Bu elbiseyi arıyorum gören duyan bilen var mıdır? :)

jeliboni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
2.688
2.240
133
mezuniyetim için bu elbiseyi buldum internette ve çok beğendim arkadaşlar, ama markasını filan hiç bilmiyorum. Nasıl ulaşabilirim bu elbiseye? Ne markası ne mağazası hiçbir şey yazmıyor :44: yardımcı olabilecek biri var mı bunu giymek istiyorum balomda

hadi kızlar bi el atın da bulalım şu elbiseyi kimse bişey yazmamış

cnm ben bilmiyorum ama bu renk kumaş alıp diktirebilirsin fikri geldi aklıma

diktirmek pahalı olmaz mı? hiçbir fikrim yok, ne kadardır sizce?

Bu elbiseyi kim nereden bulsun tatlım, bence güzel de değil zaten boşver başka elbisee bak. Ama illa bu olacak diyorsan renkte, belindeki kuşakta ve üzerindeki taşlarda değişiklik yapmalısın. Renk olarak daha cıvıl cıvıl mesela neon sarı çok hoş durur bu tipte. Üst tarafını beğendim elbisenin. Ama o kuşak kısmı mahvetmiş...Umarım istedğin gibi bir elbise alabilirsin...Diktirme ayrıca hem pahalı olur hem beceremezlerse içine sinmez. Zaten terziler de pek yapmak istemiyor uğraşmamak için. Bizim burada bir terzi var sosyete terzisi mübarek ben sadece senin üstünde uğraşacağım pahalıya gelir git hazır al dedi bana:)

tatlım bu elbiseyi aradım taradım buldum ama fiyatı 2800 TL idi

koşarak uzaklaştım zaten fiyatını duyunca

onun yerine çok güzel bi elbise buldum onu aldım çok daha uygun fiyata ve farklı bi tarzda

teşekkür ederm ilgin için :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…