- 26 Temmuz 2016
- 1.486
- 1.175
- 133
Merhaba hatunlar ahhh bu eşler ahhh evlenene kadar herşey süt liman sonra köprüyü geçtik hesabı yapılıyor ben çalışıyorum neredeyse bütün günü ayakta geçiriyorum diyebilirim sadece pazar tatilim var hem beynen hemde bedenen pestilim çıkıyor eve gidince yemek sofra bulaşık ev işi hepsi bende inanın dün akşam koşturmaktan wc ye gitmeyi bile unuttum eşim 1 ay öncesine kadar bana yardım ederdi ama şimdi taşı tas üstüne koymuyor geçen akşam çayı demlermisin ellerim kirli diyorum oda bana Yen'i çaydan demle diyo cayı bitiyor mutfakta bile oturuyor olsak benden ister üstelikte çayı verince elini uzatmaz beyefendi sehbaya bırakacakmışım evet bunlar basit örnekler ama Artık gerçekten yoruluyorum kızlar bende can taşıyorum insanım robot değilim ki akşam inanırmısınız bir diziyi bile izleyemiyorum akşam bacaklarımı uzatıp oturmaya hasret kaldım paşam birde horluyor gece uykusu da yalan oldu zaten artık gözlerimin altı çöktü ama millete tabiki ev işlerine yardım ederim o da insan yoruluyor demeyi biliyor ya ben ne yapsam ne etsem ne desemde kocamı 1 ay önceki haline döndürsem bu üzerine çöken rahatlıktan onu nasıl çıkartsam