Bu enayi yerine koyulmak değil mi?

o buzdolabıyla bazayı almasaydın, sinirimden catlardım:51::51::51:

bir daha konusma bence o uyanık komsunla,ne günlere kaldık ya

kadın sana iyilik olsun diye veriyor,sen gidip 2.elciye satıyorsun

bir de 2.elciler cok az para verir,yani senle arasını bozduğuna değer mi 3 kurus:47::47:

Yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar.
Bazayı geri alamadım maalesef çünkü koyacak yerim yoktu.İkinci elcide bazayı bıraktım al bunu bedava veriyorum para istemiyorum dedim.Dolabı ve bazayı 65 tl. ye satmışlar.Bugün adam eşime söylemiş parayı onlardan geri aldım demiş.Bundan sonra milleti enayi yerine koymak nasıl oluyormuş öğrensinler.Dolabım ise halen bende gerçekten ihtiyaç sahibi birine vermek istiyorum tabi bulabilirsem çünkü o fiyata çalışır durumda buzdolabını vereceğime hiç satmam daha iyi:ssz:

iş yerimde ihtiyaç sahibi bir kadın vardı ve hamileydi ,yakında doğuracaktı ve önümüz kıştı ,
bende onlara soba aldım yeni hemde ,gönderdim ,dua etmişlerdi çok hatta ,
sen sonra 1 aya kalmadan 4-5 aylık kirayı ödemeden kaç evden ,
herşeyi al benim sobayı bırak ,
ev sahibi geldi buldu beni tanıdıktı zaten biliyodu benim aldığımıda ,
sobanı gel al dedi ,dedim ne yapayım soba mı kullanıyorum ben ver ihtiyaç sahibi birine dedim ,
sonra aklıma geldi bizim depocu çocuk vardı çok madurdu o da ,varmı oğlum ihtiyacın var ablam dedi,
aradım adamı sobayı gönder bi zahmet birine vericem dedim ,
ben verdim onu bi fakire dedi ,he iyi madem dedim ,
neyse sobanın taksitini ödemeye gittim zaten hemen bizim iş yerinin karşısıydı ,
adam dedi sen taksit ödüyosunda abla ,senin soba bana geri geldi ,dedim nasıl yani ,e sattı dedi x amca ..hey allahım ölürmüsün öldürürmüsün
ihtiyacın mı var sobanın parasına ,apartmanın var senin hepsi kirada
dedim ne insanlar var,sen o sobayı bana geri ver ,ben sana iki katıyla öderim ,aldım aynı sobayı gittim çocuğa verdim

yani ne akla hizmet sizin ver dediğiniz eşyayı satarlar anlamadım ,benimde başıma geldi işte aynısı bilirim o enayi yerine konmayı
boşverin başınızın gözünüzün sadakası olsun de geç ..
komşunla da sohbetini kes

:1: :1: :1: ayyy kusura bakma canım trajikomik hikayen beni çoook güldürdü,en çok da ^^ abla sen taksidi ödüyosun da senin soba bana geri geldi^^ burasını hiç beklemiyodum ey Allah'ım ne insanlar var yaaa :1: :1: :1:

Kadının günahını almak istemiyorum ama acaba kendilerimi sattı canım eşyaları hemen nerde bulmuşlar eşyayı madem yoksa

Bence kadın uyanıklık yapmış, kendisi satmış gibi geldi:26:
İnsanlara güvenilmiyo valla ya, iyilik edeyim derken enayi yerine koyuyorlar adamı:25:
Dolabı geri almanıza çok sevindim:46:

yuhhh diyorum ne biçim insanlar var pişkinler ya. bizde eski ünv yi bitirirken evimizdeki bir eşyayı ihtiyacı oldugunu düşündüğümüz birine vermiştik o da gitmiş hemen birine satmış verdigimiz hediyeyi. istemiyorum ihtiyacım yok deseydi hemen paraya çevirmeseydi, durumu da benden kötü değildi yani

Belediyelerin çözüm merkezleri falan var, onları arayın isterseniz.
Gelip evden alıyorlar ihtiyaç sahibi olduğunda da oraya başvurup
alabiliyor. Biz öğrenciyken çözüm merkezi bize yardımcı olmuştu.
Sırf bu yüzden ayrılırken eşyaları yine onlara verdik.

Artık birilerine yardım etmeye de korkar duruma geldik. Çok iyi yapmışsın. En sinir olduğum şeydir enayi yerine konmak.

resmen enayi yerine koymuşlar bence dolabıda bazanızı da alın siz sonra geri verin satın.... birdaha kadınla karşılaştığınızda ortam olursada iyilikten maraz doğar... iyilik deyip enayi yerine koymaya çalışmıyorlar mı delleniyorum... deyin... taş yerini bulsun.....

gerçekten sinirlenmekte haklısınız sonuna kadar

Resmen salak yerine koyulmuşsunuz...

Ne garip insanlar var ya...3 kuruş için düştükleri şu duruma bak..Yazık...:19:

Sayfaları okumadım ama, gördüğünüz yerde çatır çatır suratlarına vurun, utanmazlıktan başka bir şey değil..

Back
X