siz çok alıştırmışsınız. ben de çalışıyorum bir de çocuğum var Allah bağışlar inş. genel olarak işleri ben yaparım ama eşimi de ortak ederim. mesela yemeği ben hazırlarım 3 yaşındaki oğlumla eşime de siz de sofrayı kurun derim. kurarlar onlar. yeriz ben hemen kalkar uzanırım 5 dakika bel ağrım durmaz. o zaman onlarda sofrayı toplarlar. sonra ben kalkmayınca eşim çayı koyar. ondan sonra bulaşık çamaşır ve toparlama çocuğu uyutma çantasını hazırlama falan bende olur. ama ben eşime yap demesem ya da koşa koşa ben yapsam sanırım o da yapmaz. hatta bazen çok yorulunca cırlarım işten izin alıp gelir evi toplar gider

yani sizin tepki göstermeniz gerek. çayı sehpaya vereceğinize kalk al bir de bana ver cnm ben çok yorgunum bugün deyiverin. ha almadı mı kendi bilir. yemekleri tabağa koy gir tuvalete de ki sofrayı kur. gerekirse 1 saat çıkma el mecbur yapacak.
ha ev hanımı olsam eşim yorgun argın gelse hiçbir şey yaptırmam kabul. ama bu şartlarda ben de yorgunum ben de halsizim kendimi de düşünme gerek yani.