• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu elbise nasıl sizce

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
dun bi elbise aldım eve geldim denedim 38 bedendi bol geldi biraz:26: bugun degistirmeye gittim bunu begendim ama kararsızım sizce guzelmi....

3754.jpg

Bence çok hoş,kış aylarında kahve ya da siyah bi çizmeyle çok güzel olur,

Hatta nerden aldın ben de alayım...
:1:

Son düzenleme:
Bence çok hoş,kış aylarında kahve ya da siyah bi çizmeyle çok güzel olur,

Hatta nerden aldın ben de alayım...
:1:

evet siyahlı kahveli oldugu icinde tercih ettim iki renk ayakkabıylada giyebilirim diye....

addax magazasından aldım heryerde varmı bu magaza bilmiyom:26:

Değiştirme rahat bir elbıseye benzıyor.Sadece yakadaki sıyah kurdela sanırım ona ısınamadım.

evet siyahlı kahveli oldugu icinde tercih ettim iki renk ayakkabıylada giyebilirim diye....

addax magazasından aldım heryerde varmı bu magaza bilmiyom:26:

Ya bu addax mağazası Kütahyada vardı önceden orda oturuyoduk,gider bir sürü şey alırdım,çok güzel

kaliteli kıyafetler oluyodu,taşındık,

Ankarada addax var mı bilmiyorum ama hiç göremedim yani,

Görsem hemen gidicem yani...

bence gayet güzel :21:
bende görsem alırdım hiç düşünmeden.

kışın çizmelerle yazın babetle, sandaletle harika olur:28:
kumaşını bilmiyorum ama efil efil görünüyor.

Netten baktım da aşağı eğlencedeymiş ama tam adresi yok,neyse bi ara gittiğimde mutlaka arar

bulur bakarım...

Beğeneceğim bişeyler çıkacağı kesin....
:31:

Netten baktım da aşağı eğlencedeymiş ama tam adresi yok,neyse bi ara gittiğimde mutlaka arar

bulur bakarım...

Beğeneceğim bişeyler çıkacağı kesin....
:31:

General Dr. Tevfik Sağlam Cad. No:67/B
Etlik/İncirli, Keçiören, Ankara

adres boyle geciyor....

General Dr. Tevfik Sağlam Cad. No:67/B
Etlik/İncirli, Keçiören, Ankara

adres boyle geciyor....

Evet ben de bu adresi buldum ama neresi olduğunu bilemedim,yani Etliği iyi bilirim ama cadde ismi

olarak bilmediğimden tam olarak kestiremedim...
:44:

Bence süper bir elbise. Kurdelesi de güzel ama, bayıldım, bence çıkarma. Addax İstanbul'da var mı?

tesekkur ederim:16:

internetten arat istersen veriyor adresleri ama buyuk ihtimal vardır istanbulda....

Aradım canım yokmuş :2: Nette addax diye baktım, hatta çok güzel başka ürünleri de var. Merak ettim firmanın merkezine telefon ettim :1: Ama İstanbul'da şubeleri ya da ürünlerini satan mağazalar yokmuş. Çok şanslısınız ya, süpermiş addax'taki kıyafetler. Bir sürü blogta hırkalarını filan da gördüm şimdi.

Neyse güle güle kullan moon'cum elbiseni. Arkadaşların da dediği gibi kahve ya da siyah çizmeyle yazın da sandaletlerle güzel olur. İstersen üzerine hırka ya da boleroyla da kullanabilirsin.

Back
X