Bu durumu yaşayıp hamilelik haberi alan var mı?

tugbaa0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
335
112
53
29
1 hafta önce evde yaptığım test silik pozitif çıkmıştı aynı gün hastanede idrardan test yaptılar yine öyle çıkmıştı adetime 10 gün falan vardı. Şimdi 1 haftadır her gün test yapıyorum negativ çıkıyor kanda bakılsın istedim Türkiye de gibi değil burası yapmadılar adetın geçsin öyle yapalım dediler bugün adet günüm olmadım daha ama tabi olabilirim de. 1 haftadır adet olacakmış gibi sancım be şişkinliğim çok. Umutlanmak istemiyorum ama 4-5 gün daha bekleyecek sabır kalmadı önce pozitif çıkıp sonra negatif çıkıpta hamilelik olan var mı aramızda?😢💗

Adetin henüz gecikmemis, bence 5 gün daha olmazsan kandan baktır. İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor ama genelde doğru sonuç veriyor. Hamileysen ve negatif çıktıysa gebelik yeni olusuyor olabilir. Umarım en kısa sürede istediğin olur 🌸

Adetin henüz gecikmemis, bence 5 gün daha olmazsan kandan baktır. İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor ama genelde doğru sonuç veriyor. Hamileysen ve negatif çıktıysa gebelik yeni olusuyor olabilir. Umarım en kısa sürede istediğin olur 🌸
Evet ama 10 gundur herr gun adet oluyorum gibi sancim var onuda anlamadim😢aminn insAllah cok istiyorum cok umutlandim pozitif cikinca doktor tebrik bile etti pozitif dedi ama 2 gun sonra negative dondu her gun test yapiyorum yok hayirlisi

Back
X