Bu erkekler neden böyle ???

yasiniz da 30 mus sinemada onu yapan arabanin arka koltugunda oturalim deyince anlaman lazimdi tecrube mi istedin kendine

bile bile lades demişsin sen de o hareketleri yaptıktan sonra arabanın arkasında oturalım dediğinde şiir filan okumasını beklemezdin heralde

Siz bikac gün önce restaurantta biriyle tanışmamış mıydiniz? Ne ara yeni biriyle öpüsecek arabayı kenara çekecek kivama geldiniz ? Ha yok bu o adamsa o zaman 22 yaşında erkek nasil virt zirt diye konu actiginiz adam kim ? Peki katil kim ? Acayip hizli hayatlar yasiyosunuz şok içinde izliyorum

Lise 3, arkadaşlarla sinemadayız. Film daha yeni başlamış ablanın teki bir bağırmaya başladı napıyosun ben seninle bunun için gelmedim sinemaya ahlaksız bilmemne nasıl saydırıyor, film durdu ışıklar açıldı. Müdahale edenler oldu etraftan. O adamın halini hala hatırlarım çok iyi bir dersti umarım almıştır. Ablada bizim idolümüz olmuştu her nerdeyse çok mutludur umarım.

Yani keşke denemek için arabada arkaya falan geçeceğinize siz de aynı tepkiyi verseydiniz. Seven dokunmak ister ama istemiyorsanız bu tacizdir. İzin vermeyin.

Erkek kısmı öyle anlamıyor, kadın hayır diyorsa aslında evet diyordur anlıyor
Böyle erkeklerde var

Erkek kısmı öyle anlamıyor, kadın hayır diyorsa aslında evet diyordur anlıyor
Böyle erkeklerde var
Çünkü kadınlar olarak hayırımız hayır değil bazen. Hemen evet deme, biraz süründür, çok istekli sanmasın seni gibi cümlelerle yetiştirildiğimiz için evet hayır birbirine karışıyor biz kadınlarda da hata var bu manada yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…