• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu elbiseyi nasıl kombinlemeliyim? yardım lütfen

moonna

Nirvana
Pro Üye
29 Nisan 2010
3.711
3.292
698
Merhaba.. Bu elbiseyi düğünde giymeyi düşünüyorum. Elbise bugün elime ulaştı beden olarak tam oldu ama boyu oldukça uzun. Balık elbise modellerine baktıgımda hemen heme nhepsi upuzun yere kadardı.. ancak ben yinede eteğinden azcık aldırsam mı diye düşünüyorum yoksa kalmalı uzun mu olmalı karar veremedim.. Birde ayakkabı,saç,makyaj,aksesuar nasıl olmalı sizce ?
53f63371ca4d1 (1).webp ?
53f63371ca4d1 (1).webp

Merhaba.. Bu elbiseyi düğünde giymeyi düşünüyorum. Elbise bugün elime ulaştı beden olarak tam oldu ama boyu oldukça uzun. Balık elbise modellerine baktıgımda hemen heme nhepsi upuzun yere kadardı.. ancak ben yinede eteğinden azcık aldırsam mı diye düşünüyorum yoksa kalmalı uzun mu olmalı karar veremedim.. Birde ayakkabı,saç,makyaj,aksesuar nasıl olmalı sizce ?
Eki Görüntüle 1229142 ?Eki Görüntüle 1229142
ayakkabıyı al elbısenın boyunu ona göre dusun ama yerı supuruyorsa kesınlıkle önermem düğünde yerınden kalkmak için dusunursun takıldım takılıcam korkusuna bırde bırı ha bastı basacak korkusu eklenırsacların uzunsa fön yada dalgalı bence uygun olur ayakkabı zaten gözukmuyecegı ıcın onu bılemem çanta siyah küçük birşey yeterlı bence aksesuar da bileğine takıcagın birsey bulabılırsın kolye zaten takamıycaksın saclarında salık olursa küpe de gözukmez tabı uzun saclıysan

ayakkabıyı al elbısenın boyunu ona göre dusun ama yerı supuruyorsa kesınlıkle önermem düğünde yerınden kalkmak için dusunursun takıldım takılıcam korkusuna bırde bırı ha bastı basacak korkusu eklenır
Evet aslında bende bunu düşündüm. ayakkabıyla beraber deneyip ayakkabıyı kapatacak şekilde biraz aldırmam gerekecek sanırım.. kısa olmamalı ama ayakkabıyı örtmeli yoksa çirkin olur sanırım..saç makyaj aksesuar konusunda da önerilerinizi beklerim :) teşekkürler cevap için :)

Evet aslında bende bunu düşündüm. ayakkabıyla beraber deneyip ayakkabıyı kapatacak şekilde biraz aldırmam gerekecek sanırım.. kısa olmamalı ama ayakkabıyı örtmeli yoksa çirkin olur sanırım..saç makyaj aksesuar konusunda da önerilerinizi beklerim :) teşekkürler cevap için :)
sac makyajı duzenleme yaptım daha oncekı mesajımda makyaja bır bakmam gerek foto halınde gösterse daha ıyı

sac makyajı duzenleme yaptım daha oncekı mesajımda makyaja bır bakmam gerek foto halınde gösterse daha ıyı
Çokk teşekkür ederim.. Saçlarım uzun yani en azından istediğim şekli verebileceğim boyda.. salık düşünmemiştim aslında doğal maşa yaptırıp doğal bir topuz yaptırmayı düşündüm.topuz çok sevmiyorum ama burası aşırı sıcak fön mümkün değil dayanmaz ve kabarık saçlarla dolaşmakta istemiyorum.birde elbisenin sadece üst kısmında detayı oldugu için saçla kapatmıyım dedim ama? ayakkabı siyah düşündüm çantada senin dediğin gibi küçük siyah bir çanta siyah bileklik ve küpe düşündüm ama bakalım :) aslında zor değil bu elbiseyi kombinlemek ama fikir almak istedim. kk hatunlarından hoş fikirler çıkıyor :))

Siyah açık veya burnu açık ,ayakkabı siyah çanta alttan ve yandan gevşek topuz.
Elbise çok güzel. Bütün süre boyunca eteğini tutup gezmemen için kısaltsan iyi olur. Önden kısalttır arkası uzun kalsın.

Çokk teşekkür ederim.. Saçlarım uzun yani en azından istediğim şekli verebileceğim boyda.. salık düşünmemiştim aslında doğal maşa yaptırıp doğal bir topuz yaptırmayı düşündüm.topuz çok sevmiyorum ama burası aşırı sıcak fön mümkün değil dayanmaz ve kabarık saçlarla dolaşmakta istemiyorum.birde elbisenin sadece üst kısmında detayı oldugu için saçla kapatmıyım dedim ama? ayakkabı siyah düşündüm çantada senin dediğin gibi küçük siyah bir çanta siyah bileklik ve küpe düşündüm ama bakalım :) aslında zor değil bu elbiseyi kombinlemek ama fikir almak istedim. kk hatunlarından hoş fikirler çıkıyor :))

Eklentiler

• 315360_395081313878962_1028553034_n_large.webp
    315360_395081313878962_1028553034_n_large.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 761
  • balik-agizli-ince-yuksek-topuklu-gizli-platform-mavi-ayakkabi.webp
    balik-agizli-ince-yuksek-topuklu-gizli-platform-mavi-ayakkabi.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 1.418
  • blue-eys.webp
    blue-eys.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 2.534
  • gold-renkli-platform-topuklu-ayakkabılar.webp
    gold-renkli-platform-topuklu-ayakkabılar.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 2.686
  • siyah-rugan-abiye-canta.webp
    siyah-rugan-abiye-canta.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 387
Siyah açık veya burnu açık ,ayakkabı siyah çanta alttan ve yandan gevşek topuz.
Elbise çok güzel. Bütün süre boyunca eteğini tutup gezmemen için kısaltsan iyi olur. Önden kısalttır arkası uzun kalsın.
Beğenmenize sevindim .Basit mi acaba giymesemmi derken başkada bişey bulamadım düğün zamanı geldi çattı :) birileri beğenince de içime sinmeye başladı. çok teşekkür ederim :)

Gümüş hiç düşünemmiştim. ama az önceki mesajımda dedim ben kk hatunlarından güzel fikirler çıkar diye.. linkteki ayakkabı da hoşmuş :) düşünebilirim bu fikri.. çoookk teşekkür ederim :KK66:
:) Gümüş saks ikilisi ortaya hoş bir görünüm çıkarıyor ikisinin uyumunu ben çok seviyorum. Hem siyah klasiğinden uzaklaşırsız, hemde saks tercih edip de boğmamış olursunuz.

saç konusunda ve küpe de hos durmus bunu gördum bak fikir olur zamn havalar sıcaksa

Eklentiler

• mavi.webp
    mavi.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 105
saç konusunda ve küpe de hos durmus bunu gördum bak fikir olur zamn havalar sıcaksa
evet bende böyle gevşek topuz istiyorum. kalıp gibi duran topuzlardan pek hoşlanmıyorum zaten bana da yakışmıyor pek.. aşağıdan gevşek topuz olmalı .küpe kullanmalıyım birde bileklik. hmm güzel fikirler :D

Elbiseyi biraz kisaltabilirsiniz. Ve sunlarla kombinleyebilirsiniz

Ayrica su makyaj ve sac da harika olur diye düşünüyorum.
urun4829.webp
gümüş-taşlı-gelim-ayakkabısı.webp
Yüz-Şekline-Göre-Saç-Modelleri-2014-1.webp

Begenmenize sevindim :-)
beğenmek ne kelime bayıldım . gümüş ayakkabı çanta fikri nasıl aklıma gelmedi acaba. aslında saksla çok yakışıyorlar. şimdi bu durumda gümüş ayakkabı ve çanta ve gevşek topuza karar verdim gibi oldu. fikrim değişmezse tabii :DD ayakkabıyı da rahatlık açısından yüksek ama ön platform düşünüyorum bakalım. çoookk teşekkür ederim size de ;)

Bence boyuna ellemeyin ve sakın mavi ya da siyah bir göz makyajı yapıp sıradan olmayın. Daha soft bir makyaj yapmanızı öneririm. Elbiseniz oldukça çarpıcı :)

Back
X