- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 113
- 32
- Konu Sahibi Beyaz Hatun
Aslaaaa tam bir cin kül yutmaz vallaaİsim benzerliğidir,hani o kadar da saf değildir herhalde babanız.
Saf mıdır yoksa ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslaaaa tam bir cin kül yutmaz vallaaİsim benzerliğidir,hani o kadar da saf değildir herhalde babanız.
Saf mıdır yoksa ?
Bende onu dedim kardeşime o kdar ensesindeyiz hemde kardeşimin dükkanının yanındaki apartman yani hadi oldu diyelim ordan ev tuttu adını neden yazsın oradaİsim benzerliğidir o zaman canım. Metresine ev tutup da kapıya kendi ismini yazmaz herhalde
Bende onu dedim kardeşime o kdar ensesindeyiz hemde kardeşimin dükkanının yanındaki apartman yani hadi oldu diyelim ordan ev tuttu adını neden yazsın orada
Evet ondan dedim zaten anlayamadım diye canım
Zile basıp kapıyı açan kişiye, babanızın çalıştığı yeri söyleyerek ben şu firmadan geliyorum x bey dosya unutmuş onu verecektim iş arkadaşıyım deyin, babanız değilse ev sahibi söyleyecektir zaten x orda çalışmıyor ki diye, böyle anlayabilrsiniz belki.
Peki kadın hiç sorgulamadan alırsaZile basıp kapıyı açan kişiye, babanızın çalıştığı yeri söyleyerek ben şu firmadan geliyorum x bey dosya unutmuş onu verecektim iş arkadaşıyım deyin, babanız değilse ev sahibi söyleyecektir zaten x orda çalışmıyor ki diye, böyle anlayabilrsiniz belki.
Yada merhaba x bey burdamı diyip ben ondan bir dosya alcaktım dese de olur en azından bişey verme durumu olmaz kadının da alma durumu olmazşu daha iyi bi yöntem sanki.
benim dediğim pek olmadı gibi geldi şu an.
o zaman babanız demektir, tabi çalıştığı yeri bilmiyorsa sorgulamaz ama sanmıyorum bilmediğini.Peki kadın hiç sorgulamadan alırsa
Evde babanıza ait fotoğraflı pasoport falan varsa kombisini yaptığı yere gitsin kardeşiniz düşürmüşler diye göstersin komşunuz olabilir mi diye öyle daha risksiz hem sahtecilik olmaz kıyafet vs. değiştirerek.Haklısınız o an ki şaşkınlıkla aklına gelmediyse demek daha görüşemedik mesajda konuştuk akşam detayını konuşalım yarın akşaö gidim öğreneyim dedi o yüzden bi sorim dedim sizlere
Uuuvvv çok fenaa :)) ama gel gelelim babamın o tarz özel şeyleri evde pek durmaz arabasındadır genelde ama çok iy bi yöntem kardeşime hepsini sunacağım ona hangisi uyarsaEvde babanıza ait fotoğraflı pasoport falan varsa kombisini yaptığı yere gitsin kardeşiniz düşürmüşler diye göstersin komşunuz olabilir mi diye öyle daha risksiz hem sahtecilik olmaz kıyafet vs. değiştirerek.
Yada merhaba x bey burdamı diyip ben ondan bir dosya alcaktım dese de olur en azından bişey verme durumu olmaz kadının da alma durumu olmaz
Calin kapiyi bir yerden geliyormus gibi sorun. Komsularada sorabilirsiniz apartman sakinleri herseyi bilirler.Arkadaşlar merhaba, öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun inşallah.. sizlerden akıl almam gerek. Kardeşim bugün çalışırken bir apartmana gitmiş ve apartman girişinde zil de babamın adı ve soyadının olduğunu görmüş. Belki babam veya değil bilemiyoruz. İsim benzerliği de olabilir elbette ama bundan 8 ay önce aldatma olayı söz konusu olduğundan güvenimiz ona karşı sıfır. Şuan anneme birşey demiyoruz doğal olarak. Ama kardeşim (erkek) ile düşünüyoruz. Kardeşim klimacı. Ne yapsak ne etsek de o evin sahibini öğrensek ? Sizlerdeki o parlak fikirleri bugün de bekliyorumm teşekkürler :)
Özel birşeyleri yoksa da bi vesikalik fotoğrafı bi forum kağıdına yapıştırın bi foto isim yazın yeter çok uğraşmaya bile gerek yok. :)Uuuvvv çok fenaa :)) ama gel gelelim babamın o tarz özel şeyleri evde pek durmaz arabasındadır genelde ama çok iy bi yöntem kardeşime hepsini sunacağım ona hangisi uyarsa
Tüm sinsiliğimizi dökmüşüz ortya ikimixdeBence gidin siz ve ya bir arkadasiniz zile basin x beye yanlislikla bizim kargomuz teslim edilmis diyin.is yeri veya telefon numarasibi alabilirmiyiz kariskligi gidermek icin diyin.is adresi veya telefon numaradan anlarsiniz.
Peki ne demem gerekiyor açıklarmısınız anlayamadımo mahallenin muhtarına gidip sorabilir.