bu erkekler neden bukadar ÖKÜÜÜÜÜZZ !!

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
geri çevrilmenin hazımsızlığını yaşıyorum :27:

ya be adam sana kaç günden beri demiyo muyum bu günler yumurtlama günüm ,akıntımda var gel değerlendirelim karlı çıkalım ,yedirmiyo muyum cevizli sucukları fındıkları
benim mi üstüne atlamamı bekliyosun anlamıyorum ki
şimdi horul horul uyuyo yorgunmuş ya anlıyorum bende her dakka meraklı değilim ama işin ucunda bi ödül var :49:

iyi güzel gittik yatağımıza başladı bugün böyle oldu şöyle oldu ''ya sabır dedim içimden bekle biraz'' tamam sustu, susuş o susuş böyle mal gibi duruyoruz yatakta
en sonunda dayanamadım pozitif enerji yüklüyosun heralde düşünce gücüyle mi yapçaz biz bu çocuğu ,sonra sırnaşmalar bilmem neler bende heves gitti mi gidiyo kızdım mıda kızıyorum yani sanki içimde tanımlayamadığım bişey beni gazlıyo ,inat ki ne inat domuz inadı :19: düşüncesiz bencil :41:

Erkekler bizim kadar bebek meselasine takilmiyolar canim olursa olur modunda olduklari ixin ayni psikolojide olmuyoruz oyuzden takma benim esimde yorgun oldugunda dunya yansa umrunda olmaz uykudan gozunu acamaz...

Erkekler bizim kadar bebek meselasine takilmiyolar canim olursa olur modunda olduklari ixin ayni psikolojide olmuyoruz oyuzden takma benim esimde yorgun oldugunda dunya yansa umrunda olmaz uykudan gozunu acamaz...

takmıyomuşlar gerçekten bunu anladım ama hep konuşuyoruz benim kadar istiyo oda nerdeyse ,geçen ay denedik olmadı üzüldüğümü gördü .....

bide diyolar yumurtlama anında yada gününde olmazsa tutmuyo diyolar ya o gün bu günse :43: gidip tecavüz edesim var tövbe yarebbim :ssz:

Bizde ikinci bebis icin deniyos ama3aydir olmadimalesefbenimkine yumurtlama hesabi yaptigimda kiziyo cok takinti yaptin olursa olur gibisinden konusup duruyo ins sende bu ay kavusursunbebisine

Bizde ikinci bebis icin deniyos ama3aydir olmadimalesefbenimkine yumurtlama hesabi yaptigimda kiziyo cok takinti yaptin olursa olur gibisinden konusup duruyo ins sende bu ay kavusursunbebisine

sağol canım bizde ikinciyi düşünüyoruz inşallah sende en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına

durdukça dolduruyorumvalla kendimi
bide böyle durumlarda illa benim ima etmem gerekiyo kendimi isterikli kadınlar gibi hissettiriyo :47:

2 senelik evliyim 5. ayın içinde kızım var aceleciyim biraz birlikte büyüsünler istiyorum

Cok zor olur senin icin canim yaaa komsumunda kizlari arasi 1yas kiz bi deri bi kemik kaldi yardim edenin olursa rahat olursun

Cok zor olur senin icin canim yaaa komsumunda kizlari arasi 1yas kiz bi deri bi kemik kaldi yardim edenin olursa rahat olursun

tabi eğrisini doğrusunu düşününce korkmuyo değilim ama geçen ay düşük yapınca bi heves oldu içimizde doğumumda çok kolay oldu kilolu hamile kaldım ama şimdi hamile kalmadanki halimden 2 kilo azım ,kayınvalidemler çok meraklı bakanım olur onda sıkıntı yok zaten çok uslu kızım daha küçük ama bi huysuzluğu yok üstesinden geliyoruz çok rahat bilmiyorum canım hayırlısı bide ben terazi istiyorum oğlum olursada ondan bu ayki acelem :52:

Ben oglak burcuyum yükselenim terazi ve özelikklerini tasiyorum..Tavsiye ederim seker gibi burctur:1:

bende teraziyim eşimde aslan çekemem diyorum bide yavru aslan ukela dümbelekleri :52: kızımıda terazi istiyodum ayarlamarı yaptık ama erken geldi sıpa neticesi en sevmediğim burçtan bir kızım oldu, neymiş çok büyük konuşmuycakmışsın

VALLA ben senın yerınde olsam umursamazdım bu durumu canım..baktım kı o olsun dıe bır caba harcamıyor ben mı gerılcem banane kı... :12:

Konu sahibi, farkında değilsin herhalde ama bugün hamile kalsan bile bebeğin terazi olmaz akrep olur....benim çooooook tatlı bir terazi kızım var.ben ikizlerim eşim kova.yani bizim ev hava grubu temsilciliği gibi.....bu arada eşinin öküzlükten ziyade ikinci çocuktan kaçıyor olabilir.çünkü daha çok erken gb. .....hakkında hayırlısı....

Bebek için çalıştığımız, ovülasyon testi yaptığım zamanlarda eşim sen çalış derdi, seninki de o hesap olmuş :34:

Bebek isteyen taraf biz olunca, çalışacak tarafta biz oluyoruz :1:

erkekler nedenmi bu kadar ÖküZZ...CVP veriyorum beyne giden kablolarindan 2 sini yanlis baglamislar ondan:60::60::60:

yanlış teşhis işte....keşke kabloları yanlış bağlansaydı sonradan ameliyatla düzelttirirdik.....
ama maalesef ya bazılarının doğuştan kabloları yok ya da bazılarının sonradan yanmış:9::9::9::9::9::9:

geri çevrilmenin hazımsızlığını yaşıyorum :27:

ya be adam sana kaç günden beri demiyo muyum bu günler yumurtlama günüm ,akıntımda var gel değerlendirelim karlı çıkalım ,yedirmiyo muyum cevizli sucukları fındıkları
benim mi üstüne atlamamı bekliyosun anlamıyorum ki
şimdi horul horul uyuyo yorgunmuş ya anlıyorum bende her dakka meraklı değilim ama işin ucunda bi ödül var :49:

iyi güzel gittik yatağımıza başladı bugün böyle oldu şöyle oldu ''ya sabır dedim içimden bekle biraz'' tamam sustu, susuş o susuş böyle mal gibi duruyoruz yatakta
en sonunda dayanamadım pozitif enerji yüklüyosun heralde düşünce gücüyle mi yapçaz biz bu çocuğu ,sonra sırnaşmalar bilmem neler bende heves gitti mi gidiyo kızdım mıda kızıyorum yani sanki içimde tanımlayamadığım bişey beni gazlıyo ,inat ki ne inat domuz inadı :19: düşüncesiz bencil :41:

ahahahah çok şirinsiniz :) güldürdünüz beni sabah sabah :)

Gitmeyin adamın üstüne, belki henüz hazır değildir bebek fikrine

anlamazlar onlar cnm...
çok başka bir evrende yaşıyorlar...
onların canını yakmıycaksın..
onlar ne isterse o olcak..
senın bırsey istemeye hakkın yok...
sen kocana olan görevlerini yerine getir yeter...
he onlar beraber olmak istedilermi sıkıyosa hayır de beş karış surat...
yataga girdiğinde birşeyler bekleyerek gırıyosan yandın...
sonra kendı kendıne kızarsın o yatar uyur...
sabah kalktıgında kızgınsan eger..
gece yatınca sana bıseyler oluyo bıle dıyebılır...
o kadar kıtlar

kocasıyla kavga etmiş ve hala şissetini alamamış bir bayan olrak deliricem...:47::47::47::47:

Back
X