• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu elbisenin altına nasıl ayakkabı gıyılır?

Snowdrop1982

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
74
2
6
35
İstanbul
$vvs_1000129035-oJu0GK8h.webp kızlar bu elbisenin altına sizce nasıl tarz bir ayakkabı (renk) ve çorap giyinmeli ? resimdeki tarz botlar bende bacaklarımın ince olusundan dolayı bol duruyor ve hoş olmuyor ... fikirlerinizi benimle paylasırsanız çok mutlu olurum :)

Eki Görüntüle 906749 kızlar bu elbisenin altına $huhu.webpsizce nasıl tarz bir ayakkabı (renk) ve çorap giyinmeli ? resimdeki tarz botlar bende bacaklarımın ince olusundan dolayı bol duruyor ve hoş olmuyor ... fikirlerinizi benimle paylasırsanız çok mutlu olurum :)
:10:
$huhu.webp siyah çorapla bu tarz ayakkabı, yada platform topuklu olabilir:12:

canım en güzel çizme olur altına
aklında bulunsun ayakkabıcılar çizmeleri daraltıyor
benim de bacaklarım incedir çizmenin dikiş yerinden daralttırıyorum

tatlım elbise modeli uzun kol ve boğazlı olduğu için uzun çizmelerle yakışır diye düşünüyorum...

tatlım elbise modeli uzun kol ve boğazlı olduğu için uzun çizmelerle yakışır diye düşünüyorum...

tesekkür ederim bebeğim fikrini paylaştığın için :) ama bacaklarım biraz ince uzun çizme emanet gibi duruyor :1: Gerci bir arkadaşımız daraltırılıyor dedi bunuda göz önünde bulundurursak sanırım güzel olur evet :)

Back
X