Rahim tutunamama sorunu

Bu platforma tanıştığım ve arkadaş olduğum biri var.
Girmiyor platforma ama şu an hamile 42 yaşında.
Neler yaşadı neler.
Mücadeleni asla bırakma seninde olacak evladın…
nedens sizin bu yanıtınız tüylerimi diken diken etti. inşallah, umarım olur... siz de sağlıkla, keyifle büyütün yavrunuzu, hep güzel günlerini görmenizi diliyorum.

nedens sizin bu yanıtınız tüylerimi diken diken etti. inşallah, umarım olur... siz de sağlıkla, keyifle büyütün yavrunuzu, hep güzel günlerini görmenizi diliyorum.
Bende geçtim bu yollardan senin içindeki yangını, kırgınlıkları, çaresizliği anlıyorum…
Emin ol mücadelesini bırakmayan kazanıyor.

Amin amin amin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, Rabbim sana benim için kalbinden geçenin kat be kat fazlasını versin❤️❤️❤️

Merhaba,

Benim gibi görünürde hiçbir problemi olmayan ama spontan gebelik elde edemeyen, tüp bebekte de üst üste hep negatif sonuç alan var mı? Varsa, bu süreci yasayanlar neler yaptiniz/yapiyorsunuz paylaşabilir misiniz?

Benim 1 spontan kimyasal gebeligim, 2 negatif tüp bebek denemem ve 1 tüp bebek dış gebelik deneyimim var. 3 yıldır korunmuyoruz. Son 1,5 yili bu anlattiklarimla gecti.

Başlarda eşimde ileri hızlı sperm oranı düşük ve morfoloji %1 olduğu için sorunun tamamen erkek kaynaklı olduğunu düşünüyordum. Ancak tüp bebekte 15 yumurta toplandı, hepsi döllendi ve 10 tanesi 5. güne giderek donduruldu. Yani döllenme problemi olmadığı, sorunun büyük ihtimalle rahimde tutunma ile ilgili olduğu düşüncesine kaymaya başladım.

Doktorlara sorsan kanit yok, neden yok. Ama bu nedensizlik beni öldürecek. Biktim artik. Yoruldum. Boyle olup da sorunu bir sekilde saptayan ya da yeni bir yontem deneyen vb. var mi?
Bende ayni sorunla savasiyorum 7 yıldır ama hala bir neden bir çözüm bulunamadı bu süreçte 6 defa transfer oldum ve hepsi negatif sonuçlandı hersey çok güzel hic bir problem yok doktorumun dedigi tek şey implantasyon basarisizligi 2 defa histereskopi oldum rahim içi prp denendi ama faydası olmadı maalesef simdi tekrar tedavim icin hastane arayisindayim bence vaktini bekliyolar sadece o kadar Allah vakti geldiğinde en güzelini verecek ben hep buna inaniyorum ve bu şekilde umut edip yoluma devam ediyorum inşallah bir gün bizde kavuşacaz yavrularimiza ☺️🤲🏻

Bende ayni sorunla savasiyorum 7 yıldır ama hala bir neden bir çözüm bulunamadı bu süreçte 6 defa transfer oldum ve hepsi negatif sonuçlandı hersey çok güzel hic bir problem yok doktorumun dedigi tek şey implantasyon basarisizligi 2 defa histereskopi oldum rahim içi prp denendi ama faydası olmadı maalesef simdi tekrar tedavim icin hastane arayisindayim bence vaktini bekliyolar sadece o kadar Allah vakti geldiğinde en güzelini verecek ben hep buna inaniyorum ve bu şekilde umut edip yoluma devam ediyorum inşallah bir gün bizde kavuşacaz yavrularimiza ☺️🤲🏻
siz de kaç yumurta toplanıyordu? döllenme oranı nasıldı? histeroskopi de falan da hiçbir sorun çıkmadı mı?

çok ilginç ya, güya o kadar ilerledi bilim bu konularda sıfırız. en bilinmez konulardan birisi sanırım tıptaki bu hamilelik. benim doktorum artık istersen sana 14 gun antibiyotik vereyim sanki saptanamayan inflamasyon varmış muamelesi yapalım dedi. şu an tüm tuşlara basabiliriz sadece bir neden gözükmediği için dedi. tabii allah büyük bir sebepten korusun ama böyle nedensizlik ve bilinmezlik de çok zor.

sizin bu 6 transferiniz kaç ayrı döngüdendi?

Back
X