bu erkek milletinden biktim...

Kendi gibi birine tutulacak, hak ettigi gibi. Ömür boyu da birbirlerinin arkasından is cevirecekler. Ondan senden ırak tutmus yukardaki. İşine karısma kabullen. Bırak aramasın da, gitsin de. Hem bu ne hız bu arada?

zerrinsakli .!.:
Bilmiyorum ki biri surekli ariyor bole israrla..Avukat pesimi birakmiyor diyor...koskoca adam yalan soylediyse yani kendi bilir...
Israrla ariyan avukat mi olur sacma neyse olan olmus bundan sonra arasada cvp verme Eger ikinci Kadin olmak istemiyorsan.

Hakaret etmek icin ugrasan o kadar kisi varken konu sahibinin banlanmasi ilginc olmus:KK53:
Zerrin sen biraz ters gibisin bana benzetiyorum laflarini dandan soyluyor gibisin belki ters bir seyler soylemissindir. Ayrica hic sanmiyorum bir avukatin oyle israrla arayacagini bizim meslegimiz esnaflik degil nasil desem avukatlik meslegine yakisir sekilde davranma yukumlulugumuz var yasayla getirilmis bir zorunluluk. Oyle israrla aramaz sanmiyorum yani. Bana kalirsa senin dobraligina gelemeyecegini anladi ve run away .. erkekler cok dusunen, cok konusan, akilli kadinlari pek sevmez :KK53::KK53::KK53::KK53:

Sevgilin var ama bi de ayni anda birinden mi hoslaniyordun?
Bence tum erkeklerden nefret etmek yerine kendinde ara biraz da hatayi.o_O
Konuya gelirsek adam belli ki aramayacak, o yuzden pek umut baglama.

Konu sahibinin üstüne neden gidildiğini ısrarla sormuş herkes.

Hiçbir fikrim olmadan sadece bu konuda yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla

Konu sahibi bir üyeye eşinin 14 yaş büyük olması nedeniyle muhtemelen parası nedeniyle evlendiğini ima etmiş, amca falan demiş eşine.

Doğal olarak üye de gelmiş 12 yaş fark normal ve arkasından dert edinilecek bir yaş ama 14 yaş olunca amca mı oluyor, diyor.

Bunu anlamak için dahi olmaya gerek yok yani.

Konu sahibi siz de buluştuğunuz kişiyi arayanın kim olduğunu bilmiyorsunuz, önemli de değil zaten. Hoşlanmamış ki aramıyor.

Bir de güzel olmanıza yaptığınız vurguyu takdir ediyorum ama sürekli kültürlüyüm, bilgiliyim yazıyorsunuz. Yazınıza biraz dikkat etseniz de o izlenim kendi kendine oluşsa insanlarda.

bende bu üye neden sürekli banlanıyor diye düşünüyordum bu konu bütün sorularıma cevap oldu :KK14:
adam arkasına bakmadan uzaklaşmış daha ne yapsın :KK12:

Back
X