• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkek ne zamanını bekliyor ?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Epey zamandır yakinalaşığım birı var isyerinden. Sürekli bakışmalar laf atmalar vs. Birlikte tiyatro gittik başbak yemek yedik ki.Başbasa kalmak için bir suru plan yapmış .Konuştuğumuz konular tamamen evlenilecek duruma yönelik sorular yani . Arkadaslarimla la parçaları birlestirdigimizde yani her şey yazılmış bir başlık kalmış diyorlar.Adı konmamis.Şimdi küçük ilçe de sürekli ayni ortamdayiz.Az önce akşam okulca toplandık .Müzikli eglence vardı. Hep kaçamak bakışlar .Erkekler ona hadi yok mu birı dediğin her şeyin bir zamani var diyor .Yani artık her şey olmuş .Duygusal olarak hazırız .Niye kivrandiriyor.3 ay sonra tayin zamanımız. Hani kafasında bir soru işareti olsa o kadar sağlam yürümezdi.Ki hepsine karşılık verdim Daha neyi bekliyor ?Ben mi sabırsızım.

Aklindakini kimse bilemez. Cok merak ediyorsaniz siz sorun? ;)

Epey zamandır yakinalaşığım birı var isyerinden. Sürekli bakışmalar laf atmalar vs. Birlikte tiyatro gittik başbak yemek yedik ki.Başbasa kalmak için bir suru plan yapmış .Konuştuğumuz konular tamamen evlenilecek duruma yönelik sorular yani . Arkadaslarimla la parçaları birlestirdigimizde yani her şey yazılmış bir başlık kalmış diyorlar.Adı konmamis.Şimdi küçük ilçe de sürekli ayni ortamdayiz.Az önce akşam okulca toplandık .Müzikli eglence vardı. Hep kaçamak bakışlar .Erkekler ona hadi yok mu birı dediğin her şeyin bir zamani var diyor .Yani artık her şey olmuş .Duygusal olarak hazırız .Niye kivrandiriyor.3 ay sonra tayin zamanımız. Hani kafasında bir soru işareti olsa o kadar sağlam yürümezdi.Ki hepsine karşılık verdim Daha neyi bekliyor ?Ben mi sabırsızım.
Sizden emin olmak istiyordur. Uygun zamani bekliyordur. Gec olsun guc olmasin.

Aklindakini kimse bilemez. Cok merak ediyorsaniz siz sorun? :KK66:
İki arkadaşım biliyor zaten ilçenin en çekingen ve bu durumu en zor ifade edecek kişi olduğunu söylüyor .Ama ben ne zaman olmayacak dedigimde ciddi atılımlar yaptı.iki arkadaşımı da sasirtti. Ah devamını getirse diyorlar.Yapacağı zaman çok iyi yapıyor da. Bunca zaman epey yol aldık. Sorun edeceği bir şey olsa bugüne gelmezdi demi.Benim memleket uzak biraz birlikte çalıştığımız yere ve o burali. Ben onu sorum etsem karşılık vermezdim o da bu kadar ilerletmezdi demi.

Küçük yer de herkesin gözü önünde olmak çok zor .Anlamaya başladılar bile .

TAYİNİ BEKLİYOR OLABİLİR Mİ ACABA

Son anda söylemek için mi ? Hayır diyeceğimi mi düşünüyor ki .Ben türlü belli etmeye çalisiyurum duyguları mi
AÇILMIYORSA ÇOK UMUT BAĞLAMAYIN BAZEN ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN BAZENDE BOŞLUKTAN KAYNKLI YAKINLAŞMA OLUYOR AİLEDEN DE UZAKTA YAŞIYORSUNUZ

Her şey tamam aslında bir başlık atılmadı . İlişkilerden korkuyormus o var.arkadaş birini bul diyince zamanı var diyormus.

AÇILMIYORSA ÇOK UMUT BAĞLAMAYIN BAZEN ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN BAZENDE BOŞLUKTAN KAYNKLI YAKINLAŞMA OLUYOR AİLEDEN DE UZAKTA YAŞIYORSUNUZ[/QUOTE Her şey tamam aslında bir başlık atılmadı . İlişkilerden korkuyormus o var.arkadaş birini bul diyince zamanı var diyormus.

AÇILMIYORSA ÇOK UMUT BAĞLAMAYIN BAZEN ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN BAZENDE BOŞLUKTAN KAYNKLI YAKINLAŞMA OLUYOR AİLEDEN DE UZAKTA YAŞIYORSUNUZ
Her şey tamam aslında bir başlık atılmadı . İlişkilerden korkuyormus o var.arkadaş birini bul diyince zamanı var diyormus.

Siz onu bir yerlere davet ettiniz mi hiç? Belki sizden de bir adım bekliyordur.
Tiyatroya gittik sonra o yemeğe goturdu güzel bir yere.Geçen akşam canlı müzik kalabalık grup olarak gittik ama.hep birbirmize baktık .şimdi arkadaşla da konuştuk korkuyor diyor.

Tiyatroya gittik sonra o yemeğe goturdu güzel bir yere.Geçen akşam canlı müzik kalabalık grup olarak gittik ama.hep birbirmize baktık .şimdi arkadaşla da konuştuk korkuyor diyor.

Sadece tiyatro günü mü başbaşa bir şey yaptınız yani? Daha çok yeni o zaman. Siz de onu bir tiyatroya davet edin. Bak şöyle güzel bir oyun varmış gidelim mi diyin misal.

Çok istekli olduğunuzu belli etmeyin aman :halay:
Madem aynı işyerindesiniz küçük bir oyuna ne dersiniz ?
Kendinize çiçek sepetinden bir çiçek yollayın. Not da 'Zamanı gelince' yazsın.
Bu kıskanclık onu tetikleyebilir:oops:

Back
X