bende bu tarz bı ayakkabıdan bahsedıyorum bılekte bıten botlar klasık topuklu ayakkabımı
sacım orta uzunlukta
küpeye karar vermedım
bileklik takmalımı
bunu düğünde giyeceğim
daha sonrad aoglumun dogum gununde
buarada corap ıcn herkez sıyahmı dıyor eger oyleyse su arkadan tek bır cızgı dıkısı olanlar nasıl olur normal platform topuklu gıyeceksem
seksı olur gıbı geldıgercı onlarda filemi ne oyle galıba
bende botisler acaba guzel durmazmı dıyorum bıleklerım ınce dıye:) buna benzer bi elbisem var. tabi bukadar kısa değil:) ben parlak siyah giyiyorum bacak yan kısmında ufacık çicek deseni olan ve bacağın içini az buçk gösterenden :) altınada platform topuklu bilek kısmına kadar gelen bi bot giyiorum şık duruyor:) aslında klasik platfrmlada hoş duruyor ama ben zayıfım ve ayak bileklerim ince olduğundan hoş durmadı bende:)
Merhaba kızlarrr
Bu hafta hep konu acarak gectı galıba zaman aman gene bu kızmı dıyeceksınız bu konudan sonra bı kac ay konu acmayı dusunmuyorum
neyse bu elbiseyi cok begenerek aldım giderek görerek smdı netten resımlerıde buldum
bu elbısenın altına platform bagcıksız duz bot mu gıyılır(mat deri , rugan yakısmaz dıye dusunuyorum)
veya platform topuklu klasık ayakkabımı ne giylir bir türlü işin içiinden cıkamadım...
birde corab ten rengımı olmalı yoksa sıyah mı koton sıyah degıl tabiki
bir yardımcı olurmusunuz elbısede aralarda pencere oldugu ıcın gıydıgım seyın corap ve ayakkabının absurt durmasından cekınıyorum, tesekkur ederim
Bunlara bayildim. Ikisi cok uyumlu olmus. Gule gule giy. Cok Guzel duruyor.
hanım keleşimi getir süpersin hee
bayıldım resimdeki ayakkabıya
yenidendoğdum aynen böle bişe olabilir
ya da böyle :)Eki Görüntüle 627499
ayakkabı almasam klasik platform topuk sıyah bı ayakkabı gıysemm
ten corapmı gıyeyım ılla ?
sen nasıl istersen canım biz fikir verdik ama evde var zaten almaya gerek yok dersen yine siyah platformlu klasik bi ayakkabıda hoş olur
ilksev merhaba ikizim:)
o dıkıslı corapların tenlerıde varmı?
varsa fılemı oluyor yoksa normal mı oluyor?
ben bunların hepsını kocama soylıyım bakalım ne dıcek
çok hoşuma gitti bu ayakkabı, iyi tercih.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?