bu erkek tipi güvenilir mi ?

ilaydann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
13
0
36
Ankara
bi konu hakkında çok kararsızım.bi çocukla yakınlaştık ama resmiyette bir şey, ama her an olabilir bana bağlı

çocuk çok sosyal,hareketli, durağan bi tip değil. hani şu ortamlarda öne çıkan tiplerden. ama bi türlü güvenebilmiş değilim.

bi çok ilişkisi olmuş ve uzun süreli olmamış ilişkileri. eğlencesine takılan tiplerden gibime geliyo ..

ama şuan benimle olan durumu sanki öyle değilde ciddi bi ilişkiye hazırmış gibi, sanki ilk ciddi ve uzun soluklu ilişkisi ben olcakmışım gibi hissediyorum. ama ya olmazsam :/

??

ha bu arada yaşlarımız benimki 20 onunki 22

ve çok içki tüketmekte*

Son düzenleme:
sadece kendi yazdıklarını bikaç defa okuu doğru yolu bulursun ozaman...hoşlanmakmıı boşversenee okadardaa güçlü bi duygu değil..kendine değer ver..içki içiyo hemde sürekli uzun ve doğru dürüst hiç ilşkisi olmamş anlattğn kadarylaa kusura bakma ama arkadaş biraz yırtık sanırım..yazık edersn kendine böyle erkeklerden uzakk durmalısınn..şuan sana söylediklerim boş gelebilir amaa sağlam bi kazık yemek istemyrsan söyledklerimi gözardı etmee..TECRÜBeYLEE SABİT..

teşekür ederim yardımcı olduğun için. sanırım dediğin gibi hoşlantı uğuruna kendime zarar vermemeliyim. hiç bir şey yapmayayım ben bakalım neler yapıcak, olcak..

club,bar gece hayatı alkol varsa uzak dur derim...çünkü öle ortamlarda her akşam başka bi kız oluyo yanlarında maalesef erkeklerin...ya onunla heryere peşinden gitceksin fırsat vermiyceksin yada uzak durcaksın ama bu bir alışkanlık olmuşsa bu pekde kolay değil...

tweest arkadasım cok güzel anlatmış..Ama direkt kesip atma..Eğer begenıyorsan görüş derim ben..Hemen sevgili olma..
Ben de senin gbi durumlarla her karsılastıgımda coguyla kafede kahve ıcerek muhabbetı surdurerek gorustum..tam sevgılı olma asamasına gelindiginde kactım :))
cünkü ınan fazla muhabbettın olan kısıyle sevgılı olma falan ıstemıyorsun..hevesin de cok güzel kacıyor
çoğu için unutulmazım artık :) tavsiyedir bu

Son düzenleme:

ahahah aynen varya bu fazla muhabbet olayı işin büyüsünü bozuyor cidden. banada genelde olur.ve hemen kestirip atmayayım dediğin gibi o zaman ben cafe styla yapıyım

of! site çok iyi ya

ahahah aynen varya bu fazla muhabbet olayı işin büyüsünü bozuyor cidden. banada genelde olur.ve hemen kestirip atmayayım dediğin gibi o zaman ben cafe styla yapıyım

of! site çok iyi ya

yinedee dikkat et derimm gerçktenn insanların iç yüzünü nikaç kez kafede oturarak anlayamazsınn seni kandrmasına izin vermee hep kötüyü düşün onunlayken..cidden benim ağzım öylee bi yandıkii sende üzül istememm

aslında hepiniz haklısınız ,benim erkek arkadaşımda tam bu tipte bir erkek ,ortamları görmüş geçirmiş ama yeter noktasını bulmuş ,artık gece orda burda takılmaktansa benimle evde film izlemeyi tercih ediyor ki ikimizde aynı şekilde gece hayatını seven tiplerdik ama şuan birbirimizi bulduktan sonra ikimizde dışarı çıkmayı kestik arada bir çıkıp eski günleri anıyoruz o kadar.gayet mutluyuz ,ben denemekte yarar vardır derim ,bir iki muhabbet et gez toz zaten ne oldugunu ortaya koyacaktır ..

sen şanslıymışsın arkadaşımm inşallah hep mutlu olrsunuzz..tabiki istisnalar var mutlaka amaa yinede tedbirli olmalı arkadaşş

çok net anlatmışsın kulağa mantıklı geliyor. bu çocukta aynen öyle. ve yeter noktasında gibi ama yine de aceleci olmayacağım.

zamana bırakacağım.ciddi düşünüyorsa bunu zaten zaman gösterecektir.

evet acele etmemek lazım çok fazla.biz 3 4 aydır karşılaşıp duruyorduk ikimizinde çok sık gittigi bir mekanda. mekana hep tek başına geliyordu ve öyle takılıyordu bi kaç bişey içip kalkıp gidiyordu ,etrafta pek gözü yok gibiydi pek.sonunda da bi gün bana bakarken yakaladım ,benim farkettigimi görünce kalktı yanıma gelip merhaba dedi ,öyle konuşmaya başladık aradan 1 hafta geçti bir bakmışım sevgili olmuşuz .ve evet şanslıyım ,dengesiz mengesiz ama tam bana göre biri .

birde dış görünüş aldatıcı olabiliyo biliyosunuz ki ,güvenilmez görünen bir herif benimki :) ama şuan inanılmaz güveniyorum buna ortam hazırlıyo her haliyle

sana sunu söleyim içki varsa o iş saglam hiç bi zman olmaz kendi kanaatım... çok kızla çıkmış az sürmüş ilişkileri lafına gelince burdan seninlede az sürcek anlamına getirmemeliisn. benimkininde ilişkileri olmuş fazla sürmemiş ama bizmki 2 sene sürdü halada sürüyo bu demek degilki sürmez sizinki aradıgını sende bulcak belki. haa sunuda söleyim belkiyle iş olmaz güvenmiyosan hiç ilişkiye başlama baglanma o daha kötü sonra istesende bırakamassın zor olur.

uzak dur. o daha çocuk sen 20 yaşında olgunsun ama o çocuk. uğraşırsın. bırak başkalarıyla takılsın. içkisini içsin. öne çıkan tiplerden uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…