Bu erkeklere değer vermeyeceksin ben bunu anladım

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
Bir şey farkettim de nişanlımla ne zaman böyle ilgilensem ona yakın davransam havalara giriyor böyle davranışları değişiyor yeteri kadar ilgilenmiyor düşüncesizleşiyor hiç yüz vermediğim merak etmediğim aramadığım zamanlarda ise sürekli arıyor beni güzel sözler söylüyor ilgileniyor anladımki bu erkek milleti değerden anlamıyor bunları sürekli iten kakacan yüz falan vermicen bundan sonra böyle yapcam bende

tabirimi maruz görün sanki köpek eğitme yolu gibi bir içerik olmuş,hoş olmamış.
değer vereceksin ama karakteri düzgün erkeğe.
sizin tarif ettiğiniz erkek tipi çok fazla evet,
ama bunlardan uzak durmakta sizin elinizde....
nereye kadar böyle entrikalar çevireceksiniz?yorulur insan ya...
bunun yerine sabırla bekleyip,ince eleyip sık dokuyarak doğru insanı beklemek çok daha mantıklı.
bi adamı hesaplı kitaplı sevmek bana göre değil en azından.
bu kadar seversem şımarır şu kadar seveyim,dur şunu yapayımda kıymetim olsun oyunları hem sizin eksikliğiniz gösterir hem de karşı tarafa haksızlıktır.
sevgini haketmiyorsa bırakırsın,oyuna gerek yok.

Kovalanmayı seviyor demek ki. Ama artık liseli değilseniz çok can sıkıcı bir huy. ilişkinizin selameti açısından bir an önce büyüse iyi olur.

Peki sen hep kacicakmisin ilgi icin.hem neden bukadr ilgi alaka meraklisisinki sen ciddi dusunuyorsan zatn ilerde ayni eve girince 7/24 mucuk mucuk askim cnm olmicak adamda diyordur ne oldu acaba diye senin ustune dusuyordur yasini bilmiyorum ama erkeklerin hepsi ayni degil.kimi cokcok bakar kendine cok bakimlidir ama kocasi 1kere guzelsin demezaramaz sormaz kimide hic bakmaz sadedir kocasi dilinden dusurmez karisini ilgi ve alaka sarta bagli degildir ccanim.demek sewgilinin karakteri bu....boyle katagorize etme sen ne erkekler var burda arastirp okusan bukadarda olsun ....biraz zamana birak arama sormama taktigide ise yaramiyor sana diyim....biraz zamana birak

evet karakterle ilgili bence de. sen çok ilgili olmamaya çalış. kendin olmak zordur ama biraz dene. çok üstüne düşme. sen çok ilgi gösterdikçe aynısını ondan bekliyorsun ve bu seni daha da yoruyor.

ahhh ah.yorulmaz mı insan..aynı fikirdeyim ama herkes o kadar şanslı değil.ben de zevk almıyorum bu oyunlardan.yolun yarısına geldim,o bahsettiğin düzgün erkeği bulamadım.zaman aktı gitti.odun yontacam diye.cahil de değilim.çirkin de,kötü de,aptal da...yalnızlıkla geçen bir yaşam da zor beee

ne denir ki bu da kader işte...
ama ümidinizi kesmeyin.
insanın başına bazen öyle şeyler geliyor ki(iyi veya kötü) ben bunu gerçekten yaşadım mı diyorsun,
o yüzden sabırla bekle ya da ben bu adamı adam ederim diyecek cesaret ve sabrınız varsa devam edin.

çok haklısın valla arada bi iyi davranıcaksın :)yoksa kendilerini bi şey sanıp bi havalara giriyolar

Gercek sevgi iliskisi yasayan erkekler icin gecerli degil bu sadece ego iliskisi yasayanlar icin gecerli..ne yazik ki ozellikle turkiyede erkeklerin cogu sadece ego iliskisi yasiyor ve onun gercek sevgi olmadigini evlenince hevesi kacti zannederek anliyor..olumsuz sevgi alisverisinin olmadigi gercek bir iliski istiyorsaniz ayrilmaniz gerekir :)

aslında bunun erkeği kadını yok,kimin totosunu kaldırırsan poh pohlarsan seni bir gün umursamaz bile,kaçan kovalanır mantığı :)

Gerçekten seven bir insana sevgi gösterdiğinde, karşılığını on katı şekilde sana sunar.

B u kanıtlanmış birşey tatlım kaçan kovalanır ne yazıkki doğamızda var..dengede tutmayı bilmelgerek ne onunla ne onsuz gibi acımasızca yapmacık değil ama onsuzda yaşabileceğimizi hissettirmeliyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…