Bu erkekler...?

Sensiz00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
204
57
28
31
Bu erkekler hep mi aynı klasik konular oldu artık kk da ama . Esim watsapptan toplu konusma sayfası var isyerinden diger birkac erkekle, hep silerdi mesajlari silmeyi unutmus. bekar olanlar sacma sapan konusmus( vermeli,almalı...bayandan bahsetmemisler ama oyle kelimeler geciyor ) 3 tane evli erkek var grupta 4 tanede bekar .ama hep o konulardan konusuyolar hrld .esimde oraya büyük goguslu bir kadın resmi atmıs motor ustası yazmıs bide(kadin otomobil siliyor resimde). bu nedir allah askına yaa silmeyi unutmus beyfendi bende gördüm sizin tepkiniz ne olurdu ?.fazla kızamadım ailesi gelmisti oturmaya onlar varken birsey diyemedm tabi .sonrada fazla kızmadım(kızdım ama benimki zulûm gibi olur o kadar kizamadim) hasta suan (grip) iyilesince goruscez dedim ama sizin tepkiniz ne olurdu ??.ne yapım hic acmayımmı bidaha ama ben aklima geldikce sinirlenirim artik bide cikmiyoda gruptan daha once demistm .

ğögüs fotosu ve motor ustası ve sen ailesi var diye ses etmedin ben var yaailesinin yanında rezil ederdim parçalardım
Daha önce kavga edince birkac biseyden bahsetmistin ailesi bir tuhaf yanimda kiziyorlar ama unutulmuyo birsey sonra aylar sonra esim hakli oluyor herhangi bir konuda

sende watsappta kızlarla grup yap erkek fotoları paylaşın manken madem dedin çıkmıyo ay çok sinir oldum
Laf arasında dedim daha once niyeki birsey konusmuyoruz dedi birkac grubu daha var onda mudurleri fln var is grubu bayagi kalabalik onun gibi diye normallestiriyordu

Erkek milleti rahatı buldu mu yapar böyle şeyler. Hoş mu asla değil. Ama bazı kız gruplarıda bir araya geldi mi ayıp fıkralar anlatıp eğlenmiyor mu. Milletçe bel altı konular pek ilgimizi çekiyor maalesef.

Erkekler bir araya gelince gerçek yüzleri ortaya çıkıyor normalde küfürlü kaba saba konuşuyor erkekler, yanlarında kadın varsa insanlaşıyorlar çok takılmayın derim.
Gruba oyle foto atarmi evli adam yaa .ben olsam yazik evdekinden memnun degil onlara bakiyor diye dusunurum diger erkeklerde dusunmezmi esi olan adam yaparmi boyle yaa aklima hemen esi gelir arklarinida taniyorum az biraz

Valla benim asla kabul etmeyeceğim bişey. Hele bir kadına bu şekilde yaklaşabilen böyle geyik malzemesi meta olarak gören bi adam asla eşim olamaz.

Daha önce kavga edince birkac biseyden bahsetmistin ailesi bir tuhaf yanimda kiziyorlar ama unutulmuyo birsey sonra aylar sonra esim hakli oluyor herhangi bir konuda
sende bigün rest çek yeter artık evde gül gibi eşin var sen napıyosun de çek git annenlere

Valla benim asla kabul etmeyeceğim bişey. Hele bir kadına bu şekilde yaklaşabilen böyle geyik malzemesi meta olarak gören bi adam asla eşim olamaz.
Benim esimde tipi cok masumdur hic beklemessin zaten ufak tefek birseydir ama yapiyorlarmis demekki .(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…