Bu erkekleri artık anlamıyorum.

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.879
37
3 aya yakındır görüştüğüm biri var . Iyi bir diye düşündüm ama hemen biriyle çıkmaya hazır olmadığım için zamana bırakalım dedim kendisine. Çok fazla ilgiliydi kendisi abartı derecede bende öyle ilgiyle gelemedigim için kendisini uyardim üstüme gelme bu kadar dedim. Adı konulsun dedi sevgili anlamında suan hazır değilim dedim.
Neyse bir ay sonra ben kabul ettim bunun teklifini ertesi gün bana acele ettik sanırım diyip zamana biraz daha bırakalım dedi ben israrlari yüzünden kabul etmişim emin olduğum zaman kabul etmeliymisim . Baya bozuldum tabi. Sonra bu benden uzaklaşmaya başladı ben hayırdır neden böylesin dediğimde yalnız kalmaya ihtiyacım var dedi sonra o bana bir ilişkiye hazır olmadığını falan söyledi. Yani herşey tersine döndü. Geçen gün görüştüğümüzde yine aynı şeyi söyledi zamana birakmamizi ama birbirimizin hayatına müdahale hakkımzn olduğunu söyledi. Şuan ne yapmak istediğini anlamış değilim . Eski ilgisiyle alakası olmayan biri geldi şimdi. Önceden her cümlesini seçerek konuşan adam şimdi beni arzuladığıni rahatlıkla söylemeye kadar geldi.

Bunları anlamak mümkün değil bırak zoru dedikleri yaptıkları bir birini tutmuyorlar

Sanki sana inat yapıyor gibi çocuk gibi sen yaptın bende sana yaptım ohh der gibi

Yada senin gelgitlerin boğdu sıkıldı söyleyemedi şimdi yan çiziyor

Bunları anlamak mümkün değil bırak zoru dedikleri yaptıkları bir birini tutmuyorlar

Sanki sana inat yapıyor gibi çocuk gibi sen yaptın bende sana yaptım ohh der gibi

Yada senin gelgitlerin boğdu sıkıldı söyleyemedi şimdi yan çiziyor
Görüşmek istemiyorum seninle artık dedim. Tekrar affetirmek için uğraştı. Sen istesende istemesende artık hayatindayim dedi.

Ne arzuladığını mi? Bu ne rahatlık anam, adam level atlamış.
Arzuladigini söylüyor, ama henüz bir iliski için erken diyor. Seni senin silahinla vuruyor.
Benim beyin error verdi.

Ne arzuladığını mi? Bu ne rahatlık anam, adam level atlamış.
Arzuladigini söylüyor, ama henüz bir iliski için erken diyor. Seni senin silahinla vuruyor.
Benim beyin error verdi.

Acaba beni mi deniyor diyorum bazen. Çünkü yanindayken öyle girişimlerde bulunmuyor

Ee yaptığın ne oyun mu oynuyorsun benle deseydin ya

Söyledim alakası yok kendimle baş başa kaldigimda hala bir ilişkiye hazır olmadığımı anladım diyor 2 senedir ilişkisi olmamış öyle görüştükleri olmuş ama ilişki boyutunda olmamış

Söyledim alakası yok kendimle baş başa kaldigimda hala bir ilişkiye hazır olmadığımı anladım diyor 2 senedir ilişkisi olmamış öyle görüştükleri olmuş ama ilişki boyutunda olmamış

Bende anladım hadi güle güle de gitsin zamanına yazık be

Bende anladım hadi güle güle de gitsin zamanına yazık be

Ya görüşmek istemiyorum dedim sildim her taraftan yine napti ne etti beni ikna etti. Kafam çok karıştı ya. Sevgililer gününü bekliyorum ozaman ne yapacak ozaman belli olur diye düşünüyorum

Ya görüşmek istemiyorum dedim sildim her taraftan yine napti ne etti beni ikna etti. Kafam çok karıştı ya. Sevgililer gününü bekliyorum ozaman ne yapacak ozaman belli olur diye düşünüyorum

Nasıl belli olacak yalandan hediyeler ilanı aşklar olmasın sonra tutarsız adam

Adam regl mi olmuş yahu bu ne bi anda değişmiş:KK12:
bırakın yalnız kalmak istiyosa kalsın yol yakınken vazgeçin bence
bu ne rahatlık arzuladığını söylemek falan..

Ergenseniz olur öyle,değilseniz psikoloğa gidin.İlişkiye hazır değilim sonra gel ne demek.Sadece kadınlar mı kindar ve nazlı,erkeğin böylesi daha pis oluyor kanıtlamış size.Unutmamış almış intikamını ergen beyniyle.

Senin zaten bu kişiye karşı yoğun hislerin yok, aksi olsaydı ilişkiye hazır olma konusu gündeme gelmezdi. İŞler böyle yürümüyor canım.

Eh arzulama kelimesinden yola çıkarak da diyebilirim ki, ortada bir ilişki bile yokken bu sözün söylenmesi karşı tarafın pek iyi niyetli olmadığını düşündürüyor. Zamanına yazık, defet başından.

Hani sen ilişkiye hazır değilsi ya, hiç birimiz aman bir sevgilim olsun diye düşünmedik zaten. Bir gün karşımıza biri çıktı, hoşlandık sevdik ve o şekilde başladık. Hazırız değiliz diye sorgulamadık. Sizin iş yaş yani...

Ergenseniz olur öyle,değilseniz psikoloğa gidin.İlişkiye hazır değilim sonra gel ne demek.Sadece kadınlar mı kindar ve nazlı,erkeğin böylesi daha pis oluyor kanıtlamış size.Unutmamış almış intikamını ergen beyniyle.

O 30 yaşında bende 28 yaşındayım

Su forumda 'erkekleri anlamiyorum' yazan hangi basligi okusam...

'Bunda anlasilamayacak ne var' dedirten bir konuyla karsilasiyorum.

İyi ve kotu niyetli olmak uzere ikiye ayrilir insanlar, kadin erkek fark etmez.

Bu nedenle hayatinizda sizi huzursuz eden biri varsa kotu niyetlidir, hepsi bu...

Eger her erkek olgun, ne istedigini bilen, tutarli, saglam karakterli bir adam olabilse...

Ortalikta yalniz, mutsuz ya da bosanmis kadin olmazdi degil mi?

Ne kadar cok dengesiz, ayarsiz, sorumsuz, ciddi iliskiden ziyade oylesine takilmak isteyen adam varsa...

O kadar cok yaralanmis kadin vardir mantiken.

Yani anlasilamayacak bir sey yok, bu cocuk ikinci grupta...

Siz de cocugun niyetini sorgulayip genelleme yaparak tum erkekleri anlasilmaz ilan edeceginize...

Boyle tiplerde israrci olmayip ilk dengesizliginde hayatinizdan cikarin, bitti gitti. :KK14:

Senin zaten bu kişiye karşı yoğun hislerin yok, aksi olsaydı ilişkiye hazır olma konusu gündeme gelmezdi. İŞler böyle yürümüyor canım.

Eh arzulama kelimesinden yola çıkarak da diyebilirim ki, ortada bir ilişki bile yokken bu sözün söylenmesi karşı tarafın pek iyi niyetli olmadığını düşündürüyor. Zamanına yazık, defet başından.

Hani sen ilişkiye hazır değilsi ya, hiç birimiz aman bir sevgilim olsun diye düşünmedik zaten. Bir gün karşımıza biri çıktı, hoşlandık sevdik ve o şekilde başladık. Hazırız değiliz diye sorgulamadık. Sizin iş yaş yani...

Ilk defa internetten biriyle tanıştım ve ilk haftasında sevgili olmak istemedim tanımak istedim öncesinde. Ama iyice saçma sapan bir hale getirdik ilişkiyi sanırım.

Sizce ne demeliyim ya adam akıllı düzgün bir şekilde devam ederiz hazır olduğunda gel ozaman desem . Ay ne yapacağımı bilmiyorum yaaa

X