Bu ev kimin nasıl öğreneceğim ??

Beyaz Hatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
617
1.192
113
32
Arkadaşlar merhaba, öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun inşallah.. sizlerden akıl almam gerek. Kardeşim bugün çalışırken bir apartmana gitmiş ve apartman girişinde zil de babamın adı ve soyadının olduğunu görmüş. Belki babam veya değil bilemiyoruz. İsim benzerliği de olabilir elbette ama bundan 8 ay önce aldatma olayı söz konusu olduğundan güvenimiz ona karşı sıfır. Şuan anneme birşey demiyoruz doğal olarak. Ama kardeşim (erkek) ile düşünüyoruz. Kardeşim klimacı. Ne yapsak ne etsek de o evin sahibini öğrensek ? Sizlerdeki o parlak fikirleri bugün de bekliyorumm teşekkürler :)

Babanız evden ayrıldı ve yaşadığı yeri mi arıyorsunuz?
Hayır babam bizimle yaşıyor. Ama aynı zamanda başka bir apartman da başka bir semtte adı ve soyadının yazılı olduğu bir zil gördü kardeşim. İsim ve soyisim benzerliği olabilir mi ? Olabilirse de eğer o ev sahibi babam mı değil mi nasıl öğreneceğim

yanlış adrese gitmiş gibi iş kıyafeti ile kardeşiniz gidebilir.
ya da anket bahanesi...

ancak isim benzerliği vakıası daha büyük ihtimal. ki inşallah öyledir.

bence kargo ya da posta gelmiş gibi yapılabilir. gelen kağıt da atıyorum bi yrin katalogu filandır ki alan kişi almaya çekinmesin. kardeşin bi yerden kargocu kıyafeti ayarlasın.

yanlış adrese gitmiş gibi iş kıyafeti ile kardeşiniz gidebilir.
ya da anket bahanesi...

ancak isim benzerliği vakıası daha büyük ihtimal. ki inşallah öyledir.
İnşallahh öyledir diye umuyorum. Akşam gidilse sanki daha net öğrenilir diye düşünüyorum değil mi

Eşimle aynı isim soyisimden olan biriyle aynı mahallede oturduğumuzu kargomuzu yanlışlıkla onlara verdikleri zaman öğrendik. İsimler o kadar sıradan ki, aynı isimden milyon tane var.
Kardeşiniz gider bina önünde bekler girip çıkanlar arasında babanız var mı bakarsınız.

Klima taktığı evin sahiplerine sorsaydı keske.kim bu kişi.kaç yaşlarında falan diye.o bilgilere göre babanız olup olmadığını belki anlardınız.. .

Klima taktığı evin sahiplerine sorsaydı keske.kim bu kişi.kaç yaşlarında falan diye.o bilgilere göre babanız olup olmadığını belki anlardınız.. .
Haklısınız o an ki şaşkınlıkla aklına gelmediyse demek daha görüşemedik mesajda konuştuk akşam detayını konuşalım yarın akşaö gidim öğreneyim dedi o yüzden bi sorim dedim sizlere

Hayır babam bizimle yaşıyor. Ama aynı zamanda başka bir apartman da başka bir semtte adı ve soyadının yazılı olduğu bir zil gördü kardeşim. İsim ve soyisim benzerliği olabilir mi ? Olabilirse de eğer o ev sahibi babam mı değil mi nasıl öğreneceğim
Zile basıp kapıyı açan kişiye, babanızın çalıştığı yeri söyleyerek ben şu firmadan geliyorum x bey dosya unutmuş onu verecektim iş arkadaşıyım deyin, babanız değilse ev sahibi söyleyecektir zaten x orda çalışmıyor ki diye, böyle anlayabilrsiniz belki.

Back
X