bu ev benim mii?

attachment.php

Bu odaya bayıldım :52:
bu odaya tv koysaydınız daha hoş olurdu bence.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.mis gibi ev güle güle oturun mutluluklaa inşallallahh:nazar::nazar:

Çok güzellllllllllllllllllllllllllll,,,Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsinn. Kahkahalar eksik olmasın,bebiş sesleriyle uyanasınız İnşallah:)))) Mutluluklar diliyorum ev çok başarılıı....

Ozellikle cok begendiklerim; mutfaktaki hali ve salondaki koltuk takimin oldu.. Gule gule oturun.

yatak odası mobilyarın çok güzel salon koltukların halıların hepsini beyendimde sanki mutfak biraz göz yoruyo kalabalık mangonun üzeri tabiki bu benim fikrim mutfak dışında beyendim cnm Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin... (amin)

Oh beee , sonunda renkli bir ev :D Allah ağzınızın tadını bozmasın ,
Mutluluklar :nazar:
sağol canım aminn
Renkler cıvıl cıvıl...
Güle güle oturmanız dileğiyle...
teşekkür ederim canımm
güle güle oturun canım herşey güzell...
çok sağol canım
canım evin cok renkli .... güzel günlerde oturun insaallah.....
sağol canım seviyorum renklii
allah mutlulukla oturmak nasip etsin, sevgiyle kurulmuş bir ev daha ;)
amin canım ne güzel söylemişsin sevgiyle kurulmuş die.en önemlisi de bu güzel çirkin farketmez.allah herkesi böyle evlerde mutlu mesut yaşatsınn
cnm herşeyden önce allah mesut etsin. tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama senin ev,n benim tarzıma uygun değil belkide o yüzden pek beğenemedim. mesela çok sarı renk var mutfakta yatak odasında. gözü çok yoruyo. rengarenk olması pek hoşuma gitmedi. bide masalrın üstü evin geneli pek dağınık gelsi gözüme. belki daha eşyaları yerleştiremdin o yüzdendir. am dağınık olacak gibisin. az ve öz eşya kullanmanı tavsiye ederim. mutfağın tıkış tıkış görünüyo. benden tavsiye derli toplu olman işini kolaylaştırı. annemin bir sözü var vucudunu temiz tut ecelin gelir evini temiz tut misafirin gelir öptüm cnm:37:
öncelikle çok teşekkür ederim.dağınıklık konusunda haklısın biraz tembelim galiba ama alışıcam inşallah çünkü artık benden başka toplayacak biri yok :) inşallah yaşadıkça bi düzene sokucam canım
Gule gule oturmak nasip etsin rabbim....
amin canım sağol
güzelmiş evin güle güle otur....canım mutlu ve mesut..........
teşekkürler canım aminn
güle güle sağlık ve mutlulukla oturun
çok teşekkürler canım
güle güle otur çok güzel
sağol canım beğenmene sevindim
canım güle güle otur evin çok şık... pembe kanepelerin benimkilerin tıpkısı 4 yıl sonra hala tercih edildiğini görmek güzel :)) tabii benimkilerin üzerinden bir bebiş geçti :)) inşallah senin kanepenin üzerinden de bebişlerin geçer bol bol kirletir :P
aminnn canım ne güzel bi dilek bu :) evet seviyorum bu koltukları kışın inşallah bu oda da oturucam..
bu odaya tv koysaydınız daha hoş olurdu bence.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.mis gibi ev güle güle oturun mutluluklaa inşallallahh:nazar::nazar:
küçük bi tv miz vardı canım onuda mecbur salona koyduk.ama yeni tv aldık inş o odaya da koyucam artık.tşk ederimm
Çok güzellllllllllllllllllllllllllll,,,Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsinn. Kahkahalar eksik olmasın,bebiş sesleriyle uyanasınız İnşallah:)))) Mutluluklar diliyorum ev çok başarılıı....
sağol canımm aminn.tüm güzel dileklerin için teşekkürlerr
sarı sarı pek güsel duruyo mutfak ağız tadıyla ii günlerde oturun insallah
teşekkürler canımm
bunları nerden aldın canım? gerçekten harikaaaa...
sağol canım izmir doğrucan mobilyadan aldım
Ozellikle cok begendiklerim; mutfaktaki hali ve salondaki koltuk takimin oldu.. Gule gule oturun.
sağol canım bende beğeniyorum onlarıı
hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle...
teşekkürler canımm
yatak odası mobilyarın çok güzel salon koltukların halıların hepsini beyendimde sanki mutfak biraz göz yoruyo kalabalık mangonun üzeri tabiki bu benim fikrim mutfak dışında beyendim cnm Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin... (amin)
evet canım haklısın mutfak biraz öyle oldu zamanla düzene sokucam artık.teşekkürlerr
mutlu mesut oturun inşşşş
teşekkür ederim canımm

:kkk::kkk::kkk:

Herşey çok güzel, pırıl pırıl....
mobilya mağazası gibi tek düze değil, kendine özgü, yaşayan, cıvıl cıvıl bir ev.....
sağlıkla kullanın, mutluluk,huzur dolu günlerde oturun inşaAllah....

Herşey çok güzel, pırıl pırıl....
mobilya mağazası gibi tek düze değil, kendine özgü, yaşayan, cıvıl cıvıl bir ev.....
sağlıkla kullanın, mutluluk,huzur dolu günlerde oturun inşaAllah....

teşekkür ederim canım mükemmel olması değil,benim bana özgü olması yeterli benim için..

güle güle ağız tadıyla oturun.birşey dikkatimi çekti sanırım sarı rengi çok seviyorsunuz.her köşede sarının tonları gözüme çarptı:61:

Hayırlu uğurlu olsun . Mutluluklar dilerim . Maşallah eviniz çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

mutlulukla oturun çok şirin olmuş evinz:)
çok teşekkürler canım
güle güle oturun canım. mutfak halına bayıldım. tam benlik cıvıl cıvıl.
sağol canım bende severek aldım
güle güle ağız tadıyla oturun.birşey dikkatimi çekti sanırım sarı rengi çok seviyorsunuz.her köşede sarının tonları gözüme çarptı:61:
teşekkür ederim canım.aslında kasten sarı almamıştım öyle denk geldi ama severim sarıyı da.
Hayırlu uğurlu olsun . Mutluluklar dilerim . Maşallah eviniz çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

amin canım çok teşekkür ederim

eşyalar tek tek güzel fakat kombinlerin çok göz yorucu her eşya diğerinin önüne geçiyor bari halıların sade olsaydı özellikle mutfağın çok karmaşık geldi bana.. ama tabi zevk meselesi siz böyle beğeniyorsunuz sanırım

eşyalar tek tek güzel fakat kombinlerin çok göz yorucu her eşya diğerinin önüne geçiyor bari halıların sade olsaydı özellikle mutfağın çok karmaşık geldi bana.. ama tabi zevk meselesi siz böyle beğeniyorsunuz sanırım

öncelikle yorumun ilgin için teşekkür ederim canım.hep dediğim gibi zamanla oturacaktır evimin düzeni.bu ilk yerleşmiş şekli.kullandıkça inşallah daha düzenli olucaktır..

çok güzel bir evin var özellıkle salona ve oturma odasına hayran kaldım yatak odası da cok hoş ama mutfak için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ..perdelerın peçetelerın rengi halının ve mutfak masasınınr engi çok acayip olmuş oraya da kahve krem tonlarında mutfak msası perde ve krem peçeteler tercih etseydin daha iyi olacakmış cnm bir de mutfak neden bu kdr cok kalabalık çk göz yoruyor...

çok güzel bir evin var özellıkle salona ve oturma odasına hayran kaldım yatak odası da cok hoş ama mutfak için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ..perdelerın peçetelerın rengi halının ve mutfak masasınınr engi çok acayip olmuş oraya da kahve krem tonlarında mutfak msası perde ve krem peçeteler tercih etseydin daha iyi olacakmış cnm bir de mutfak neden bu kdr cok kalabalık çk göz yoruyor...

teşekkür ederim canım mutfak takımımı evlenmeden önce yaptığım için böyle bi mutfağım olacağını bilmiyordum dediğin gibi krem belki daha ii olabilirdi.zaten sürekli kullanmayı düşünmüyorum..

Back
X