Bu Düşünce Ne Kadar Olur ?

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Merhaba herkese.
Lise son sinifim staj yapiyorum devlet kurumunda.
Bugun universite sinavina girmedim. Bilisim Teknolojileri anadolu meslek bolumu okuyorum direk gecis yapicam universiteye.
1 yildir kpss hazirlaniyorum bu sene giricem insallah ayni zamanda universite okucam.
Sizce boyle bir hayal ne kadar dogru olur mu zor mu olmasi ?
Önlisans atamasi bilisim bolumu icin ne kadar sans var. Taşraya da raziyim gözüm yuksekte degil.
Lutfen fikir verin.

bölümün hakkında bılgım yok ama bır tanıdığımın oğlu unıversıteyemı hazırlnıyordu neydı memur oldu....sonra aynı zamanda unıversıteye devam ettı....

Benim sınıf arkadaşım hemşire. Gayet yoğun ve yorucu bir işi olduğu halde hukuk okuyor ve notları da gayet iyi. Severek yaptığınız sürece neden olmasın.

Bölümünüz hakkında bir fikrim yok ama atanırsaniz okulla aynı yerde olmasi için biraz çabalamanız gerekebilir

canım düşüncen doğru bence çünkü geçmiş yıllardaki alım oranlarını araştırırsan önlisans mezunu lisanstan daha çok alım olur herzaman yani şimdi atanamasan bile ki inşallah atanırsın önlisans mezunu olduğun zaman lisans mezunu olan kileye göre senin atanma şansın %20 daha fazla

tabiki bu hesaplamalar biran önce hayata atılmak paranı kazanmak istiyosan mantık çerçevesinde olan hesaplar. Fakat kariyer bakımından tabiki bi lisans mezunu olmakta fayda var yada açıkdan okur lisansa tamamlarsın ilerde. Başarılarının devamını dilerim.

Back
X