27 yasindayim. yasimi en basta yazmamin sebebi bu yasta olmama ragmen hala ortaokul cocuklarinin ugrastigi sorunlarla bogusuyor hissetmem :) bu yasa kadar hayatimda 3 iliskim oldu 3 ude ciddi boyutlara kadar ilerledi ama kismet degilmis demek ki bitti. benim asil sorunum erkek arkadas edinemek :) yani erkekler nedense benimle cikmak istemiyor daha dogrusu teklif etmiyorlar :) edenler oldu tabiki ama hep bir sebeple o kisilerle cikmayi dusunmedim. ciktigim iki erkek arkadasimlada zaten internet araciligi ile tanismistim. cok dusundum bunun uzerine, yillarca, cirkinmiyim acaba ya da ne bilim cekicimi degilim falanf ilan diye. :) ama sebebin ne oldugunu inanin bilmiyorum.hepbir sekilde duyuyorum, su senden hoslandi shrewdes bu seni cok begeniyordu diye. hatta iki arkadasimdan sana bir erkegin yaklasmasi cok zor cok ozguvenli biri olmasi gerek demislerdi ama inanin gercek sebebi bilmiyorum anlayamadim. suan doktora yapiyorum iyi bir isim var, guzelmiyim bilmiyorum ama en azindan yuzume bakilcak biriyim bence :) evet herzaman herkese cok karsi cok sicakkanli olmasamda hossohbetimdir, akadasligimin cok iyi oldugunu dusunuyorum. gulerek yazsamda mesaji bu duruma cok uzuluyorum kizlar. nerde sorun var anlamiyorum. hayatimda birinin olmasini istiyorum ama suana kadarki tecrubelerimdende biliyorum ki cevremdeki insanlar bana acilmiyorlar
nerde sorun var anlamiyorum