Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar netten buldum bu elbiseyi ama yurtdışından gelicekmiş 25-30 günü arası benim o kadar vaktim izmirde bunun gibi bir elbiseyi nerden bulabilirim fiyatları çokta uçmadan
merhaba arkadaşlar netten buldum bu elbiseyi ama yurtdışından gelicekmiş 25-30 günü arası benim o kadar vaktim izmirde bunun gibi bir elbiseyi nerden bulabilirim fiyatları çokta uçmadan Eki Görüntüle 711147
bende bu elbiseden var desem :)
canım yaklaşık bir iki sene önce gittigidiyordan almıştım. bana hafif bol geldi diye de daralttırma yaptırmıştım. şifon gayet şık bir elbise bence :)
merhaba arkadaşlar netten buldum bu elbiseyi ama yurtdışından gelicekmiş 25-30 günü arası benim o kadar vaktim izmirde bunun gibi bir elbiseyi nerden bulabilirim fiyatları çokta uçmadan Eki Görüntüle 711147