Bu ev kimin nasıl öğreneceğim ??

İsim benzerliğidir baban o kadar saf olamaz en azından girip çıktığının görülmesini istemez ve sizinle bağlantılı semtlerden uzak durur diye düşünüyorum
Bunun dışında babanın ikameti neredeyse oranın muhtarı babanı sisteminde görür yani o mahallenin muhtarı ikameti orada değilse babanı göremez
yok bacım bnm dayım aynı sokakta ev tutmuştu yengemi aldatrken. Gözleri dönüyor yapıyolar

Arkadaşlar merhaba, öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun inşallah.. sizlerden akıl almam gerek. Kardeşim bugün çalışırken bir apartmana gitmiş ve apartman girişinde zil de babamın adı ve soyadının olduğunu görmüş. Belki babam veya değil bilemiyoruz. İsim benzerliği de olabilir elbette ama bundan 8 ay önce aldatma olayı söz konusu olduğundan güvenimiz ona karşı sıfır. Şuan anneme birşey demiyoruz doğal olarak. Ama kardeşim (erkek) ile düşünüyoruz. Kardeşim klimacı. Ne yapsak ne etsek de o evin sahibini öğrensek ? Sizlerdeki o parlak fikirleri bugün de bekliyorumm teşekkürler :)
o eve gıdip kapıyı çalıp babanızın adını soyleyıp x bey ile görüşecektım dıyeceksınız kapıyı açan kişi size gerekli cevabı zaten verir... ev babanızın ise zaten kapıyı buyuk ıhtımal o açar yada aldatma olayının olduğu şahıs açar...

Apartman yöneticisi ile görüşebilirsiniz

Çok mu az kullanılan soyisminiz var ki. Benim kızlık soyadımla mesela sadece ben varım. Facete googelda çok arattım hiç rastlamadım hep ben çıkıyorum :-)

Kapıya gidip şunu verin bunu verin tarzı fikirlere karşıyım, sizin şüphenizden dolayı başkasının aklını evini karıştırmaya gerek yok, düşünsenize kapıya sizi ya da kocanızı sorarak çiçek, paket getren birini, noluyor kim bu demez misiniz? İnsanları huzursuz etmeden yapın araştırmanızı.
Ben de isim benzerliği olduğunu düşünüyorum, değilse bile farklı bir yöntem bulun araştırmak için

Kapıya gidip şunu verin bunu verin tarzı fikirlere karşıyım, sizin şüphenizden dolayı başkasının aklını evini karıştırmaya gerek yok, düşünsenize kapıya sizi ya da kocanızı sorarak çiçek, paket getren birini, noluyor kim bu demez misiniz? İnsanları huzursuz etmeden yapın araştırmanızı.
Ben de isim benzerliği olduğunu düşünüyorum, değilse bile farklı bir yöntem bulun araştırmak için

İnternet ortamında akıl verirken aynı şeyin bizim de başımıza gelebileceği ihtimali ile yazmak gerekiyor, sizin adınızı evinizi isim benzerliği yüzünden araştıracak kişilere de aynı aklı verir miydiniz? Bu soran kişinin iyi niyetli olup olmadığını bilmiyoruz, gerçek niyetini bilmiyoruz, daha zararsız, kişisel mahremiyete saygılı, sizin başınıza gelse kabul edeceğiniz tavsiyeler vermeliyiz bence. Yalan dolan çevirmektense daha açık bir yöntem tercih ederdim ben, film çevirmiyorsunuz, gerçek hayat bu, davranışlarınızın başkalarının hayatına da etkileri oluyor.

İsim benzerliğidir diye düşünüyorum,ev kardeşinizin iş yerinin bulunduğu yerdeymiş eğer babanız böyle birşey yapsa neden aynı mahalle yada sokakta ev tutsun üstelik böyle birşey olsa girip çıkarken görülürdü,muhtarada sormayın derim muhtar niye bilgi versin resmi bir kurumdan gelinmiş olsa öyle bilgi verebilirler diye biliyorum.

Bazı kargo firmaları tc kimlik numarasıyla imza alıyor.
Kargo da bir tanıdığınız varsa broşür yollayabilirsiniz.
Böylece verilen tcden cıkar ortaya diye düşünüyorum.

Çapa tıp fakültesinde biyokimyadan Sonuç almak için gittiğimde sonuç almak kartımı kaybettim görevli isim soyisim ne dedi söyledim malesef 99 kişi gözüküyor dedio_O
Büyük ihtimalle isim benzerliğidir

Çapa tıp fakültesinde biyokimyadan Sonuç almak için gittiğimde sonuç almak kartımı kaybettim görevli isim soyisim ne dedi söyledim malesef 99 kişi gözüküyor dedio_O
Büyük ihtimalle isim benzerliğidir
Benim de gittiğim hastanede Dr um senin isminde bir hastamda var sen yokken geldi kızlar onun kine seni girmiş bir baktım dedi

Back
X