• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu elbiseye hangi ayakkabı ??????

uyum25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
91
11
36
40
Sinop
$k_17869352-12032013231941.webp

Arkadaşlar Merhaba.. Bu elbisenin altına nasıl bi ayakkabı giymeliyim sizce?? Bir organizasyonda giyicem bu elbiseyi eğlencede.. Beline de kurdela mı bağlasam yoksa ki deri kemer mi taksam bilemedim :18: elbise üzerinde yapılabilecek fikirlerinizi bekliyorum.. Benim dizüstüme geliyo birde bukadar kısa durmuyo bende.. Çok cici bişey.. Babet giysem çok mu basit kaçar... Belediye personeliyim ve anneler günü organizasyonunda görevliyim.. Çok beğendim elbiseyi ama destek istiyo sanki biraz.. Teşekkürler arkadaşlar şimdiden..

Madem bi organizasyonda görevlisin babet uygun olmaz. bu elbise hareketli bi elbise o yüzden düz siyah bi topuklu ya da platform giyebilirsin.

Madem bi organizasyonda görevlisin babet uygun olmaz. bu elbise hareketli bi elbise o yüzden düz siyah bi topuklu ya da platform giyebilirsin.

Evet haklısın uygun olmaz basit olur.. Düz siyah bir topuklu şık olur sanırım..Beline de bişey istiyo sanki ama karar veremedim..

Back
X