bu duyguya düşmek çok yordu nasıl özgüvenim sağlayacagim

Kafaya takmayacağım demek bile kafaya takmaya sebep biliyor musun :)

Bunun yerine kendine hobiler edin, dil kursuna yazıl mesela, kendince çılgınlıklar yap , saçını boyatmadığın bir renge boyat, tatile çık ne bileyim hani farklılıklar yap hayatında. Ancak öyle kafana takmazsın. Yoksa hayat aynı rutininde giderken insanlar evlenirken sen arkadaşların arasında tek bekar kalırken çok zor kafaya takmamak.

Birde anladığım kadarıyla senin pek erkek arkadaşın olmamış normal olarak.
Erkek arkadaşlar edin, kızlı erkekli arkadaş grupların olsun. Ancak o zaman kafana taktıkların kuruntuların mı yoksa gerçekten de çok mu büyütmüşsün kafanda ilişki işlerini öyle anlarsın diye düşündüm.

Hem ne güzel hoş bir hatunmuş. Ne millet beğensin beni diye kıvranıyorsun. Sen beğen seç al. İlla beyaz atlı prensin çıkıp gelmesini beklemek olmaz. Sende beyaz atlıyı bulup senin ahıra çekebilirsin :D Şahsen ben öyle yaptım :D pişman değilim :D

Hadi kolay gelsin

Kafaya takmayacağım demek bile kafaya takmaya sebep biliyor musun :)

Bunun yerine kendine hobiler edin, dil kursuna yazıl mesela, kendince çılgınlıklar yap , saçını boyatmadığın bir renge boyat, tatile çık ne bileyim hani farklılıklar yap hayatında. Ancak öyle kafana takmazsın. Yoksa hayat aynı rutininde giderken insanlar evlenirken sen arkadaşların arasında tek bekar kalırken çok zor kafaya takmamak.

Birde anladığım kadarıyla senin pek erkek arkadaşın olmamış normal olarak.
Erkek arkadaşlar edin, kızlı erkekli arkadaş grupların olsun. Ancak o zaman kafana taktıkların kuruntuların mı yoksa gerçekten de çok mu büyütmüşsün kafanda ilişki işlerini öyle anlarsın diye düşündüm.

Hem ne güzel hoş bir hatunmuş. Ne millet beğensin beni diye kıvranıyorsun. Sen beğen seç al. İlla beyaz atlı prensin çıkıp gelmesini beklemek olmaz. Sende beyaz atlıyı bulup senin ahıra çekebilirsin :KK70: Şahsen ben öyle yaptım :KK70: pişman değilim :KK70:

Hadi kolay gelsin
İşallah canım teşekkür ederim tavsiyelerin için zamanla atlatirim elimden geleni yapacağım ama hep uyumak istiyorum uyuşma bile kabus gibi rüyamda hep alay ediyir rüyamda bile

Yanımda kuzenlerim oldugum için arkadaş ortamı oldu bilemedim soğuk da duramadım muhabet olunca ....kendisi hevesle hep adımi söyledi ondan sıcaklık gördükçe ben de rahat davrandim arinamiyirum biri gerçek nedeni söyle se keşke kuzenine diyorum seni kabul eden olduğu gibi kabul etsin diyor

Olduğu gibi kabul etmek cümlesi her yere çekilebilir ama şöyle bir durum var ilk görüş çok önemlidir. Yani şöyle düşünelim karşında gayet beyefendi bir adam var sana kibar davranıyor ve birde höt zöt bir adam terbiyesiz biri bu iki adamdan hangisini seçersin anlatmak istediğim bu

Ben de nerde kaldı kısmetçi bayan diyordum :)
Sizin mesleğiniz var mıydı unuttum ben yazdıysanız da, kusura bakmayın

Ben de nerde kaldı kısmetçi bayan diyordum :)
Sizin mesleğiniz var mıydı unuttum ben yazdıysanız da, kusura bakmayın

Sürekli konu açıyorum demi ... Arınmaya çalışıyorum kafamda bitirmeye çalışıyorum . Kendimi sorguluyorum. Çünkü ailemin yanından ayrıldım tek yaşıyorum. Buradaki çevreme de yansıtmamaya çalışıyorum o yüzden yazıp duruyorum.

Sürekli konu açıyorum demi ... Arınmaya çalışıyorum kafamda bitirmeye çalışıyorum . Kendimi sorguluyorum. Çünkü ailemin yanından ayrıldım tek yaşıyorum. Buradaki çevreme de yansıtmamaya çalışıyorum o yüzden yazıp duruyorum.

hobilerinizle ilgili bir şeyler yapın, stk lara katılın, kurslara gidin
yeni insanlar tanıyın sosyalleşin
sorun adamlar değil, siz oldukça, bu böyle sürer gider çünkü

Back
X