• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkekler neden bu kadar anlayışsız acaba bizmi çok şey bekliyoruz

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
Merhaba hatunlar ahhh bu eşler ahhh evlenene kadar herşey süt liman sonra köprüyü geçtik hesabı yapılıyor ben çalışıyorum neredeyse bütün günü ayakta geçiriyorum diyebilirim sadece pazar tatilim var hem beynen hemde bedenen pestilim çıkıyor eve gidince yemek sofra bulaşık ev işi hepsi bende inanın dün akşam koşturmaktan wc ye gitmeyi bile unuttum eşim 1 ay öncesine kadar bana yardım ederdi ama şimdi taşı tas üstüne koymuyor geçen akşam çayı demlermisin ellerim kirli diyorum oda bana Yen'i çaydan demle diyo cayı bitiyor mutfakta bile oturuyor olsak benden ister üstelikte çayı verince elini uzatmaz beyefendi sehbaya bırakacakmışım evet bunlar basit örnekler ama Artık gerçekten yoruluyorum kızlar bende can taşıyorum insanım robot değilim ki akşam inanırmısınız bir diziyi bile izleyemiyorum akşam bacaklarımı uzatıp oturmaya hasret kaldım paşam birde horluyor gece uykusu da yalan oldu zaten artık gözlerimin altı çöktü ama millete tabiki ev işlerine yardım ederim o da insan yoruluyor demeyi biliyor ya ben ne yapsam ne etsem ne desemde kocamı 1 ay önceki haline döndürsem bu üzerine çöken rahatlıktan onu nasıl çıkartsam

Siz de yapmayın ev işi ancak çamaşır makinaya bulaşık makinaya filan azami ölçüde yapın bakalım ne yapacak
Konuşun yoruluyorum yardım et diyin ne diyecek bakalım
Evlilik zor

Siz de yapmayın ev işi ancak çamaşır makinaya bulaşık makinaya filan azami ölçüde yapın bakalım ne yapacak
Konuşun yoruluyorum yardım et diyin ne diyecek bakalım
Evlilik zor
Oooo kaç kez konuştum bir kaç gün işe yaradı canım sadece gerçekten önceden benden önce gelir her yeri dip köşe siler süpürürdü şimdi bi rehavet çöktü adama acaba benmi çok pofpofladım diye düşünüyorum

Kızım sen köle misiin? Biraz canının kıymetini bil. İş miş yapma.. Yemeklerini hafta sonu hazırla, yahutta pratik bir şeyler hazırla.. Yemekten sonra da çay yapma, eşin çok istiyorsa kendi demlesin çayını.. Bu kadar da yıpratmayın kendinizi canım. Erkekler için inan değmiyor.. Sen önce kendi değerini belirleyeceksin..

Eve gider gitmez işi gücü bırakın yatın uyuyun.
Hem bedenen hem ruhen biraz dinlenin.
Ortalık ne haldeymiş, bulaşıklarmış boşverin.
Yapıyorsa yapsın yapmıyorsa ara ara üç beş şey düzenleyip keyfinize bakın.
O gelip sizinle konuştuğundada artık yorulduğunuzu anlatırsınız.

Merhaba hatunlar ahhh bu eşler ahhh evlenene kadar herşey süt liman sonra köprüyü geçtik hesabı yapılıyor ben çalışıyorum neredeyse bütün günü ayakta geçiriyorum diyebilirim sadece pazar tatilim var hem beynen hemde bedenen pestilim çıkıyor eve gidince yemek sofra bulaşık ev işi hepsi bende inanın dün akşam koşturmaktan wc ye gitmeyi bile unuttum eşim 1 ay öncesine kadar bana yardım ederdi ama şimdi taşı tas üstüne koymuyor geçen akşam çayı demlermisin ellerim kirli diyorum oda bana Yen'i çaydan demle diyo cayı bitiyor mutfakta bile oturuyor olsak benden ister üstelikte çayı verince elini uzatmaz beyefendi sehbaya bırakacakmışım evet bunlar basit örnekler ama Artık gerçekten yoruluyorum kızlar bende can taşıyorum insanım robot değilim ki akşam inanırmısınız bir diziyi bile izleyemiyorum akşam bacaklarımı uzatıp oturmaya hasret kaldım paşam birde horluyor gece uykusu da yalan oldu zaten artık gözlerimin altı çöktü ama millete tabiki ev işlerine yardım ederim o da insan yoruluyor demeyi biliyor ya ben ne yapsam ne etsem ne desemde kocamı 1 ay önceki haline döndürsem bu üzerine çöken rahatlıktan onu nasıl çıkartsam
yetebildigin kadarini yap. cay istiyorssa askimcigim sen yapar misin, bende wc ye gidip altima yapicam de :P

Siz de yapmayin cay istiyorsa kalksin kendi demlesin doldursun. Aciktiysa mutfagin yolunu biliyordur heralde
Yemek konusunda sıkıntısı yoktur kahvaltılık bile koysam yer ama tabağını al lavaboya koy bu bile o kadar büyük birseyki benim için İnan

Eşinize de anlattınız mı bu kadar yıprandığınızı?
Evet en son salı aksamı gözlerinin altı morarmış dedi yorgunluk uykusuzluk bittim yaz geliyor yoğunluğum artacak bana biraz yardımcı ol dedim yazın benimde iş yoğunluğum artacak bende daha çok yorulucam dedi

Noldu da bir ayda degisti bi kavga ya da iste bir sorun mu yasadi.Belki de arkadas gazina geldi
Kavgamız olmadı iş yoğunluğu arttı bugün 6 da gitti mesela ben birşey demiyorum tabiki yoruluyor ama karşındakinede eziyet etmemek lazım benim eşim evde benim sözüm geçsin ister kadın herşeyi yapmalı kafasında ve her söze kocayla böyle konuşulmaz der

Kızım sen köle misiin? Biraz canının kıymetini bil. İş miş yapma.. Yemeklerini hafta sonu hazırla, yahutta pratik bir şeyler hazırla.. Yemekten sonra da çay yapma, eşin çok istiyorsa kendi demlesin çayını.. Bu kadar da yıpratmayın kendinizi canım. Erkekler için inan değmiyor.. Sen önce kendi değerini belirleyeceksin..
Doğru söylüyorsun ama işte o zamanda tartışma oluyor

Eve gider gitmez işi gücü bırakın yatın uyuyun.
Hem bedenen hem ruhen biraz dinlenin.
Ortalık ne haldeymiş, bulaşıklarmış boşverin.
Yapıyorsa yapsın yapmıyorsa ara ara üç beş şey düzenleyip keyfinize bakın.
O gelip sizinle konuştuğundada artık yorulduğunuzu anlatırsınız.
Ev derli toplu olmazsa çenesi durmuyor :KK70:Hatta bir keresinde çoraplarım yerde duruyor diye çöpe atmış halbuki onun totosunu da ben topluyorum

Doğru söylüyorsun ama işte o zamanda tartışma oluyor
Ne tartışması çıkıyor.. Örneklendirebilir misin?
Eee o çalışıyorsa, sende çalışıyorsun.. O yoruluyorsa, sende yoruluyorsun..
Senden ne gibi beklentisi var ki?
Robot değilsin ki, insansın. Etten kemiktensin..
Yorulman, dinlenmek ve uyumak istemen normal..

yetebildigin kadarini yap. cay istiyorssa askimcigim sen yapar misin, bende wc ye gidip altima yapicam de :p
:KK70:Elinden tlf oyunlarını bırakırsa yapar 1-2 kez denedim banyoya girdim neredeyse demlikte su kalmamış kaynaya kaynaya buara iş yoğunluğu da çok arttı iyice dalgın ve unutkan oldu

Ev derli toplu olmazsa çenesi durmuyor :KK70:Hatta bir keresinde çoraplarım yerde duruyor diye çöpe atmış halbuki onun totosunu da ben topluyorum

o zaman sadece kendi eşyalarınızı toplayın düzenleyin.
kolay yollu bulmuş beyfendi artistlik yapıp her işi üstünüze yıkmış.
çorabı mı atıyor atsın banane.
gelip sizinle adam akıllı konuşana kadar yapmayın bence.
1 ay önce sende ne değiştiyse şu anda bende o oldu deyin. :KK11:

Ne tartışması çıkıyor.. Örneklendirebilir misin?
Eee o çalışıyorsa, sende çalışıyorsun.. O yoruluyorsa, sende yoruluyorsun..
Senden ne gibi beklentisi var ki?
Robot değilsin ki, insansın. Etten kemiktensin..
Yorulman, dinlenmek ve uyumak istemen normal..
İş çıkışı mutfak dolabı cam vs siliyorum ve misafirde gelecek yardım ederim demişti geç geldi evi süpürüyümmü dedi bi zahmet dedim bu bi zahmet laf oldu öyle büyük tartışma değil laf sokma şeklinde patates olmasa ne yerdik madem ben yapacaktım niye evlendim bu işler kadın işi vs vs vs

Back
X