• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Bu elbise hakkında ne düşünürsünüz ( RESİMLİ)

canim bence cok sade bi elbise ,abiye giyme ama sade elbise de secme. bu elbise gonlune yatdiysa soyle yap bence :28:saclarini takilarini ayakkabini cok guzel ve cok uyumlu sec ki elbisenin sadeliyi gozukmesin.

canim bence cok sade bi elbise ,abiye giyme ama sade elbise de secme. bu elbise gonlune yatdiysa soyle yap bence :28:saclarini takilarini ayakkabini cok guzel ve cok uyumlu sec ki elbisenin sadeliyi gozukmesin.

Evet canım bende öyle düşünüyorum ama 2.bi seçenek bulamadım kendime beğenemedim başka bir şey :/ :5:

tatlım cok basit kaçmış daha cok öğle yemeğine gidecekmiş gibi olursun :18:

Mezuniyet için bu elbise bence çok sade..
Ordaki kızların gölgesinde kalırsın bence biraz daha iyi araştır.
Daha gösterişli şeylere bak.

bende katılıyorum eğer fiziğinde kaldırıyorsa çok hoş olur. bir alternatifte http://buramoda/elbise/jakar-elbise bu elbise olabilir.

Son düzenleme:
Back
X