Bencede oyleymiss masum diye konusmaya baslamistm sevgiliyken tipi oyledir .öyle tiplerden korkcan bacım zaten melek yüzlü şeytanlardan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede oyleymiss masum diye konusmaya baslamistm sevgiliyken tipi oyledir .öyle tiplerden korkcan bacım zaten melek yüzlü şeytanlardan![]()
ahh Allahım evinde karısı dururken kocası dururken gözü dışarda olanları ıslah eylesin rabbim bizi şaşırtmasınBencede oyleymiss masum diye konusmaya baslamistm sevgiliyken tipi oyledir .
Empati yaptım; whatsapp da gördüysem konuşmayı ben de gülerim. Telefonunu krcalamam ama. Denk gelmiştir ya da kendi göstermiştir. Ki genelde görünce öyle şeyler gülüyorum. Güldüğümü bildiği için bana da gösterir geyiği sürdürürüz. Erkek sohbeti yapmışlar işte umursamayın. Aldatmamış adam.Bu erkekler hep mi aynı klasik konular oldu artık kk da ama . Esim watsapptan toplu konusma sayfası var isyerinden diger birkac erkekle, hep silerdi mesajlari silmeyi unutmus. bekar olanlar sacma sapan konusmus( vermeli,almalı...bayandan bahsetmemisler ama oyle kelimeler geciyor ) 3 tane evli erkek var grupta 4 tanede bekar .ama hep o konulardan konusuyolar hrld .esimde oraya büyük goguslu bir kadın resmi atmıs motor ustası yazmıs bide(kadin otomobil siliyor resimde). bu nedir allah askına yaa silmeyi unutmus beyfendi bende gördüm sizin tepkiniz ne olurdu ?.fazla kızamadım ailesi gelmisti oturmaya onlar varken birsey diyemedm tabi .sonrada fazla kızmadım(kızdım ama benimki zulûm gibi olur o kadar kizamadim) hasta suan (grip) iyilesince goruscez dedim ama sizin tepkiniz ne olurdu ??.ne yapım hic acmayımmı bidaha ama ben aklima geldikce sinirlenirim artik bide cikmiyoda gruptan daha once demistm .
büyük konuşma![]()
Kendisi gostermedi ama ayrica siliyor mesajlari hasta oldugu icin unutmus .ben yapsam burnmdan getirirdi .Empti yaptım; whatsapp da gördüysem konuşmayı ben de gülerim. Telefonunu krcalamam ama. Denk gelmiştir ya da kendi göstermiştir. Ki genelde görünce öyle şeyler gülüyorum. Güldüğümü bildiği için bana da gösterir geyiği sürdürürüz. Erkek sohbeti yapmışlar işte umursamayın. Aldatmamış adam.
Gruba oyle foto atarmi evli adam yaa .ben olsam yazik evdekinden memnun degil onlara bakiyor diye dusunurum diger erkeklerde dusunmezmi esi olan adam yaparmi boyle yaa aklima hemen esi gelir arklarinida taniyorum az biraz
Kendisi gostermedi ama ayrica siliyor mesajlari hasta oldugu icin unutmus .ben yapsam burnmdan getirirdi .
aynen ağırlığını koycan yoksa ohoooo iyi yapmışsın ama dediğm gibi büyük konuşma her konuda ne olursa olsun :)Vallahi haklısın büyük konuşmamak lazım. Ama ben bu konuda benzer bir olay geçirdim zaten.Gerçi orada benim sevgilimin suçu yoktu. Bir gün toplu otururken arkadaşı çıkıp telefondan çıplak fotoğraf gösterdi benimkine, artık göremedim içeriğini çıplak mıdır erotik midir. Bir yaptı sustum. baktım benimki rahatsız oldu bakmadı etmedi, bir gözü bende. İkinciyi gösterdi. O gece orda bitti. O arkadaş benim ne düğünüme gelebilir ne evime adım atabilir dedim. Aylar geçti yeni yumuşadım. Şimdi şimdi ben zorluyorum görüş uzatma diye. Yani böyle muhabbetler yapamaz kimse, bu bana ve ilişkime saygı duyulmadığı anlamına gelir. Haddini kesinlikle bildiririm. Ben de bir kadınım ve kadının metalaştırılmasına ve geyik malzemesi olmasna izin veremem. Bizde kadın erkek farkı yok, ben nasıl erkek fotoğrafları paylaşmıyorsam o da yapamayacağının farkında. Yine büyük konuşmıyım bir gün yaparsa da beni ve saygımı kaybedeceğini bilir.
Instagramda araba resimleri var bazi markalarin ondan gordum kopyaladim ben bakmam diyo.resimdeki kadinda araba siliyordu bilmiyorum artikBen foto işini atlamışım sadece konuşma var sandım. İğrençmiş evli barklı adamın kadın fotolarıyla ne işi var???
aynen ağırlığını koycan yoksa ohoooo iyi yapmışsın ama dediğm gibi büyük konuşma her konuda ne olursa olsun :)
Allah güzel şeylerle karşılaştırsın seni cnmYani benim büyük konuşmam daha çok şu yönde oluyor, asla aldatılmam demiyorum, asla şunu bunu yapmaz demiyorum. Ama yaptığı zaman yapacaklarım konusunda büyük konuşurum. Çünkü annem babamı ben 2 yaşındayken postalamış, böyle bir örneğim var. Bu yüzden boşanamayan kadınlara kızıyorum burda. Gururumu kıran bişeyi aşkımdan ölsem de bırakmasını bilirim. Yoksa elbette yaşayabilirim yaşamam demiyorum.
Allah güzel şeylerle karşılaştırsın seni cnm![]()
inşallah cnmSağol canım benim hepimizi inşallah![]()
zatüre verem sankiAllah aşkına grip nedir ya?
Gripse nolmuş yani grip geçince mi tartışacaksınız tuhaf.
Kiz gibi cok narindir nazlidir konusamaz bile .)).Allah aşkına grip nedir ya?
Gripse nolmuş yani grip geçince mi tartışacaksınız tuhaf.
Ne ignesi yapiyorsunuz .))?zatüre verem sanki![]()
Ay çok salaklar afedersiniz :)
Sen de boru döşeyen kaslı adam fotoğrafı yollayıp "pompa ustası" yaz![]()
O narin dediğiniz karı kız fotosu atıyor yalnızKiz gibi cok narindir nazlidir konusamaz bile .)).