bu erkeklere nasıl güvenilir?

sevdiğine inanıyorsan erkeğine güven...
ben genelde kızlara güvenmiyorum artık evli nişanlı sevgilisi olan erkeklere takılıyorlar bilerek
nasıl filit oluyorum öyle taşaronları gördükçe...klava:

Aaaa karşımdan yakışıklı biri geliyor...
Üfyaaaa tam benlik evet evet tam benlik
ama nasıl güvenicem ki...
Amman canım sende insan böyle yakışıklıya nasıl güvenmesin kikaydirigubbakcemile

Güven sözle ve aniden oluşa bilicek bir duygu değilki...
Zamanla yaşıyarak paylaşımda bulunarak oluşur...

Çıktıgın biri geldi 2. haftanızda sana evlenme teklifi etti...
Hemen bu davranışından dolayı güvenemezsin Dört dörtlük...
Sadece dakka bir gol bir diyebilirsinşakkıdı

Saçlarını yol agızlarına ver edepsizlerin alsanaalsanasmile

İtinayla sevgiliye nişanlıya eşe asılan kızlar tokatlanır :icecream:

Saçlarını yol agızlarına ver edepsizlerin alsanaalsanasmile

İtinayla sevgiliye nişanlıya eşe asılan kızlar tokatlanır :icecream:

kaydirigubbakcemile3
sadece saçlar yetmez larisacım bütün tüylerini cımbızla tek tek yolmak lazım böylelerinin...klava:

eminin yardımlarda itina ile yapılır yerimseniben

erkeğime güveniyorum:icecream:
ilk balta elbetteki zamanla olucak bişeya.s
ama kızlara hiç güvenmiyorum nasıl bi devirdeysek:tomato:
evli nişanlı sevgilisi var dinlemiyorlar ya hemen yapışıyorlar:bbo:
bunlar gibilerden hiç bi kıza güvenmiyorum:sm_confused:

sadece erkek değil kadınlarada yani insanlara güven kalmadı...hareketlerinden,olaylara tepkisinden anlarsın zaten az çok karakterini ...sana davranışları zaten ele verir kendini..

sevdiğine inanıyorsan erkeğine güven...
ben genelde kızlara güvenmiyorum artık evli nişanlı sevgilisi olan erkeklere takılıyorlar bilerek
nasıl filit oluyorum öyle taşaronları gördükçe...klava:

o tip insancıklar fazlasıyla ortalıkta var.

meydanda sallandıracan bunların bi kaçını kötükedihüso

bilen var mı aranızda ne yaparsa bi erkeğe güvenmeli bilmiyorumkismile

adam gibi adam olursa güvenmeli.

"adam gibi adam" kavramı herkes için değişik bir manaya geleceği için bu konu size kalmış

Canım yanlış hatırlamıyorsam eğer bu güvenle alakalı 2. konun senin. Bu konuda yardım almalısın mutlaka, çünkü bu hayat böyle yaşanmaz.

Bak hepimiz hayat içinde güven duygumuzu kaybedecek şeyler yaşıyoruz. ınan anlatmaya kalksam sen nasıl güveniyorsun hala insanlara dersin (buna erkeklerde dahil). Bende bir süre özellikle erkeklere karşı güven sorunu yaşadım hatta hiç evlenebileceğimi sanmıyordum. Ama şimdi evliyim, çok şükür herşey yolunda.

Nasıl anlarım dersen, birgün biri çıkar karşına ve ben doğru insanım diye bağırır, doğru zaman ve doğru kişi önemli. Kendine göre iyi tartmalısın, özü sözü bir olmalı.

Ama sen her zaman önyargıyla yaklaşırsan kaybedersin, kimse aynı olacak diye birşey yok. Her yeni insan güveni hakediyor, güveninin sınırlarınıda sen belirlersin.

aynen onlardan nefret ediyorum. hep onlardan çekiceğm galiba.onlar olmasa belki adamı elimde tutarım. bugün bir kızın ona neler yaptığını anlattı kafayı sıyırdım resmen. çok yaşıyoruz bu gibi olayları sonumuz ne olucak bilmiyorum.o aşifteler elime geçse alsanaalsanasmile

vur kafasına kafasına klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…