Bu erkekler neden bu kadar karaktersiz ?

Huzurlazim

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
114
58
13
28
Merhaba kizlar inanin cok sinirliyim daha basimiza neler gelecek . 3 gun once instagramdan birisi ekledi yasadigim ilcede yasiyo tanidik geldi kabul ettim . Mesaj atti konusmaya basladik normalde cevap vermem ama icimden konusmak geldi . Durup dururken bana" cok guzelsin modeller gibi verilen yandan pozlar dolgun dudaklar guzel gozler dolgun olan baska seyler daha kisaca cok cekicisin cok utandim suan" dedi. Direk engeli bastim face de yazdi arkadasima yazmis engeli kaldirmak icin baska bi arkadasindan mesaj atti dedim ne oluyoruz bu adam hic tanimiyo beni . Engeli kaldirip yazdim sakin bidaha kimseyi rahatsiz etme ne var ne istiyosun özurler diledi kendini acikladi fln . Daha sonra suan bosanma suresinde evli oldugunu soyledi okadar sasirdimki tekrar engelledim bu insanlar ne den boyle daha evliligi bitmeden arayisa girmis . Kime nasil guvencez biz ?

kabul etmeseydiniz keşke. basbayağı sanal seks yapmak istiyor. hani siz smile atacaksınız, teşekkür edeceksiniz, sonra o daha ilerletecek falan. fotoğrflar istenecek beyimizin gönlü olacak. bu erkeklerin abazanlığı bitecek gibi değil.

Cok haklisiniz bu son olcak zaten bidaha kabul etmemem gerektigini ogrendim

sırf karisi acı çeksin egosu tatmin olsun diye cocugunu öldüren ş.....lerden sonra bunlar ne ki..

Iyi de tanimadigi kadini ekleyen adamdan ne bekliyordunuz?

Hayirli cumalar mesaji mi?

Seni tanimiyor ekliyorsun ne hikmetse yazasin geliyor .Adamin düştüğü durumu elestirmek yerine kendimize bakalim .

hatasiz kul olmaz size ders olmuştur valla ben tirsiyorum ... gecen aylarda biri bana mesaj atmisti engelledim gecen hafta engelli olanlari cikardim ..kac ay gecti bana mi saracaklar diye ertesi gun mesaj atmis gene ciddi tirsiyorum artik:KK12: birde baskalarinin fotograflarini alip hesap aciyorlar baska isimlerle ...instagramda herkese acik resim paylasmayin caliyorlar:işsiz:

Neye göre kime göre dimi?
Kabul etmeyerek işe başlayın bence

Merhaba kizlar inanin cok sinirliyim daha basimiza neler gelecek . 3 gun once instagramdan birisi ekledi yasadigim ilcede yasiyo tanidik geldi kabul ettim . Mesaj atti konusmaya basladik normalde cevap vermem ama icimden konusmak geldi . Durup dururken bana" cok guzelsin modeller gibi verilen yandan pozlar dolgun dudaklar guzel gozler dolgun olan baska seyler daha kisaca cok cekicisin cok utandim suan" dedi. Direk engeli bastim face de yazdi arkadasima yazmis engeli kaldirmak icin baska bi arkadasindan mesaj atti dedim ne oluyoruz bu adam hic tanimiyo beni . Engeli kaldirip yazdim sakin bidaha kimseyi rahatsiz etme ne var ne istiyosun özurler diledi kendini acikladi fln . Daha sonra suan bosanma suresinde evli oldugunu soyledi okadar sasirdimki tekrar engelledim bu insanlar ne den boyle daha evliligi bitmeden arayisa girmis . Kime nasil guvencez biz ?
Başlığınız çok gereksiz bir genelleme içeriyor :işsiz: Tabii ki erkeklerin küçük bir kısmı öyle karaktersiz. Karakterli ve düzgün birçok erkek var. Onlar da elalemin karısını kızını ekleyip fotolarına sulanmiyorlar. Oralarda karakterlisine denk gelmeniz imkansız yani. Hem ben bu sapığın ayrı olduğunu filan da sanmıyorum, kesin evine gidince karısının dibinden ayrilmiyordur.

Back
X