• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Bu elbisenin altina hangi ayakkabi?

brunette_nl

Vanilla Ays
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
296
3
318
Hollanda
Kizlar basliklari aradim ama genel bi baslik bulamadim bu tur konular icin, oyuzden yeni baslik actim.
subat'ta kuzenimin dugunu var, resimdeki elbiseyi giyecegim ama ayakkabiya karar veremerdim... siyah olan acaba kaba mi durur acaba. suede ?acik renk olan da abartilimi olur?acik renk olani secersem o kenarindaki minik 'gul' lerinden renginden portfoy/clutch dusunuyorum
bu arada elbisenin omuzundaki tul, resimdeki gibi bembeyaz degil, daha cok kirikbeyaz.

Eklentiler

• $$(KGrHqIOKo8E5VLzPRQYBOeEp2zopQ~~60_12.webp
    $$(KGrHqIOKo8E5VLzPRQYBOeEp2zopQ~~60_12.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 104
  • $238960601.webp
    $238960601.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 118
  • $jane norman.webp
    $jane norman.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 175
Son düzenleme:
2 numaralı ayakkabı ilkinde çok fazla beyaz var beyaz ağırlıklı bir elbiseye daha çok yakışabilir....

Son düzenleme:
2 numarali ayakkabi daha cok uyuyor ama kemerli ya nasil duruyor bilmem ilki cok beyaz gelinlik ayakkabisi gibi :40::40:

cogunlukla iki :) onun siparisini zaten vermistim, sonradan o beyaz i gordum.. ama henuz siparis vermemistim. haftaya cuma gunu elimde olur, umarim kaba durmaz:)

inş. cnm ya diğerinde siyahlar olmasa gelin ayakkabısı gibi duruyor o da çok güzel ve havalı ama elbisene 2.daha iyi olur.

Bence ikiside değil canımm,,

Ayakkabılar kendi başlarına muhteşemler ama bence bu elbisenin ayakkabıları değiller..

Daha sade bir model seçersen daha hoş olabilir canımm...

bence 2 nin topuğu çok kalın durabilir ince topuklar daha kibar duruyo bence
tabi bu benm fikrim
ayakkabının üst kısmı çok hoş
1. olmazmış zaten

birinci ayakabi bayildim muhtesem bisey ya bu elbiseylede cok hos durur
ikinci ayakabida guzel ama kemerli ayak boyunu kisaltir guzel durmaz
daha seksi alimli olmak istiyosan birinci resimdeki ayakabi super olur canim

Bence mutlaka birini seçmek gerekiyorsa siyah olan ama aslında rugan ince kopuk sade bir ayakkabı çok daha güzel dururdu tabi benim fikrim renkler zevkler tartışılmaz:)

ikincisi kaba dururmu diye bende dusundum:S olmadi geri gonderirim veya baska seylerle giyerim, evde ince topuklu yuvarlak burun (platformu olmayan) onunde minik fiyonklu olan siyah ayakkabi var onuda giyebilirim, cuma gunu siparisim gelsin, kombinlerin resmini cekip eklerim :D

İlk ayakkabı elbiseyle alakasız. 2. ise elbiseye göre basit. Bence siyah tek renk bir ayakkabı daha şık ve kibar durabilir. GÜle güle giyin :)

Back
X