tweest arkadasım cok güzel anlatmış..Ama direkt kesip atma..Eğer begenıyorsan görüş derim ben..Hemen sevgili olma..
Ben de senin gbi duumlarla her karsılastıgımda coguyla kafede kahve ıcerek muhabbetı surdurerek gorustum..tam sevgılı olma asamasına gelindiginde kactım :))
cünkü ınan fazla muhabbettın olan kısıyle sevgılı olma falan ıstemıyorsun..hevesin de cok güzel kacıyor
çoğu için unutulmazım artık :) tavsiyedir bu
ahahah aynen varya bu fazla muhabbet olayı işin büyüsünü bozuyor cidden. banada genelde olur.ve hemen kestirip atmayayım dediğin gibi o zaman ben cafe styla yapıyım
of! site çok iyi ya
ahahah aynen varya bu fazla muhabbet olayı işin büyüsünü bozuyor cidden. banada genelde olur.ve hemen kestirip atmayayım dediğin gibi o zaman ben cafe styla yapıyım
of! site çok iyi ya
yeni geldn demek ki :) hosgeldın :)
aslında hepiniz haklısınız ,benim erkek arkadaşımda tam bu tipte bir erkek ,ortamları görmüş geçirmiş ama yeter noktasını bulmuş ,artık gece orda burda takılmaktansa benimle evde film izlemeyi tercih ediyor ki ikimizde aynı şekilde gece hayatını seven tiplerdik ama şuan birbirimizi bulduktan sonra ikimizde dışarı çıkmayı kestik arada bir çıkıp eski günleri anıyoruz o kadar.gayet mutluyuz ,ben denemekte yarar vardır derim ,bir iki muhabbet et gez toz zaten ne oldugunu ortaya koyacaktır ..
aslında hepiniz haklısınız ,benim erkek arkadaşımda tam bu tipte bir erkek ,ortamları görmüş geçirmiş ama yeter noktasını bulmuş ,artık gece orda burda takılmaktansa benimle evde film izlemeyi tercih ediyor ki ikimizde aynı şekilde gece hayatını seven tiplerdik ama şuan birbirimizi bulduktan sonra ikimizde dışarı çıkmayı kestik arada bir çıkıp eski günleri anıyoruz o kadar.gayet mutluyuz ,ben denemekte yarar vardır derim ,bir iki muhabbet et gez toz zaten ne oldugunu ortaya koyacaktır ..
bi konu hakkında çok kararsızım.bi çocukla yakınlaştık ama resmiyette bir şey, ama her an olabilir bana bağlı
çocuk çok sosyal,hareketli, durağan bi tip değil. hani şu ortamlarda öne çıkan tiplerden. ama bi türlü güvenebilmiş değilim.
bi çok ilişkisi olmuş ve uzun süreli olmamış ilişkileri. eğlencesine takılan tiplerden gibime geliyo ..
ama şuan benimle olan durumu sanki öyle değilde ciddi bi ilişkiye hazırmış gibi, sanki ilk ciddi ve uzun soluklu ilişkisi ben olcakmışım gibi hissediyorum. ama ya olmazsam :/
??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?