Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zevkler tartışılır ama dediğiniz yer için şık benceSizce kızlar. Açık alan da köy düğününde giyeceğim
Çok teşekkür ederim kesinlikle öyle. Tutucular da baya zaten. Seçenekler çok dar en uygun bunu bulabildim. Öyle çok abartı abiye vs giymiyorlar genelde spor veya daha günlük elbiseler. bende hiç anlamıyorum ya bana kalsa daha farklı düz uzun siyah tarzda giyerdim ama gelinin kız kardeşi gibi olurum herhaldeKöy dugunuyse bence güzel. Çünkü köy düğününde straplez,mini etek falan giymek uygunsuz oluyor. Bu gayet usturuplu bir elbise, o nedenle bence olur.
Ama modadan asla anlamam,onu da söyleyeyim:)))
Teşekkür ederimmZevkler tartışılır ama dediğiniz yer için şık bence
Sarışın mısınız esmer mi renk konusunda kararsız kaldım yardımcı olabilmek için soruyorum daSizce kızlar. Açık alan da köy düğününde giyeceğim
Merhaba sarışınımSarışın mısınız esmer mi renk konusunda kararsız kaldım yardımcı olabilmek için soruyorum da
Ben de evet diyorum![]()
Gayet güzel bir elbise![]()
Model çok guzel
Ama renge bişi diyemem. Zevk meselesı
Çokk teşekkür ederimm kızlarDediğiniz yer için güzel cici güzel bir elbise![]()
Ben begenemedimSizce kızlar. Açık alan da köy düğününde giyeceğim
Ben modeli çok beğendim çok da uygun ama renk konusunda emin olamadim seçenekleriniz var mıMerhaba sarışınım![]()