bu durumu yaşayanlar bir fikir verin ne olur.

hos_sada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
510
6
46
Manisa
Merhaba arkadaşlar.
3 yıla yakın evliyim.
Hiç korunmasız ggeçen 3 yıl.... ama hiç gebelik olmadı.
1 aşılama ve geçen ay 1 tüp bebek demememiz ve sonuç negatif...

Eşimin sperm sayısı 2 milyon , morfoloji % 0 :43:

hızda da problem var.

Durumu böyle olan vrupa sonra hamile kalan var mi, destege ve morale ihtiyacım var.
Bizim bebeğimiz olmaz mi, olmayacak mı ?

Morfolojinin %0 olması ne demek? Bu durumu duzeltmek mümkün mu?
Hep 1 tane bile olması yeter gebelik için diyorlar ama bu Morfoloji ile nasıl mümkün mu??

Kimse yok mu kızlar?????

canım hemen umutsuzluğa kapılma 1 spermle bile hamiş olabilirsin morfoloji sorunu bizde yok ama tedavisi var tabi yaşın da önemli

Umutsuz değilim ama çok ümitli de değilim arkadaşım.
Eşim 34 yaşında.
Morfoloji ciddi anlamda etkiliyor diye biliyorum.
O kadr doktora gittik hiçbiri bunu kullan demedi eşime.
Bir de 2 yıl önce varikosel ameliyati oldu eşim ama aksine değerler iyice düştü

Benim eşiminde morfolojisi %2. Dokorlar genelde morfoloji için çok bir şey yapmıyorlar, eğer sayınız iyiyse. benim bildiğim evicap tarzı şeyler veriyorlar.
Sizin sayınız tam sınırda Proseed plus hiç kullandımı eşiniz? buradan okuduğum kadarıyla faydasını görenler çok fazla.Bunun yanında keçiboynuzu kürü gibi bitkisel şeyler denedinizmi?
Moralinizi bozmamanız için söylüyorum burada sizin değerlerinizden dahada düşük normal yolla hamile kalan bile var. o yüzden çok kötü değil durumunuz, sakın üzülmeyin. hem yalnız değilsiniz:29:

Son düzenleme:
Öncelikle ilginize teşekkür ederim.
Proxedd plus kullandı ama çok az. keçiboynuzunun tadını beğenmediği için içmiyor (!)

benimse yaşım 24. Sadece çok yıprandığımı biliyorum.
Yaşınız genç diyeceksiniz ama bir sorun olunca farketmiyor sanırım.

İşlemler,iğneler,ilaclar vs alınan kilolar cabası ...

Geçen ay negatife sonuçlanan tüp bebek... ve bu ay düzeni hepten bozulmus ve 6 gündür ağrılarına rağmen gelmeyen adet..
Çok zormuş .....

Proxedd plus kullandı ama çok az. keçiboynuzunun tadını beğenmediği için içmiyor (!)

Geçen ay negatife sonuçlanan tüp bebek... ve bu ay düzeni hepten bozulmus ve 6 gündür ağrılarına rağmen gelmeyen adet..
Çok zormuş .....

Mutlaka zor bir süreç, Allah yardımcımız olsun hepimizin. İnsan çok yıpranıyor elbette. Canım burada çok yorumlar okudum, genelde insanların yaptıkları bitkisel kürler, devamlı içilen ilaçlar sayesinde değerlerin zamanla arttığını gördüm. Anladığım kadarıyla eşinde fazla istikrar olmamış. İnat birisimi bilmem ama ilaç almaya devam etsin, yanında sen bitkisel kürler uygula.(çakşır suyu, keçi boynuzu kürü vs..) sperm sayınız artsın. Böyle olunca şansınız daha yüksek olur. O zaman tüp bebekte olsa şansınız artar. Benim anladığım bu.
Bizimde sayımız iyi, morfoloji ve hızda biraz sıkıntı var. fakat doktorlar normal yolla olmaya engel değil dediler. Eşimi doktora götürmek bir zulum oldu, şimdi sıra kendimde. bakalım bizde neler olacak. Rabbim bizleri çok uğraştırmasın canım:16:

Çok zormuş .....

canım erkek infertilite bölümünü oku ordaki kürleri uygula inan sonuç alacaksınızdır....

Back
X