- 4 Şubat 2015
- 668
- 348
- 43
- Konu Sahibi MinikPiranha
Siyah gören gözlerinizden öpüyorum kızlarSanırım farklı gezegenlerden geliyoruz
siyahı nasıl görebiliyorsunuz vallahi ilginç ya da ilginç olan benim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siyah gören gözlerinizden öpüyorum kızlarSanırım farklı gezegenlerden geliyoruz
siyahı nasıl görebiliyorsunuz vallahi ilginç ya da ilginç olan benim
![]()
Ben hala beyaz goruyorummDeğişen birsey yok hala mavi siyah görüyorum, facede,ekşide, burada heryerde defalarca gördüm ama hep mavi siyah görüyorum. Alıp yer bezi yapacağım en sonunda,dellendim![]()
Aslında gözlerimde pek sağlam değildir -5 derece miyopumama mavi gormem benim renkleri iyi secebildigime işaretse bu sevindim.
mavi siyah görenler azınlıkta ailemizde tek mavi siyah gören ablam oda 3 derece miyop 2 derece astigmat var aynı şekilde 2 arkadaşımda öyle miyop var acaba miyop olmakla bi ilgisi varmımiyop olupta beyaz gold görenler yazsın bi
Ahanda ben1.50 miyopum fekat ısrarla uçuk maviye kaçan diyelim beyaz-sütlü kahve görüyorum. Demekki teziniz yanlş :)
İlk sayfadaki resmi önce beyaz sonra mavi kahve goruyorum.Ama bu resim hep aynıÖnceden de mi beyaz görüyordun?![]()
İlk sayfadaki resmi önce beyaz sonra mavi kahve goruyorum.Ama bu resim hep aynıSiyah hiç görmedim
![]()
üzülme margaciğim yalnız değilsin,bende ısrarla mavi-siyah görüyorum .valla bu elbise bizi bize düşürürBen hala beyaz goruyorumm
Bak bu espiriyi tuttumsabahları beyaz kahve akşamları mavı sıyah....
elbıse bıle aksamları koyu makyajı biliyor:))))
Bence alakası yoktur,eşimin gözleri atmaca gibi o da mavi siyah gördü ama tabii diğer gözleri bozuk olanlardan yorum bekliyoruzmavi siyah görenler azınlıkta ailemizde tek mavi siyah gören ablam oda 3 derece miyop 2 derece astigmat var aynı şekilde 2 arkadaşımda öyle miyop var acaba miyop olmakla bi ilgisi varmımiyop olupta beyaz gold görenler yazsın bi
Senin göz numaran yetmiyor canım, daha çok ekmek Yemen lazım, bak burada-3ler,benim gibi _5 ler var.derecen arttıkça o uçuk mavi koyulasacaktir merak etme,mesela ben saks mavısıne yakın görüyorumAhanda ben1.50 miyopum fekat ısrarla uçuk maviye kaçan diyelim beyaz-sütlü kahve görüyorum. Demekki teziniz yanlş :)
elbisede ahım şahım güzel bırsey olsa...üzülme margaciğim yalnız değilsin,bende ısrarla mavi-siyah görüyorum .valla bu elbise bizi bize düşürür
Bak bu espiriyi tuttum
Bence alakası yoktur,eşimin gözleri atmaca gibi o da mavi siyah gördü ama tabii diğer gözleri bozuk olanlardan yorum bekliyoruz
Senin göz numaran yetmiyor canım, daha çok ekmek Yemen lazım, bak burada-3ler,benim gibi _5 ler var.derecen arttıkça o uçuk mavi koyulasacaktir merak etme,mesela ben saks mavısıne yakın görüyorum![]()
İşte değil ama iyi reklamını yaptı. Bence bunlar elde kaldı,ne yapsak ta elden çıkarsak dediler,sonuç bu oldu.hep paralelcilerin oyunlarielbisede ahım şahım güzel bırsey olsa...
aynen paralel...:)İşte değil ama iyi reklamını yaptı. Bence bunlar elde kaldı,ne yapsak ta elden çıkarsak dediler,sonuç bu oldu.hep paralelcilerin oyunlari![]()
Hah ayni yorumu ben de yapmistim.
Ama simdi ne kadar ugrassam da beyaz -altini goremiyorum![]()