• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu eş olacak kişiler neden böyle arkadaşlar

Annesininbitanesikizim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2023
37
40
3
26
Arkadaşlar kumar nedeniyle eşime boşanma davası açtım. Numaramı değiştirdim. Bu sefer kız kardeşimden annemden ulaşmaya çalışıyor l. Annemde dava cekismeliye dönmesin daha fazla yipranmim diye haliyle ağzına geleni söyleyemiyor. Hala kendisinin kötü olmadığını yüzde yüz döneceğine ikna etmeye çalışıyor. Halbuki evlilik süresinde şu erkekler eşlerinin kıymetini bilseler, kadınları yipratmasalar, kazançlarını evlerine getirseler bir eş başka ne ister ki. Kaybedince değerin oluyor yada kandırmaya çalışıyorlar. Ondan sonra yuva yıkan kadın oluyorsun. Ama esas yuvayı evlilik birliğinde eşini üzen karşı taraf yıkıyor. Çok doldum yazdım kizlar

Öncelikle herşey gönlünüzce olsun dilerim kurtulursunuz bu adamdan 🤲 Kanmayın bu suçlamalarına, laflarına. Biri size laf mı söylüyor benim ne çektiğimi yaşa senin eşinde kumar oynasın sorumsuz olsun kim suçluymuş gör de. Lafını kimseden esirgeme, içine atma. Çünkü karşındaki adam herkesi yalan yanlış kandırıyor belliki. Arada çocuk yok ise yani görüşmeye sebep yok ise ailenizden de engelleyin. Size ulaşamasın.

Öncelikle herşey gönlünüzce olsun dilerim kurtulursunuz bu adamdan 🤲 Kanmayın bu suçlamalarına, laflarına. Biri size laf mı söylüyor benim ne çektiğimi yaşa senin eşinde kumar oynasın sorumsuz olsun kim suçluymuş gör de. Lafını kimseden esirgeme, içine atma. Çünkü karşındaki adam herkesi yalan yanlış kandırıyor belliki. Arada çocuk yok ise yani görüşmeye sebep yok ise ailenizden de engelleyin. Size ulaşamasın.
Çok teşekkür ederim 🙏1 tane kızım var mecburen bu insanla görüşmek zorundayım ve beni çok yıprattı maddi manevî olarak.

Sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Önce kendiniz sonra kızınız için güçlü olun. Adam olan evliyken karısına eş, çocuğuna baba olsaydı. Sorumluluğunu bilseydi. Şimdi istediği kadar ağlayıp günlüğüne yazabilir.
Beni kandıramayacagini anladı. Bu yüzden drama yapıyor. Zaten kızım için bosuyorum bu insanı. Eskiden aptalca düşünüp aman kızım için sabredeyim diyordum. Ama geleceğimizi bir adamın sadakatini maddiyatina bırakmanın ahmaklık olduğuna karar verdim. İşte bu benim dönüm noktam oldu. 🙏🌸

Arkadaşlar kumar nedeniyle eşime boşanma davası açtım. Numaramı değiştirdim. Bu sefer kız kardeşimden annemden ulaşmaya çalışıyor l. Annemde dava cekismeliye dönmesin daha fazla yipranmim diye haliyle ağzına geleni söyleyemiyor. Hala kendisinin kötü olmadığını yüzde yüz döneceğine ikna etmeye çalışıyor. Halbuki evlilik süresinde şu erkekler eşlerinin kıymetini bilseler, kadınları yipratmasalar, kazançlarını evlerine getirseler bir eş başka ne ister ki. Kaybedince değerin oluyor yada kandırmaya çalışıyorlar. Ondan sonra yuva yıkan kadın oluyorsun. Ama esas yuvayı evlilik birliğinde eşini üzen karşı taraf yıkıyor. Çok doldum yazdım kizlar
Çok geçmiş olsun, bundan sonrası siz ve çocuğunuz için umarım harika olur.

"Eşler" durumuna gelince, genelde iyi tanımadan evlilik yoluna girildiği için oluyor diye gözlemliyorum.
Adamın verdiği sinyaller görmezden geliniyor, "aman evleneyim de yerim belli olsun" diye, "kaç yaşına geldim evde kalmayayım" diye filan evlilik bir "kurtuluş" gibi görülüyor ve sonuçta çoğunlukla kadınlar zarar görüyor.

Çok geçmiş olsun, bundan sonrası siz ve çocuğunuz için umarım harika olur.

"Eşler" durumuna gelince, genelde iyi tanımadan evlilik yoluna girildiği için oluyor diye gözlemliyorum.
Adamın verdiği sinyaller görmezden geliniyor, "aman evleneyim de yerim belli olsun" diye, "kaç yaşına geldim evde kalmayayım" diye filan evlilik bir "kurtuluş" gibi görülüyor ve sonuçta çoğunlukla kadınlar zarar görüyor.
Teşekkür ederim 🙏🌸 Maalesef katılıyorum. Biz bu insanla tam 7 yıl flört ettik. Benim üniversitem vardı. Onun bitmesini ise girmemi aslında herşeyi sırasına koydum sıra evliliğe geldi sanıyordum. Şimdi geçmişe baktığımda aslında çoğu defa sinyal verdiğini düşünüyorum. Ya fazla sevgi ya alışkanlık ya düzelir saçmalığı evliliğe doğru götürüyor ilişkiyi.

Back
X