Bu erken gebelik testi ne kadar doğru kullanan varmı???

Resim yüklenmiyor ama markası pyro clınıce (ultra erken gebelik testi) diyor

Benim adetlerim normalde çok düzenlidir ama Son iki aydır bi önce oldum bide adet günüm 10 gün geçti doktorun verdiği ilaçla oldum snra yumurtlama günlerinde ilişki oldu yarın da adet günüm
Ben kullandim canim hatta daha pazar gunu kullandim adetimde 5 gun once kullandim ve silik cizgi cikti sali gune kan verdim ve hamileyim bende %100 dogru cikti yani

Benim adetlerim normalde çok düzenlidir ama Son iki aydır bi önce oldum bide adet günüm 10 gün geçti doktorun verdiği ilaçla oldum snra yumurtlama günlerinde ilişki oldu yarın da adet günüm
Yani o kadarini bilemem ama yarin olmassaniz bi kan verin akliniz rahat olur en azindan

Demi niye delirdim ki bu kadar acaba hic istemiyodum ikinci cocugu birden ne olduysa :( Allah hayır etsin Allah yardımcımız olsun...

canım ben de dayanamadım senin gibi ilişkiden 6-7 gün sonra denedim negatifti. ilişkiden 2 hafta sonra adet olmam gerekiyodu. olmayınca bi daha yaptım çift çizgiyi gördüm. kan tahlili yaptırdım doğruymuş:KK49: 5-6 gün çok erken endişelenme bence

canım ben de dayanamadım senin gibi ilişkiden 6-7 gün sonra denedim negatifti. ilişkiden 2 hafta sonra adet olmam gerekiyodu. olmayınca bi daha yaptım çift çizgiyi gördüm. kan tahlili yaptırdım doğruymuş:KK49: 5-6 gün çok erken endişelenme bence[/QUOTE
canım ben de dayanamadım senin gibi ilişkiden 6-7 gün sonra denedim negatifti. ilişkiden 2 hafta sonra adet olmam gerekiyodu. olmayınca bi daha yaptım çift çizgiyi gördüm. kan tahlili yaptırdım doğruymuş:KK49: 5-6 gün çok erken endişelenme bence
Yani yaklasik 3 hafta sonra belli oldu demii tebrik ederim bu arada Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin

Bugün bende denedim nasil oldugunu anlamadim iliskiden 5 6 gun sonra belli olurmu acaba cok merak ediyorum "tek cizgi cikti" :KK43:
Benimde aynı.tam adet günüm den bir gün önce aksam yaptım(ultra erken gebelik testi) ama negatif bugünde 3.günüm ama hâlâ adet olmadım:/ sen bide çok erken yapmışsın adetine 3 gün kala falan yap çıkar inşallah benim çıkmadı yok galiba

Resim yüklenmiyor ama markası pyro clınıce (ultra erken gebelik testi) diyor
bende almıştım onu yaptım negatif çıktı bir hafta sonra normal test yaptım o pozitifti. 5 haftalık hamileymişim.. ben güvenemedim bide normalin kaç katı para verdim ona...

bende almıştım onu yaptım negatif çıktı bir hafta sonra normal test yaptım o pozitifti. 5 haftalık hamileymişim.. ben güvenemedim bide normalin kaç katı para verdim ona...
Bugün de ucuz testlerden yaptım yine negatif adetim 5 gun geçti :( geçen ay da böyle gecikti doktor adet söktürücü ilaç verdi 1 gün içmiştim adet olmuştum hormon testi istedi yaptırmadm ama acaba bir sorun mu var??

Ben hiç bi şekilde güvenmiyorum bu erken gebelik testlerine adetime 4 gün kala iki üç markayla yapmıştım ve hiç biri pozitif çıkmadı adet günüm geldiğinde normal şu basit olanlarla yaptım pozitif çıktı ve hamileydim. Güya bide ilişkiden 1 hafta sonra kesin sonuç yazıyordu üzerinde. Tamamen yanıltıcı ve en ucuzu 18 lira boşuna paraa inanmayınnn

Benim adetimdende sekiz gun gecti kendisinden ses seda yok :D dort gun gectikten sonra test yaomostim oda baya bir negatifti. Simdi dokuzuncu gune giriyorum nerdeyse hala tik yok... belirti cok aslimda nebilim karinda kasikta agrilar batmalar basta agri duygu degisimi aglama krizleri falan. Ay iste negatif yedikten sonra insan birdaha test yapmakta istemiyor vallah testlere verdigim paralari kenara atsaydim koseyi donmustuk .d.d.d
Birde dort gun sonra yaptim testi dort gune olsa cikardi degilmi? Bir fikir verin lutfen

Bugün de ucuz testlerden yaptım yine negatif adetim 5 gun geçti :KK43: geçen ay da böyle gecikti doktor adet söktürücü ilaç verdi 1 gün içmiştim adet olmuştum hormon testi istedi yaptırmadm ama acaba bir sorun mu var??
Hormon testini ihmal etme benimde hormon bozuklugu pko vardi bir ay ilac kullandiktan sonra olusan sağlıklı yumurtayla hamile kaldım

Back
X