Maide ? Hiç duymadım. Ankara da olan bir mağaza mı?
mawi
ya normal w harfı basmıyor :)
Teşekkürler cevabınız için. Ama daha önce hiç internetten alışveriş yapmadığım için tereddütlüyüm işte güvenemiyorum bir türlü nedense.. Ben gidip mağazadan alıp çıkayım istiyorum tabi bulamazsam en son çare internetten satın almak olacak.
Teşekkürler cevabınız için. Ama daha önce hiç internetten alışveriş yapmadığım için tereddütlüyüm işte güvenemiyorum bir türlü nedense.. Ben gidip mağazadan alıp çıkayım istiyorum tabi bulamazsam en son çare internetten satın almak olacak.
guenebılırısın ben we arkadaslarım cok kullandık markafonı lımangoyu dıgerlerını bılmıyorum ama bu ıkısı ıyıdır
Beklediğimiz gibi çıkmazsa iade şansımız oluyor mu peki ?
bn hemen hemen herşeyimi internetten alıorum bu 3 steyi güvenle kullanabilirsn cnm
ewet oyle bı secenek war ama degıtrme geregı duymadım hıc
arkadaşlar aranıza yeni katıldım. haziranın 21 de abimin düğünü var. açık havada olucak. bana fikir vermenizi rica ediyorum. eklediğim elbiseyi giymeyi düşünüyorum.
yorumlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar aranıza yeni katıldım. haziranın 21 de abimin düğünü var. açık havada olucak. bana fikir vermenizi rica ediyorum. eklediğim elbiseyi giymeyi düşünüyorum.
yorumlarınızı bekliyorum.
mangoda bu tazr elbıse bulamassın. ama mavi ,colins , Trendyol yada Koton da bulabılrısınEki Görüntüle 411458 Eki Görüntüle 411459
Merhabalar arkadaşlar Ankara' da yaşıyorum... Yukarda gördüğünüz elbiselerin kısası mevcut bende ve çok seviyorum; fakat erkek arkadaşım giymeme izin vermiyor. Acayip içimde kaldı ve bende kafaya taktım uzununu bulacağım diye bir sürü mağazayı gezdim tozdum bu tip kumaşta bulamadım. Olanlar da renkli ve çok desenli elbiseler, ne yazıkki ben çiçekli böcekli şeylerden hiç hoşlanmam. Böyle uzun, kumaşı az çok belli oluyodur tiril tiril siyah bir elbise arıyorum. Gördüğünüz bir mağaza var mı veya bulabileceğim bir yer biliyorsanız önerebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?