Bu ev kimin nasıl öğreneceğim ??

İsim benzerliğidir o zaman canım. Metresine ev tutup da kapıya kendi ismini yazmaz herhalde
Bende onu dedim kardeşime o kdar ensesindeyiz hemde kardeşimin dükkanının yanındaki apartman yani hadi oldu diyelim ordan ev tuttu adını neden yazsın orada

Evet ondan dedim zaten anlayamadım diye canım

Zile basıp kapıyı açan kişiye, babanızın çalıştığı yeri söyleyerek ben şu firmadan geliyorum x bey dosya unutmuş onu verecektim iş arkadaşıyım deyin, babanız değilse ev sahibi söyleyecektir zaten x orda çalışmıyor ki diye, böyle anlayabilrsiniz belki.

şu daha iyi bi yöntem sanki.
benim dediğim pek olmadı gibi geldi şu an.

Zile basıp kapıyı açan kişiye, babanızın çalıştığı yeri söyleyerek ben şu firmadan geliyorum x bey dosya unutmuş onu verecektim iş arkadaşıyım deyin, babanız değilse ev sahibi söyleyecektir zaten x orda çalışmıyor ki diye, böyle anlayabilrsiniz belki.
Peki kadın hiç sorgulamadan alırsa

Haklısınız o an ki şaşkınlıkla aklına gelmediyse demek daha görüşemedik mesajda konuştuk akşam detayını konuşalım yarın akşaö gidim öğreneyim dedi o yüzden bi sorim dedim sizlere
Evde babanıza ait fotoğraflı pasoport falan varsa kombisini yaptığı yere gitsin kardeşiniz düşürmüşler diye göstersin komşunuz olabilir mi diye öyle daha risksiz hem sahtecilik olmaz kıyafet vs. değiştirerek.

Evde babanıza ait fotoğraflı pasoport falan varsa kombisini yaptığı yere gitsin kardeşiniz düşürmüşler diye göstersin komşunuz olabilir mi diye öyle daha risksiz hem sahtecilik olmaz kıyafet vs. değiştirerek.
Uuuvvv çok fenaa :)) ama gel gelelim babamın o tarz özel şeyleri evde pek durmaz arabasındadır genelde ama çok iy bi yöntem kardeşime hepsini sunacağım ona hangisi uyarsa

Yada merhaba x bey burdamı diyip ben ondan bir dosya alcaktım dese de olur en azından bişey verme durumu olmaz kadının da alma durumu olmaz

ama kadın hayır evde yok dese ne diyeceksiniz? bi resmine bakabilir miyiz mi :) yani kadının yok dediği kişi babanız mı başkası mı bilemezsiniz.

Arkadaşlar merhaba, öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun inşallah.. sizlerden akıl almam gerek. Kardeşim bugün çalışırken bir apartmana gitmiş ve apartman girişinde zil de babamın adı ve soyadının olduğunu görmüş. Belki babam veya değil bilemiyoruz. İsim benzerliği de olabilir elbette ama bundan 8 ay önce aldatma olayı söz konusu olduğundan güvenimiz ona karşı sıfır. Şuan anneme birşey demiyoruz doğal olarak. Ama kardeşim (erkek) ile düşünüyoruz. Kardeşim klimacı. Ne yapsak ne etsek de o evin sahibini öğrensek ? Sizlerdeki o parlak fikirleri bugün de bekliyorumm teşekkürler :)
Calin kapiyi bir yerden geliyormus gibi sorun. Komsularada sorabilirsiniz apartman sakinleri herseyi bilirler.

Uuuvvv çok fenaa :)) ama gel gelelim babamın o tarz özel şeyleri evde pek durmaz arabasındadır genelde ama çok iy bi yöntem kardeşime hepsini sunacağım ona hangisi uyarsa
Özel birşeyleri yoksa da bi vesikalik fotoğrafı bi forum kağıdına yapıştırın bi foto isim yazın yeter çok uğraşmaya bile gerek yok. :)

Baban evde olmadığı zamanlarda pusu kurun evin önüne oysa elbet girip çıkarken görürsünüz

Bence anketör gibi gidin yada sizi tanıyabilir bayan. Bir dostunuzdan rica edin. Elinizdede çikolata falan olsun. Diyinki kaç kişi yaşıyprsunux evde sizin adınız soyadınız? Eşinizin afı soyafı? Yaşınız? Özellkle babanızın yaşıyla karşılaştırırsınız. O çikolatayı fln da hediye olarak veriyoruz dersiniz:)

Bence gidin siz ve ya bir arkadasiniz zile basin x beye yanlislikla bizim kargomuz teslim edilmis diyin.is yeri veya telefon numarasibi alabilirmiyiz kariskligi gidermek icin diyin.is adresi veya telefon numaradan anlarsiniz.

Bence gidin siz ve ya bir arkadasiniz zile basin x beye yanlislikla bizim kargomuz teslim edilmis diyin.is yeri veya telefon numarasibi alabilirmiyiz kariskligi gidermek icin diyin.is adresi veya telefon numaradan anlarsiniz.
Tüm sinsiliğimizi dökmüşüz ortya ikimixde :D

Hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar yaaa her birimizde de nasıl fikirler varmış maşalllah görmüş olduk :))

Muhtarlıklarda her hanenin bilgisi var. Ya gidip durumu acıklayarak ricada bulunun, ya da saglam bi senaryo uydurun.

Back
X