bu erkekleri anlamıyorum :/

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
bu nişanlım çıldrmış halasını ve iki kızını faceden silmiş bende ona mesaj attım aşkım neden sildin bişey mi oldu diye oda bana mesaj atmış ki sen sevmiyosun diye sildim bende dedim ki ben sevmiyo değildim sadece bazı hareketlerinden hoşlanmıydum eğer sevmediğim kişileri silseydin başkalarını silerdin yazdım oda tekrar mesaj atmış ki iyi faceyide kapat herkesi de sil yazmış. bende ona cevap olarak aşkım sen bilirsin bana göre bişey yok karar senin seni faceni kapatmak bana düşmedi dedim :/ iyice çıldırmış olmalı ben anlam veremiyorum gerçekten :S

gercekten senin icin silmisse helal olsun, ama hic sanmiyorum.
Kesin laf etmislerdir o da kizmistir. Tipik erkek hareketi, en iyi erkek bile ailesini silmez...

kesin bişi var ama anlatmıyo durun bakalım yakında çıkar elbette anlatmasın o sinirlerim zıpladı gece gece bide güya kapat faceyi yazmış hay Allah ım yaaa

pehhh milletteki nişanlıya bak bee:)azıcık kıskandım mı ne:34: Yalnız bir şeyi merak ettim daha nişanlılık evresinde aile bireylerinden rahatsızlık duymayı nasıl başardınız.Ve bunu nişanlınıza nasıl kabul ettirdiniz.

kısss benim nişnlım nişanlanmadan önce bu kuzenleriyle bebeğim aşkım felan die konuşurdu düşün bende hoşlanmıyodum doğal olarak ama bunların aile içinde bi husumetleri var ama anlatmıyolar canım yani şu an beni geçiştridi anlatmadı :/ bide üste çıkamya çlışt sil kapat felan diye benim daha bter gördüğüm insanları silmedin neden o 3 ü deedim cevap vermedi :/ ayy Allah ım bu face bi bela bence

ama bunların husumetleri varmış işte mesela bizimki 2 eylüle gün lıcaktı hmen gidip ayn güne gün almışlar kızına görümcemin gelinliğinin aynını almışlar ve buna benzer bi çok şey :/ çekememe olayı var bunların arasında kesin bi kavga geçti çünkü dün sabah halası onlara gitmişti :/ bilmiyorum bence kesin bişey oldu ama bana anlatmyo gizliyo

birbirinizle derdiniz olmadı için etrafla sorunlar çıkıyor olabilir bence:)bir de erkekler öyle o onun gelinliğini almış,beni çekemiyor olaylarına girmezler ya .varsa başka bir sebep vardır.Tabi BENCE.

Faceden silmekte ne var ki.
Bir tıkla her şey tamam.

Önemli olan gerçek hayatta silebilmesi :)
Erkek kısmı onu da biraz zor yapar!

ben ona sil görüş yada görüşme diye bişey demedim ki ben sadece olan olayı merak ettim ve sordum geçiştirdi anlatmadı beni sinir eden olayı bana anlatmaması ...

nişanlımın onları silmesinin nedeni onların benim ve ailem hakkında ileri geri konuşmasıymış meğer hakkımızda ailesi çulsuz filan demişler ve işte ne iş yapıo demişler kayınvalidede öğretmenlik yapıcak demiş o halası da demişki oo hqdi yine iyisiniz iyi yere kapak atmışınız ama ailesi çulsuz ve buna benzer şeyler sölemişler :/ Allah Allah :)

nişanlımın onları silmesinin nedeni onların benim ve ailem hakkında ileri geri konuşmasıymış meğer hakkımızda ailesi çulsuz filan demişler ve işte ne iş yapıo demişler kayınvalidede öğretmenlik yapıcak demiş o halası da demişki oo hqdi yine iyisiniz iyi yere kapak atmışınız ama ailesi çulsuz ve buna benzer şeyler sölemişler :/ Allah Allah :)

Bunlari siz kendisinden mi duydunuz? Sizin icin akrabalarini faceden silmisse gercek hayatinda da silmistir umarim. Sizin hakkinizda ileri geri konusmalarini kendine yapilmis bir hakaret gibi algilamasidir ve bu fedakarca bir davranistir.
Umarim oyledir :)

Back
X