• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evden gelinlikle çıkmamak

Sımdı nısanlın a kucuk dusurduklerını gılan hıssedıyorsun ama evlenınce bu dusuncelerın degısecek ozellıkle cocugun olunca bence hıc dıllendırme nısanlın ve onun tarafındada bu konuları bu sekıl acma tavsıyem ılerde aılene bı laf soylense zoruna gıder basına kakarlar. Senden yuz bulup. Alamıyor demekkı annende suan ıyı durumda degıldır pıskolojık olarak sonucta esı baska bı kadına bırakmıs gıtmıs. Bır tv ıcın bukadar kın gutmeyın. Bu yasa getırmıs sızı. Cocugunu oödurende var cope atanda bunlar daha kotulerı. Bunları dusun ve bence aılenı sevv
Annem ve kız kardeşimi seviyorum. Ama erkek kardesım ve babamı ıstemıyorum hayatımda

Benim zoruma gıden babam kardesıme 60bine esya aldı. Dugun kına 100 bın harcadı. Bana ıgne dahi almadı. Akraba desen 1000 lıra anca takılır. Ama Nıkahtan sonra hepsiyle ıletısımı kescem zaten bana hıc faydaları yokkı. Sımdı babam o kadının kızlarına bakıyor
Çok haklısın o zaman boşver bu kadarlıkmış de geç ne yapmak istiyosan yap ve asla pişman olma kuzumm benim üzme hiç bişey senin mutluluğundan ileri değil

Üzülme ailenin maddi yetersizlikleri için fakirlik ayıp birşey değil ellerinde para olsa alırlardı henüz çok gençsin işe girip eşya alınır önemli olan evlilikte huzur

Evlenecek yaşa geldiysen kendin yapacaksın bir şeyleri değil mi? Ha vardır yapmazlar bunları dersin ama para yok diyorsa Kadın ne yapsın? Neden üzüyorsun onu? Başkasına değil kendine yaslan arkadaşım yola kendi ayaklarınla yürü kimseden yardım bekleme

Evlenecek yaşa geldiysen kendin yapacaksın bir şeyleri değil mi? Ha vardır yapmazlar bunları dersin ama para yok diyorsa Kadın ne yapsın? Neden üzüyorsun onu? Başkasına değil kendine yaslan arkadaşım yola kendi ayaklarınla yürü kimseden yardım bekleme
Annem neysede babamın durumu var. Zaten cogunu kendım aldım. Ama erkek kardesıme 100 bın harcadı babam.bana bır ıgne bıle almadı normal mı. O zaman ona da yapmasaydı

Üzülme ailenin maddi yetersizlikleri için fakirlik ayıp birşey değil ellerinde para olsa alırlardı henüz çok gençsin işe girip eşya alınır önemli olan evlilikte huzur
Maddıyat degıl. Trilyoner de olsa almaz. Babam baska kadına yedırıyor kızlarına bakıyor suan. Eve geldıgı yok zaten. Insallah nıkahada gelmez

Evette baya masrafa gırdıler. Babam eksıklerı alırım dıyodu onlara sımdı ortada yok
O evde birlikte yaşıcaksınız zaten eşyaların borcunu siz ödüceksiniz kimin aldığının ne önemi var, valla benim annem beni 1 kuruş borçsuz herşeyimi yaptı üstüne düşeni eşimin aileside yaptık biz alacaz biz ödücez diye düğünden sonra bize kaldı borcu kimsede ağzını açıp o bunu yaptı şu şunu yapmadı demedi, böyle şeylerin lafını edecek biriyle evlenmeyin zaten.

Ailenizi, ailenizle ilişkinizi kimsenin ağzına sakız etmeyin, hele hele eş ailesine eşe asla!
Kol kırılır yen içinde kalır. İş bakmaya devam. Tv yi de siz alın düğün de sizin akrabalar hiç mi altın takmaz , bozdurur birini ikisini ödersiniz.
Bunları dert etmeyin, canınızı sıkmayın değmez. Aileniz böyle, kabullenin yapacak bir set yok maalesef.

O evde birlikte yaşıcaksınız zaten eşyaların borcunu siz ödüceksiniz kimin aldığının ne önemi var, valla benim annem beni 1 kuruş borçsuz herşeyimi yaptı üstüne düşeni eşimin aileside yaptık biz alacaz biz ödücez diye düğünden sonra bize kaldı borcu kimsede ağzını açıp o bunu yaptı şu şunu yapmadı demedi, böyle şeylerin lafını edecek biriyle evlenmeyin zaten.
Ama ailesi borcsuz yaptı herseyı ondan. Ben ödıycek olsam neyse. Ve nısanlım araba almıstı. 10 bın kredısi vardı. Babası kredı cektı kapattı bız sıkıntı cekmeyelım dıye

Ama ailesi borcsuz yaptı herseyı ondan. Ben ödıycek olsam neyse. Ve nısanlım araba almıstı. 10 bın kredısi vardı. Babası kredı cektı kapattı bız sıkıntı cekmeyelım dıye
inşAllah öyledir ama bende evlenirlen borçsuz evlendiğimi düşünüyordum zaman geçtikçe ortaya çıktı tam 2 yıl bprç ödedim, eğer öyleysede kafanıza takmayın bu kadar.

Back
X