Bu düşük mü ?

haticezng12

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2023
69
17
8
27
Kızlar merhaba 6+5 haftalık hamileyim. Çarşamba günü kanamam başlamıştı hafif bi şekilde kahverengi olarak.Bebeğimin de kalp atışını görmüştük. Ama bi kanama alanı vardı.Doktora gittim.iğne yaptı ve progestan fitil verdi.kullandığım ilk gün kanamam yoğunlaşmıştı ama yinede regl gibi değil. Son 2 gündür çok hafiflemişti neredeyse yoktu.Dün akşam kayınvalidem gelmişti temizliğe kayınpederimde gelince pek yatamadım hep oturdum. Bu gün tekrar yoğunlaştı bi anda. Dinlenemediğim için mi oluyor. Bebeğimi düşürüyor muyum. Bugün acilden gitmek istemiyorum.Acilde sevmediğim bi doktor varmış.yarın sabah kendi doktoruma gidicem.

Benim başıma geldigi için git görün dedim zaten Allah korusun tehlikeli olmasın seni korkutmak istemem ama başıma geldi diye uyarayım dedim

Fazla kanaması olup doğum yapan çok kişi var sen doktor başka bir şey demediği sürece sürekli yat dinlen hafife alma. Ben çok hafif lekenmeyle kalbinin durduğunu öğrendim. Çok yoğun kanaması olanlar da sonradan sağlıklı gebelik yaşadılar dinlenmen lazım hiç belli olmuyor

Oturmak ve yatmak çok fark eder mi? Bence şu an doktora gitmeniz daha önemli. Doktoru sevip sevmemeniz önemli değil şu durumda. Başka bir hastaneye de gidebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Benim de 6. haftada kanama alanım vardı ama aktif kanamam yoktu. Doktor çok ayakta kalma dedi. Öğretmenim derslerim hariç hep evde yattım hiçbir şey yapmadım. Evimi bile süpürmedim korkumdan. ev temizliği karninizdski candan daha mi önemliydi ? İnşallah bebeğinize bir şey olmamıştır ayaklarınızı yukarıya kaldırıp uzanın bol su için kanama alanınin bitmesi için bebeğin büyümesi gerekiyor bebek büyüdükçe kanama alanınu yok ediyor. Protein agirlikli beslenin ve tuvalet harici kalkmayın aktif kanama çok tehlikeli. Doktora da bugün yarın giderim yapmayin hemen gidin iğne yapabilirler veya yatış verebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…