Bu duyguyla baş edemiyorum

Bacım. Adil Yıldırım izle. Güzel akil veriyor cidden. Kendine de sakin ama sakin hirs yapma. Biraz hirs olmuş. Gizemli ol biraz onun dikkatini çekecek paylaşımlar yap yani ama ayni zamanda geri çek kendini. Belki de tamamen sırtlandir belki de ilişki adamıdır sen uymuyorsundur belki de kendine güveni yoktur bilemeyiz

Cinsellik istemenin ask sayildigi su zamanda..yani sende istiyosun onu bence beraber olsan bi sure gececek belki bu duygun demekki.. sadece cinsellik icin olurum diyosan ol ama herifin akli fikri uckurunda.. 2. Gorusmede dalmaya calismak nedir?

ben seks arkadaşlığı derdinde değilim ki anlık hoşlantı çekim gücüyle oldu bir anda aklımda sevgililik ya da seks arkadaşlığı vs yoktu dediğim gibi ilk defa böyle bir şey başıma geldi normalde sevip sevilme taraftarıyım. Ben bu adamdan hiçbir şey beklemiyorum bekleyememde sadece bu hoşlantımı nasıl yenerim zamanla geçer mi bunun cevabını arıyorum
Anladım ben yanlış anlamışım o halde malum yeni moda seks arkadaşlığı ....hayırlı sevildigin sevecegin kisi çıkar karşına dünyada bir sürü erkek var.. mutlu olacağın kişiyi bulana kadar devam et ..mutsuz bir ilişki olma ihtimali olan bir şeye saplanıp kalma .

hanımefendi biz fuckbadicilik yapmıyoruz bi kere oldu daha olmadı ben adamın niyetini anlayınca karşılık vermedim ama içten içe bir beğentimin olduğunu söylüyorum. Cinsellik kadar kafanıza taş düşsün daha ne diyim . Siz sanki yapmıyorsunuz madem utanç verici yapmayın bu eylemi sizde .yapınca utanılmıyor söylenince mi utanılması gerekiyor Ayrıca bu foruma güvenerek çoluk ocuğun erkeklerin çok olmadığını bilerek yazdım derdiimi paylaştım ulusa sesleniş yapmıyorum.
Okuduğun şeyi anla ona göre yorum yap

Nasıl bu kadar iğrençlesti herşey ...başımızdaki bu belalara sasmamali ...sevgili olur sevisirsin eyvallah..ama bu nedir ya nasıl bir cozutmaktir böyle ..evlimi barkli mi bilmedem pipi peşinden koşmak .Rabbim sen koru .... baştaki bozuk olunca herşey bozuk oluyor demek ki ..ben böyle iğrençlik görmedim birde utanmadan anlatıyorlar...ar damar çatlaması değil hiç yok büyük ihtimal.
Ya o rabbin senin gibilerden bizi korusun ben ciddi diyorum bir cennet cehennem varsa ben sizle cennete gir deseler girmem sana göre iğrenç olabilir onaylamazsın kendi görüşündür ama ae damar başı bozuk bilmem ne sana mı kaldı senin yaptığın şu an o rabbine göre kul hakkı değil mi ? Bir de sevgili olur sevişirsin eyvallah demişsin 🤣🤣🤣 dininize güncelleme falan geldi sanırım ? Bana gelmedi de haber verin ona göre bende yükselteyim eski sürümde kalmasın

Çocuğum evlenmeden yap yine ama sevgilinle yap bu seks arkadaşlığı ile kendine ne hale sokuyorsun sana yazık değil mi senin ruhuna yazık değil mi ..bak başkalarında örnek oluyorsun rahatça paylaşarak yapma bunu . Başkalarını dusunmuyorsan kendini düşün..
Sana seks yapma demiyoruz ama seni seven seninde sevdiğin biriyle yap ..bu tür iğrenç bir şeyi normallestirme ..sana önerim tövbe et böyle bir şey bir daha yapma .

Seks arkadaşlığı hosgorulecek bir konu değil bu kadar ileri gitmeyin sevgili ise evlenmeden seks yapmasına karşı değilim ben zaten ama böyle iğrenç bir zihniyeti kabul edemem hosgoremem ..dilsiz şeytan olamam ....iki bacak arasında bulmuyorum namusu ..yazdıklarımı bir daha okuyun ..
Siz zaten dilsiz değil düpedüz dilli baya insan görünümlü şeytansınız pardon ama sevgilisiyle yapıp yapamayacağının karar mercisi siz misiniz? Kim verdi yetkiyi size ? Kabul edemem normalleştiremem diyorsunuz da size kabul edin diyen kim ? Yani kendinizi ciddi ciddi bu kadar önemsemenizi kim sağlıyorsa selam söyleyin ona

Back
X