Daha önce kavga edince birkac biseyden bahsetmistin ailesi bir tuhaf yanimda kiziyorlar ama unutulmuyo birsey sonra aylar sonra esim hakli oluyor herhangi bir konudağögüs fotosu ve motor ustası ve sen ailesi var diye ses etmedin ben var yaailesinin yanında rezil ederdim parçalardım
Laf arasında dedim daha once niyeki birsey konusmuyoruz dedi birkac grubu daha var onda mudurleri fln var is grubu bayagi kalabalik onun gibi diye normallestiriyordusende watsappta kızlarla grup yap erkek fotoları paylaşın manken madem dedin çıkmıyo ay çok sinir oldum
Gruba oyle foto atarmi evli adam yaa .ben olsam yazik evdekinden memnun degil onlara bakiyor diye dusunurum diger erkeklerde dusunmezmi esi olan adam yaparmi boyle yaa aklima hemen esi gelir arklarinida taniyorum az birazErkekler bir araya gelince gerçek yüzleri ortaya çıkıyornormalde küfürlü kaba saba konuşuyor erkekler, yanlarında kadın varsa insanlaşıyorlar çok takılmayın derim.
Hahah ..)) guzelms .grubum olsa coktan yapardmAy çok salaklar afedersiniz :)
Sen de boru döşeyen kaslı adam fotoğrafı yollayıp "pompa ustası" yaz
allahım ya terbiyesiz nasıl evli olduğu halde yapıyo öyle iğrençlikleriLaf arasında dedim daha once niyeki birsey konusmuyoruz dedi birkac grubu daha var onda mudurleri fln var is grubu bayagi kalabalik onun gibi diye normallestiriyordu
büyük konuşmaValla benim asla kabul etmeyeceğim bişey. Hele bir kadına bu şekilde yaklaşabilen böyle geyik malzemesi meta olarak gören bi adam asla eşim olamaz.
sende bigün rest çek yeter artık evde gül gibi eşin var sen napıyosun de çek git annenlereDaha önce kavga edince birkac biseyden bahsetmistin ailesi bir tuhaf yanimda kiziyorlar ama unutulmuyo birsey sonra aylar sonra esim hakli oluyor herhangi bir konuda
Benim esimde tipi cok masumdur hic beklemessin zaten ufak tefek birseydir ama yapiyorlarmis demekki .(Valla benim asla kabul etmeyeceğim bişey. Hele bir kadına bu şekilde yaklaşabilen böyle geyik malzemesi meta olarak gören bi adam asla eşim olamaz.
Ay çok salaklar afedersiniz :)
Sen de boru döşeyen kaslı adam fotoğrafı yollayıp "pompa ustası" yaz
öyle tiplerden korkcan bacım zaten melek yüzlü şeytanlardanBenim esimde tipi cok masumdur hic beklemessin zaten ufak tefek birseydir ama yapiyorlarmis demekki .(
Gül gibi esine bakar ztn hep . Ama digerlerine de bakiyor demekkisende bigün rest çek yeter artık evde gül gibi eşin var sen napıyosun de çek git annenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?