• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkeklere ne oluyor böyle

melina1

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
1.039
1.463
333
İstanbul
kızlar bu soruna bir çare bulamadım bu erkeklere ne oluyor ben evlenemeyeceğim sanırım çoğu erkeklerin aklı sadece belden aşağı çalışıyor bakıyorlar düzgün bir insan olduğumu anlayınca kaçıyorlar yoksa benm ilişki kurmayı beceremiyorum kendimi sorgulayıp duruyorum yoksa bakımlı güzel bir bayanım fizik olarak acaba bir türlü ciddi bir ilişki tutturamıyorum kimse sorumluluk almak istemiyor erkekler nasıl faydalansam diye düsünüyorlar baktılarki amaçlarına ulaşamıyorlar kaçıyorlar benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı yani kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen sabır kalmıyor yaşta ilerledi

Seçmesini bildikten sonra kıyıda köşede var merak etmeyin.

Her fiziği düzgün bakımlıyı verici zannediyorlar.dangalak sülüklee

bende senin gibi düşünüyorudum bundan bir buçuk sene önce hatta üzerimde yazı yazıyor sanki her önüme çıkan benden cinsellik beklediği için diyordum. ama inan bir yerde senin gibi düşünen sadece sana önem vericek biri var. tecrübeyle sabittir:)

kızlar bu soruna bir çare bulamadım bu erkeklere ne oluyor ben evlenemeyeceğim sanırım çoğu erkeklerin aklı sadece belden aşağı çalışıyor bakıyorlar düzgün bir insan olduğumu anlayınca kaçıyorlar yoksa benm ilişki kurmayı beceremiyorum kendimi sorgulayıp duruyorum yoksa bakımlı güzel bir bayanım fizik olarak acaba bir türlü ciddi bir ilişki tutturamıyorum kimse sorumluluk almak istemiyor erkekler nasıl faydalansam diye düsünüyorlar baktılarki amaçlarına ulaşamıyorlar kaçıyorlar benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı yani kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen sabır kalmıyor yaşta ilerledi
Ünlü bir Fransız kadın yazar şöyle demiş : " Kadınlar mı daha zeki yoksa erkekler mi? diye sorarsanız yanıtını bilmem ama BEN HİÇ 2 ÇIPLAK BACAK PEŞİNDE SAATLERCE KOŞAN BİR BAYANA RASTLAMADIM" :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Sorunu kendinizde aramayın,cinsel açlığın Afrikası'dır Türkiye,sözünü kim bulduysa doğru düşünmüş.

Erkekler cinsellik konusunda soru sorunca kestirip at.ustu kapali konus...ben bakireyim soyleyim boyleyim dersende karsi taraf yanlis anlayabilir....birsey soyleme gec....

Belki de sizin yaklaşımınız yanlıştır.
Yani yanlış anlamayın sadece sunu demeye calısıyorum: etrafınızdaki her erkegin istinasız size sadece potansiyel cinsel partner (faydalanmak demeyin nolur cok cirkin bi kelime, etinizden sütünüzden faydalancak halleri yok siz bireysiniz) gözüyle baktıgına emin misiniz? Siz yanlıs anlıyo olabilir misiniz?

Eger dogru anlıyosanız ya bulundugunuz cevrede cinsel aclık tavan yapmıs acil cevre degisikligine gidin. Bu insanların arasında sizi mutlu edecek birini bulamazsınız.
Ya da sizinle paylasacak baska bi sey bulamıyo tanıstıgınız kisiler, onların kriterlerine uymuyosunuz. Yani erkekler kız kriterlerine uymadıgında bile seks ihtimaline acık kapı bırakıyolar rahatlıkla.
Son secenek de halinizi tavrınızı yanlıs anlıyo olabilirler. Konuyla ilgili düsüncelerinizi daha net ifade edin.

Günümüzde cinsellik o kadar kolay ve ulaşılabilir ki şuan dolayısı ile erkeklerde hayatını yaşama derdinde evlilik öncesinde bundan sebep senle olmaz ise başkası olur mantığındalar

Nasip elbet birileri çıkar çevrene dikkat et yalın gençse yaş aralığında bulman zor kızların eve erkek attığı dönemdeyiz sosyal siteler malum üni.ortamları malum devir değişti kısaca

eger gerçekten sevse aklı belden aşağı olmaz sadece sen olursun

demek o kişiyi bulmadın bulana kadar o erkeklerden kaçmaya devam:KK55:

Hergun pilav yemek ıstemıyor artık erkekler..

Maşallah artık menude zengın..

Yerinizde olsam bir arayış içinde bulunmam inanın bende sizinle aynı durumdaydım o yüzden sizi çok iyi anlıyorum..Ama gerçekten bir gün o kişi çıkıyor sizin karşınıza hemde sizin hiç beklemediğiniz bi anda...Benim de aynen öyle oldu ve şu an evliyiz allah çok şükür ki çok da mutluyuz allah herkesin gönlüne göre versin...herkese nasip olsun böyle mutluluklar...

Back
X