Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler bu elbisenin altına hangi renk ayakkabı sizde kızlarrr

meltem2809

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
201
10
298
32
merhaba kızlar yenı bir elbıse aldım kuzenımın nişanında gıymek için ama ne renk ayakkabı giyebilirm bunun altına bilmiyorum saks mavi yada krem rengi olur mu veya onerebılcegınız baska hangı renkler olabılırr.. teşekkürler şimdiden

$150820121146.webp

merhaba kızlar yenı bir elbıse aldım kuzenımın nişanında gıymek için ama ne renk ayakkabı giyebilirm bunun altına bilmiyorum saks mavi yada krem rengi olur mu veya onerebılcegınız baska hangı renkler olabılırr.. teşekkürler şimdiden

Eki Görüntüle 489813

bir arkadaşım bu rengin satenini ve straplez halini giymşti..krem rengi, dolgu topuk, sandalet tipi ayakkbı ile kombn etmşti ve süper olmştu :34:

mesela şu tarz şeyler olablr;

images
tabi bu fazla topuklu..

images

57569817_tn30_0.jpg

fazla topukluda olsa olur canım farketmez benım için ama çivi topuk istiyorum ben dolgudansa acık renklerı onerıyorsn anladımm.. teşekkür ederimm ben zıt bı renk olarak saks mavıde olur belkı dıye dusunmuştum bu arada elbısemın önü kısa arkası tülden uzun sırf dekoltesı var birde baya

bence dolgu topuk giyme bu elbiseye ince sivri topuk, sivri uç yakışır. renk olarak içinde hafif kırmızıları olan leopar desen ayakkabı çok yakışır , sıradan olmayan bir tarz yaratır diye düşünüyorum. internette ayakkabı görselleri var ama ekleyemedim bir bak istersen.

fazla topukluda olsa olur canım farketmez benım için ama çivi topuk istiyorum ben dolgudansa acık renklerı onerıyorsn anladımm.. teşekkür ederimm ben zıt bı renk olarak saks mavıde olur belkı dıye dusunmuştum bu arada elbısemın önü kısa arkası tülden uzun sırf dekoltesı var birde baya

hımm ben kısa düz bi model sandım..ondn ötürü sadeliğin şık ve asil durduğunu düşünerek söylemştm cnm..sen bilirsn tabi :34:

bnce neon bi mint yeşili gy bn yazın ayakkabıda renk patlamasına bayılıorum tabi herkes sevmeyebilir ama bnce ya mint yeşili yada saks gy
$59533323_tn30_0.webp

baksana su rengin gzelliğine:))

bence dolgu topuk giyme bu elbiseye ince sivri topuk, sivri uç yakışır. renk olarak içinde hafif kırmızıları olan leopar desen ayakkabı çok yakışır , sıradan olmayan bir tarz yaratır diye düşünüyorum. internette ayakkabı görselleri var ama ekleyemedim bir bak istersen.

hmmm sivri topuk okey ama sivri uç yaşıma pek gitmez diye düşündüm ben yoksa çok şık olabılırdı tabi elbisemın kuyruğu olmasaydı arkada teşekkür ediyorum fikriniz için....:16:

Kesinlikle saks mavisi ile kombinlemelisiniz.Krem çok klasik olur.Bu yıl zıt renklerin uyumu oldukça kullanılmakta.Ben yeşil elbise ve saks ayakkabı giymiştim çok şık olmuştu.

Eki Görüntüle 489813

Nude bu renkle hoş olabilir.
Güle güle giy elbisenii. :34:

Eki Görüntüle 489813

yesıl ayakkabı gıder bence rugan sarıda olabılır yada turkuaz patlatıcak bı renk yanı ama en cok yesıl gıder
kremle öldurursun saksta gıtmez bnce

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer renkte elbiselerle olan bir kaç kombin buldum.. İnşallah işine yarar.. (Polyvore'den alıntı hepsi)
Ama ben olsam kesinlikle çok şık, siyah bir ayakkabıyla giyerdim bu elbiseyi..siyahın asaleti bir başka.. ;) ya da ilk kombindeki renkte bir ayakkabıyla..

$1.webp$2.webp$3.webp$4.webp$5.webp$6.webp$7.webp$8.webp$9.webp$10.webp$11.webp$12.webp$13.webp$14.webp$15.webp$16.webp

teşekkkür ediyorummm hepnze :)) keşke nişana gitmeden 3 4 gün önce yazsaymışım o zaman bütün önerilerinizi dikkate alıp ona göre ayakkabı bakardım ama forumda sorup tavsıye almak son anda aklıma geldi o yuzden bende kafamdakı renk olan saks mavi bi ayakkabıyla kombinledim

13. fotograftakı ayakkabıyla son resimdeki ayakkabıyıda çok begendım :)

Back
X