bu duyguya düşmek çok yordu nasıl özgüvenim sağlayacagim

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Allah şükür her şeyden önce ama insanın sağlıklı bir ruh hali olmayınca depresif oluyor günlük işlerine konsantre olamıyor........Tam attım kabullendim diyorum tekrar tazeleniyor..Yâ da çevrende olaylar gelistikce farkediyor düşünüyorsun ...Bir genç kızın yaşam sürecinde hep bu duruma düşmek yoruyor ..... Bilmiyorum bilmiyorum ....karakterini girmeseler bile daha olumsuz oluyor. ..Yaş 28 den 29 geciyör. Ben bir erkeği etkileyemiyirum. Hiç sevgili olma sevilme duygusunu yaşayamadım. Oldu sandım olmadı. Arada takılan oldu ama İmkansız oluru olmayacak kişileri. Sosyal ortamında hep kızlar vardı ya da ben hep ders çalışma modunda yim. Giyinip süsledi mi dikkat çekerim de hani herseyi yapmak yoruyor da...Birileri ile tanistiriliyirum karşı tarafı etkileyemiyirum. Kız arkadaşlarımla konuşuyorum hep görüştükleri onları aramış yani onlarda sıradan kızlar öyle . Yani iletişimde çok iyi geçiyor guZEL vakit geciyir. Kadınsı mi değilim. ..Erkekler için cocuksumuyum ..Yaşimdan küçük gösteririm çünkü ....Çok yoruldum psikolojik olarak. ..İlgi duyulmamak...Yuva kurmak için gorustugumde de hep sevgilisinden ayrılmış ailesinin önerdiği kız olarak çıkıyorum tabi etkileyemiyirum . Bu duyguyla nasıl baş edeyim ? Çevremde arkadaslarim kelebek gibi iken ben çok yoruldum hep uyumak istiyorum .

Kadınsılık,çocuksulukla alakası yok.
İş tavırlarınızda ve kesinlikle olacak diye düşünmenizde bitiyor ve aklınıza çok takıyorsunuz,kafaya takmayın olursa olur olmazsa olmaz.Daha geçen gün atarlımıyım diye açmıştınız konu böyle böyle psikolojinize zarar verirsiniz.Sevgilisi olanlar evli olanlar çokta mutlu değil yani

Artık korkuyorum psikolojim bozulacak diye ..Gurbeté de geldim.Evde yalnızım. Gene birini tavsiye ettiler annem kesinlikle gorusturmuyor . Hata karşıma evlilik niyeti olan çıkarılmiyir.Ailesi başka kızı istemiyor ben ailelerin ideal gelin adayım ama adamların değil çünkü aileler bana yara bandi muamelesi yapiyir galiba...Çevre deseniZ farklı bir coğrafya farklı bir kültürdeyim beni yabancı görüyorlar zaten..Karşı cinste aZ buarada

Erkekler yanasmaya mi korkuyor. ..Çünkü ben özgüvensizim kasiyorum.Ya da guvenebilecegim kişilerle tanistiriliyirum eğitim mezhep ya da sevgilisinden yeni ayrılmış oluyor çok yıprandim çok ..Ne istediğini bilen adam karşıma çıkmıyor çıkarılmiyir

Çok fazla düşüyorsun üstüne bu durumun herşey olacagina varır neden bu kadar kasıyosun, bende 26 yaşındayım aramızda fazla bir fark yok evli değilim sevgilimde yok . Biraz uzak kal gözlemle, senin konularını okuduğumda hep negatif enerji alıyorum.

Bilincaltina bunu yerlestirmissin. O yuzden hep oyle tipleri cekiyorsun. Korkulari dan bir siyril once. Olursa olur olmazsa olmaz. Hayirlisi diye dusun. Kendine guven. Gerisi kendiliginden gelir. Seda Dikerin kitaplarini oku istersen.

Canım az önce başka bir başlıkta mesajını okudum da sen baya baya etkilenmişsin bu erkeklerden.
Ama hiç üzülmene gerek yok.Rabbim kaderine kısmetine elbet birini yazmıştır ama vakti saati gelmemiş belliki.
Ayrıca evlenme fikriyle bir ilişkiye başlamak en başından büyük bir HATA olur.Herşeyi oluruna bırak.Ben de senin gibiydim okul hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı çocuksu bir yapım vardı herşeyle alay ederdim dişi tarafım yoktu güzel bir kızdım ama bakımsızdım süslenmezdim bir erkeğin ilgisini çekmekten dolayı çekinirdim erkekleri kendi cinsim gibi görürdüm
Velhasıl bir gün hiç ummadığım ve beklemediğim bir anda benden 1100 km uzakta olan birine aşık oldum iyi ki de olmuşum.Babam izin vermedi kaçtım.Şimdi çok mutluyum.
18 yaşın da bir kızım var ikinci bebeğimiz öldü şu anda 40 yaşındayım ve 3. Bebeğime hamileyim.Bu bebekte riskli ve herşey Alemlerin Rabbi yüce Allah'ın iznin de.Yiyecek rızkı varsa inşaAllah hayorlısı ile doğar hayırlısı değilse sabrını verir.
Çünkü bu dünyaya geliş sebebimizin ANLAMI ÇOOOOOOK DERİN.
Sabret ve bekle tevekkül et bol bol duâ et.

Evet haklısın ne zaman geçicek bakalım bu enerji bu en ağıri en guvendugum bir aileden geldi çok umutlandırdılar işte hep olumsuz hayal kırıklığı yaşayınca ..Artık emin olmadan izin vermeyeceğim bir araya gelmeden önce ..sağolun ısalllah atabilirim bu düşünceyi kısa zamanda

Bilincaltina bunu yerlestirmissin. O yuzden hep oyle tipleri cekiyorsun. Korkulari dan bir siyril once. Olursa olur olmazsa olmaz. Hayirlisi diye dusun. Kendine guven. Gerisi kendiliginden gelir. Seda Dikerin kitaplarini oku istersen.
Teşekkür ederim bakacağım toplayacağım ve bir daha emin olmadan bir araya gelip umutlanmayacagum

Ses tonun nasıl? Benim işyerimde biri var, aklıma o geldi şimdi, sen kimse beni beğenmiyor diyince...kızda bir ses var yuzunu gormesen erkek sanırsın, o kadar kalın itici bir ses ki...o da Sevgilisi yok diye dertli ama o sesle bulması imkansız zaten

Teşekkür ederim bakacağım toplayacağım ve bir daha emin olmadan bir araya gelip umutlanmayacagum
Korkularini at kafandan. Korkma. O zaman olur. Olursa olur olmazsa olmaz diye dusun. Kismetse olsun de. Kendini de sevdirmek begendirmek icin ugrasma kimseye. Oldugun gibi davran. Oldugun gibi ol. Dogal ol. Sakin bu da ilmayacak diye dusunme. Korkma. Korktugun an kaybedersin. Kaybetmekten de korkma.

Çok kasma yahu bu devirde 30 yaş normal artık evlilik için evde kalmış degilsin yani vardır bi yerde kısmetin gelir. Sen birde uzaktan gözlemle kendini bi erkekle oturduğumda iten ne yapıyorum diye. Mesela çay mevzusu masada erkek varken senin bağırman yersiz olmuş. Yeni tanıştığın için sakin kal ılımlı ol. Sen hanım hanımcık ol :)

Yok vallaha enteresan ..dislerim düzgün değil inci gibi ama onlarda çok belli değil içerde. Kaymak gibi cildim yeşil gözlerim var ..gözlerimin içi güler ..Çok güzel değil ama bakımlı ve sevimiyim. ..naif kibar olduğunmu söylerler ...herşeyi çok dert ederim ama bu ilk aşamada belli olmaz... orta boylu düzgün vücutlu bir bayanım ..öğretmenim de .. ailem düzgün bilindik.... ortama ayak uydurum huysuzlik çıkarmam yani ama benim karşıma hep aklı karışık aile etkisiyle geliyorlar etkilemeye de yeterli olmuyorum ...sosyal çevreden de denk gelmedi biri vardı çok iyi anlasiyorduk sen tam evlenecek kızsın ama seni kardeşim olarak görüyorum ısalllah çok iyi biri ile evlenir sin

ya kızma ama sen ve derya bu konuya çok takıksınız yahu az oluruna bakın

Orada dört kişiydik hepimiz garsona yönelince refleks oldu bende de...sakın kibarca dedim ama beni öyle etiketledi orda ama sonra da çok keyifliydi salincak da sallandık kendisi hevesle yalnız eve bırakmak istedi olumlu mesajlar verdi kendi de öyle birkez çayı gelmemiş atarlanmış sende benim gibişin dedi işte şaşırdım. Normalde çok sakin ve naif im ama o An öyle oldu kafama takıldı olmayınca hep bir neden aradım. Olacağı varsa atarli olsam da olurdu herhalde gözü görmezdi ben de çok etkilendim mesalâ sonra olmayınca hep olumsuz lari seçti kafam...kuzenim birşey yok dedi ama ben neden ariyirum ya da elektrik mevzusu

imajını değiştir çocuksu görünüyorum diyorsun bu çok iyi ama memnun değilsin o yüzden seni daha frapan gösterecek saç rengi bulabilirsin öncelikle kendini sev hiç kimse senden üstün değil bunu tekrar et tek başına vakit geçir bir cafe de kahve iç sinemaya git alışverişe çık kısaca kimseye ihtiyacın yok ondan sonra biriyle buluş o kişi olsa da olur olmasa da bir anlam yükleme emin ol rahatlığın özgüvenin davranışlarına bakışlarına da yansıyacak yaşın çok geç deil onu da dert etme bu konularda nerdeyse uzman oldum :) evlendikten sonra sadece tavsiye veriyorum :))

Çok teşekkür ederim.Artık kafaya çok takmayacagim ☺

Zaman zaman ben de böyle duygulara kapılıyorum, yalnızlıktan işte :) Öncelikle zihninizdeki olumsuz duygu ve düşünceleri bir kenara atın. Muhakkak bir yerde kısmetiniz vardır eğer olmuyorsa gerçekten sizin için hayırlı değildir. Olacağı varsa ne sizin oluyor olmayacaksa da yaparsanız yapın olduramıyorsunuz. Ben de çok bu sevgililik işlerinden pek anlamam o yüzden de hayatıma giren kişi sayısı 1'dir. İlla bizi beğenen birileri vardır gerçekten baktığın zaman Allah dışı güzele de çirkine de bir kısmet yaratıyor. O yüzden kendinizi sevin ve beğenmemezlik etmeyin eminim güzel bir kadınsınızdır :) Olumlu düşünün olumlu olsun her şey :)

Kafana takma canım herşeyin hayırlısı ama sen daha dikkatli ol genede erkekler hemen yakın davranan kadını pek sevmiyorlar çok nadirdir seven tabi

Kafana takma canım herşeyin hayırlısı ama sen daha dikkatli ol genede erkekler hemen yakın davranan kadını pek sevmiyorlar çok nadirdir seven tabi
Yanımda kuzenlerim oldugum için arkadaş ortamı oldu bilemedim soğuk da duramadım muhabet olunca ....kendisi hevesle hep adımi söyledi ondan sıcaklık gördükçe ben de rahat davrandim arinamiyirum biri gerçek nedeni söyle se keşke kuzenine diyorum seni kabul eden olduğu gibi kabul etsin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…