Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandim canim hatta daha pazar gunu kullandim adetimde 5 gun once kullandim ve silik cizgi cikti sali gune kan verdim ve hamileyim bende %100 dogru cikti yaniResim yüklenmiyor ama markası pyro clınıce (ultra erken gebelik testi) diyor
Ben kullandim canim hatta daha pazar gunu kullandim adetimde 5 gun once kullandim ve silik cizgi cikti sali gune kan verdim ve hamileyim bende %100 dogru cikti yani
Yani o kadarini bilemem ama yarin olmassaniz bi kan verin akliniz rahat olur en azindanBenim adetlerim normalde çok düzenlidir ama Son iki aydır bi önce oldum bide adet günüm 10 gün geçti doktorun verdiği ilaçla oldum snra yumurtlama günlerinde ilişki oldu yarın da adet günüm
Bugün bende denedim nasil oldugunu anlamadim iliskiden 5 6 gun sonra belli olurmu acaba cok merak ediyorum "tek cizgi cikti"Kimse yok mu yaaa
Erken daha nasil belli olsunBugün bende denedim nasil oldugunu anlamadim iliskiden 5 6 gun sonra belli olurmu acaba cok merak ediyorum "tek cizgi cikti"![]()
canım ben de dayanamadım senin gibi ilişkiden 6-7 gün sonra denedim negatifti. ilişkiden 2 hafta sonra adet olmam gerekiyodu. olmayınca bi daha yaptım çift çizgiyi gördüm. kan tahlili yaptırdım doğruymuş5-6 gün çok erken endişelenme bence[/QUOTE
Yani yaklasik 3 hafta sonra belli oldu demii tebrik ederim bu arada Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsincanım ben de dayanamadım senin gibi ilişkiden 6-7 gün sonra denedim negatifti. ilişkiden 2 hafta sonra adet olmam gerekiyodu. olmayınca bi daha yaptım çift çizgiyi gördüm. kan tahlili yaptırdım doğruymuş5-6 gün çok erken endişelenme bence
Canimm silik ciktiysa hamilesindirResim yüklenmiyor ama markası pyro clınıce (ultra erken gebelik testi) diyor
Benimde aynı.tam adet günüm den bir gün önce aksam yaptım(ultra erken gebelik testi) ama negatif bugünde 3.günüm ama hâlâ adet olmadım:/ sen bide çok erken yapmışsın adetine 3 gün kala falan yap çıkar inşallah benim çıkmadı yok galibaBugün bende denedim nasil oldugunu anlamadim iliskiden 5 6 gun sonra belli olurmu acaba cok merak ediyorum "tek cizgi cikti"![]()
bende almıştım onu yaptım negatif çıktı bir hafta sonra normal test yaptım o pozitifti. 5 haftalık hamileymişim.. ben güvenemedim bide normalin kaç katı para verdim ona...Resim yüklenmiyor ama markası pyro clınıce (ultra erken gebelik testi) diyor
Bugün de ucuz testlerden yaptım yine negatif adetim 5 gun geçtibende almıştım onu yaptım negatif çıktı bir hafta sonra normal test yaptım o pozitifti. 5 haftalık hamileymişim.. ben güvenemedim bide normalin kaç katı para verdim ona...
Hormon testini ihmal etme benimde hormon bozuklugu pko vardi bir ay ilac kullandiktan sonra olusan sağlıklı yumurtayla hamile kaldımBugün de ucuz testlerden yaptım yine negatif adetim 5 gun geçtigeçen ay da böyle gecikti doktor adet söktürücü ilaç verdi 1 gün içmiştim adet olmuştum hormon testi istedi yaptırmadm ama acaba bir sorun mu var??
amin : ilişkiden tam 2 hafta sonra belli oldu canımYani yaklasik 3 hafta sonra belli oldu demii tebrik ederim bu arada Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin