bu erkeklerin sorunu ne? :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

naz255

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2022
47
8
1
35
Arkadaşlar biriyle aramızı yapmaya çalışıyorlar. Çocuk ilk başta güzel kız ama ben evlilik düşünmüyorum demiş. /Sanki evlenme teklif ettik) Sonra tekrar konuşmuşlar iyi kız kaçırma filan diye. Çocukta haklısınız olabilir demiş. Toplu halde tekrar buluştuk. Bana karşı belli bir ilgi hissetmedim. Ama hemen sonraki buluşmayı planlandı. o arada yine sıkıştırmışlar. işte olabilir belki bana göre fazla bile bu kız demiş. Tekrar buluştuk grup halinde. Aradan geçen sürede herhangi birşey yapmadı. Bu buluşmada daha özenli giyinmişti. Daha ilgiliydi. Ama muhtemelen devamı gelmeyecek gibi duruyor. Sizce toplu görüşme dahi olsa artık gitmesem mi? Sanki ben çok istiyor modunda gözüküyorum sanki.

Gönlü olsa üstelerdi bence ama daha çok sizin tarafınız üstelemişte o da iyi madem bakalım demiş gibi davranıyor sanırım. Olsa da olur olmasa da olur gibi . Siz tam olarak ne istiyorsunuz ona karar verin bence

Arkadaşlar biriyle aramızı yapmaya çalışıyorlar. Çocuk ilk başta güzel kız ama ben evlilik düşünmüyorum demiş. /Sanki evlenme teklif ettik) Sonra tekrar konuşmuşlar iyi kız kaçırma filan diye. Çocukta haklısınız olabilir demiş. Toplu halde tekrar buluştuk. Bana karşı belli bir ilgi hissetmedim. Ama hemen sonraki buluşmayı planlandı. o arada yine sıkıştırmışlar. işte olabilir belki bana göre fazla bile bu kız demiş. Tekrar buluştuk grup halinde. Aradan geçen sürede herhangi birşey yapmadı. Bu buluşmada daha özenli giyinmişti. Daha ilgiliydi. Ama muhtemelen devamı gelmeyecek gibi duruyor. Sizce toplu görüşme dahi olsa artık gitmesem mi? Sanki ben çok istiyor modunda gözüküyorum sanki.
E yani bir zahmet

Yani siz dünden hazırsınız da iş onun kararına kalmış gibi davranmış arkadaşların. Hadi dese ilşki başlayacak, o kadar koly lokma görünmüşsünüz ki, e haliyle de bi çekiciliğiniz kalmamış.

Kendi de ne istiyor bilmiyor ki bence.
Gitme bir süre, grupla buluşmayı seyrekleştir bakalım napcak
Ama en önemlisi arkadaşlarını uyar aranızı yapmak için debelenmeyi durdursunlar

Şu anlattığınız kadarından tek sorunu olmayan "erkek", biliyor musunuz?
Yav adam istemiyor, zorla buluşma ayarlayan arkadaş çevreniz. Adam olağanüstü derecede haklı ve normal.
Özenli giyinmesinin sizin için olduğunu nereden çıkardınız? Canı öyle istemiştir, etkinlikten sonra bir yere gidecektir.
Adamın istemediğini belli etmesi için daha ne yapması lazım? Gazeteye ilan mı versin, nedir? Yüzünüze söyleyip kırmak istemiyor sadece, nazik bile diyebiliriz adam için. Size ise anlamazdan geliyorsunuz deriz, uzak durun deriz, bir salın deriz.

Şu anlattığınız kadarından tek sorunu olmayan "erkek", biliyor musunuz?
Yav adam istemiyor, zorla buluşma ayarlayan arkadaş çevreniz. Adam olağanüstü derecede haklı ve normal.
Özenli giyinmesinin sizin için olduğunu nereden çıkardınız? Canı öyle istemiştir, etkinlikten sonra bir yere gidecektir.
Adamın istemediğini belli etmesi için daha ne yapması lazım? Gazeteye ilan mı versin, nedir? Yüzünüze söyleyip kırmak istemiyor sadece, nazik bile diyebiliriz adam için. Size ise anlamazdan geliyorsunuz deriz, uzak durun deriz, bir salın deriz.
Adamı niye sıkıştırıyorlar hiç anlamadım. :D

Adamı niye sıkıştırıyorlar hiç anlamadım. :KK70:
Bir kere acayip gurur kırıcı bir durum. Bak oğlum çok iyi kız, bir dene memnun kalırsın modu. Yav siz kime neyin reklamını yapıyorsunuz diye carlar, hepsini paylardım. Ben olsam çok kızardım yani. Ben o kadar mı istenmeyecek biriyim de zorla ittiriyorsunuz derdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X