• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu erkeklerin hepsi neden bu kadar ilgisiz!!!!

goqce

enes nefesim
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
1.824
3.458
333
arkadaslarr gercekten cok merk ediorm burda okuduum yorumların cogu sewgilim ilgisiz konusu hakkında neden ilgisizler acabna? sizce neden olabilir??? bir odun olduklarından mı yoksa bizim hatalarımızdan mıı??:uhm::uhm::uhm:

hepsinin ilgisiz olması mümkün değil.. benim sevgilim asla ilgisiz değildir mesela, hiçbi zaman öyle bişey sezmedim ben.. sizin aranızda bir sorun vardır belki?

yok ben bu bütün yorumlardan okudugumdan yola cıkarak yazdım bunu tabişki ilgili, olanlar da war ama ben bu ilgisizlerin problemini merk ettim??

Bence aranizdaki problemleri, sana olan tavrini, ilgisizligini konusarak cozmeye calisin. Genelde ciftler bunu yaparken seslerini yukseltebiliyorlar ve tartisma icinde tartisma doguyor bir cok kez. Ben kendi iliskimden yola cikayim. Tartisma animizda bile kotu konusmayiz birbirimize. Zaten 1.5 yillik bir iliski. Toplasan 1-2 tartisma anca yasamisizdir. Yakinimdaki ciftlere baktigimda onlar adina genelde uzuluyorum cunku tartistiklarinda cok cirkin kelimeler sarfediyorlar bu da genelde iliskilerinin yipranmasina neden oluyor.. Ve sonrasinda ise ilgisizlik, daha buyuk kavgalar ve ister istemez bir ayrilik...

güzelim genelde ilişki uzadıkça ilgi azalır o da erkeklerin odunluğundan kız bunca zaman sonra terkedemez sanırlar ama hep yanılırlar sonradan kalırlar bi başlarına yalvar yakar olurlar ama geçmiş ola..

haklısınız öle bncede ;)

bu dişli eğer dönüyorsa sorun yoktur. Eskimesi yıpranması bakım istemesi adamı ilgilendirmez. Çünkü bakım yapmak zordur masraflıdır.Zaman alır. Dişli bakımsızlıktan tamamen bozulunca bir süre tamir etmek için çabalar, baktı ki dişli iyice bozulmuş, tamir imkanı yok; o da gider yenisini alır. Bu kısır döngü de böyle gider işte.

erkekler düşüncesizliğinden ilgisizler fikirleri pek basmaz..ince düşünen tabiki erkekler vardır..ama çoğu kızları kendileri gibi sanırlar..evet uzun giden beraberliklerde çok sık oluyo bu ilgisizlik..garanti gördüklerindenmidir artık yoksa kafalarımı karışıktır onu bilemem..tek bişey var ilişkide erkek ilgisizse kız çok yıpranıyo malesef erkeğe bişi olmuyo..

erkekler düşüncesizliğinden ilgisizler fikirleri pek basmaz..ince düşünen tabiki erkekler vardır..ama çoğu kızları kendileri gibi sanırlar..evet uzun giden beraberliklerde çok sık oluyo bu ilgisizlik..garanti gördüklerindenmidir artık yoksa kafalarımı karışıktır onu bilemem..tek bişey var ilişkide erkek ilgisizse kız çok yıpranıyo malesef erkeğe bişi olmuyo..

cok dogru sölüosun ya kızlar cok ypranıo:teselli:

ilişki uzun vadeli olunca böyle şeyler yaşanıyo malsef ama genelleme yapmakda doğru değil çünkü her ilişkini süreci farklıdır benm ilişkimde de zaman zaman ilgisizlik oluyo am bunun içine sıkntılar sorunlar giriyooo normal karşılıyrm zaman zaman hepimize olur psikolojimiz her zaman aynı olmuyo çünkü

Aslında ilgisiz olmalarını bayanların fazla ilgili olmalarına bağlıyorum. 4 senelik bir ilişkim var. ılk yıl ilgisiz olan taraf bendim. o ararsa konuşur, çok az görüşürdüm. Gün içinde çok fazla arar sorar, mesaj atardı. Yavaş yavaş dengeledik sonra. 2 yıl boyunca süperdi. Şimdi ben biraz fazla üstüne düşüyorum. O da ne de olsa arar sorarım diye msj yazmakla falan uğraşmıyor :/
Arada kendimi geri çekiyorum, bi bakıyorum hemen arayıp sorar olmuş :)

niye ilgisizler biliyomusun,çünkü biz saf sevgili kızlar,onlara her şeyi veriyoruz,değer verdiğimizi hissettiriyoruz,her fırsatta sevgi sözcüklerini kulaklarına fısıldıyoruz..böyle yapınca bizi çantada keklik görüyorlar ve ilk zaman ki çekiciliğimiz gidiyor gözlerinde..az biraz ilgiyi çekince,yüz vermeyince afedersin de köpek gibi oluyorlar..bu adamlar oyun istiyor canım oyun..ama onlarla oyun oynayacak çocuk olmak benim işime gelmiyor,gelmicek de bunlar böyle gidersee!!!

iki gündür bende yasıyorum bu ilgisizligi hersey üst üste geliyor kabus gibi bir gün geciriyorum zaten senağlama

erkekler daha gamsız daha geniş. rahatlar yani. biz daha gelişmiş canlılar olduğumuz için erkekler daha basit kalabiliyolar:)ayrıntıyı önemsemezler çoğu erkek seviyorum demeyi bile sevmez. seviyolar ya bilmiyomuyuz ne gerek var sölemelerine. aslında bizim ilgisizlik saydığımız şeyler onlara göre çok normal. siz ondan tlfon beklerken o uyuyup uyanınca yüzsüz yüzsüz arar:)
çoğu erkeğin içinde var odunluk.benim aşkımında tutar odunluğu. bende artık erkek gibi düşünmeyi davranmayı öğrendim. hatta bazen o bana diyo aşkım bu aralar beni iplemez oldun diye:) aslında sallamadığımdan değilde kendi silahıyla vuruyom arada:) çok bunaltmamak lazım. azcık özgürlükten bişey olmaz:) bende kafamı dinliyorum oda :) hep ilgi hep ilgi nereye kadar:)

cok haklısınız kızlar.. hep bizim ii niyetimizden, saflıgımızdan, onları el üstünde tututtugumuzdan böyle oluor..sewgini cok fazla gösterip üstüne düstügünzdee iplemez oluor ama biraz geri cekilip umursamaz olduunuzda nasıl da arıyorlar?? ii bişe deil ama bu işler böyle yürüyor:S:S

hepsi değil genelleme yapmayalım. ama bir de şöyle bir durum var. erkekler hiçbir zaman kızlar kadar ilgi göstermezler. onlar o şekilde ytaratılmışlar. biraz daha odunumsular. şimdi eğri oturup doğru konuşalım. :icecream:

ilgisiz olmaların nedeni 1. peşinden hep bir çok kız koşuyor
2. evlenmeden istediklerini kızlardan alıyorlar
3.namus uğruna sevmedikleriyle evleniyorlar
sonra ne ten nede fikir uyuşuyor mutsuz evlilikler doğuyor.

:delphin:

Back
X