• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evden gelinlikle çıkmamak

Aileden desteği olmayan kadınlar 2 kat çalışıp muhakkak atanmalı. İnşallah başarırsınız.
Kesinlikle. Zaten iş yerınde sorun yasadım. Fabrıkada calısıyordum anı kararla bıraktım kpss calıstım. Insallah olur olmazsa da zorluycam ama

bir kadın isterse herşeyi başarır.inanın buna.eşinizle birlikte kendi mutluluğunuzu kendiniz inşa edeceksiniz ne güzel kimseye minnet borcu olmadan.

Yavrucum yuzdun yuzdun kuyruguna geldin , sık disini biraz daha
Senelerdir konularini okurum , artık bitiyor izdirabin sakin kalmaya calis
Haklısınız. Babama acayip sınır oldum. Facede profıl acmıs.kadınla resmını koymuş. Bana bır gun babalık yapmadı. Ama lafa gelse mangalda kül bırakmaz

Ben A'dan Z'ye bütün çeyizimi kendi çabamla yaptım. Ailemin zerre emeği yok. İmkanları olsa yaparlar mıydı evet yaparlardı sanırım ama imkanları yoktu zaten bir sürü ödememiz vardı. Bence sizde iş bulup kendiniz yapabilirsiniz.

insanlar niye evlenirken ailesine yük olmaması gerektiğini anlamıyo ya. almak zorunda değiller. iş bulmadan evlenme o kadar parasızlık dert oluyorsa. yoktur belki yani annen eve erzak mı alsın sana 8bine tv mi alsın anlayışsızlığa bak.

Siz bu Türkçe ile nasıl üniversite mezunuyum diyorsunuz, şaşırıyorum. İş bulamamanıza şaşırmıyorum, şu zamanda iş bulmadan işinden ayrılan insan başkasının ona maddi yardımda bulunmasını da beklemesin.
Bir evde yaşayacak yaşa geldiğinizi düşünüyorsanız. o evi düzecek, idare edecek ekonomik güce de sahip olacaksınız.

1 ay kaldı ıste. Bır kac yerle gorustum ama olmadı

ailevi durumunuzu bile bile diğer işten neden ayrıldınız ki onu anlayamadım.
yani mobing taciz vs mi oldu
yoksa normalde destek görmeyeceğini bilen biri, hem de herşeyi nişanlı yaptı diye çekinecek biri işten ayrılmamalı sebepsiz yere.

Siz bu Türkçe ile nasıl üniversite mezunuyum diyorsunuz, şaşırıyorum. İş bulamamanıza şaşırmıyorum, şu zamanda iş bulmadan işinden ayrılan insan başkasının ona maddi yardımda bulunmasını da beklemesin.
Bir evde yaşayacak yaşa geldiğinizi düşünüyorsanız. o evi düzecek, idare edecek ekonomik güce de sahip olacaksınız.

cidden ben de bunu anlamıyorum. hiçbir maddi destek olmadığını bile bile evlenmek üzere olan birinin işten ayrılması için ciddi anlamda büyük taciz yaşamış olması lazım bence.

Önceki konularını okudum, Allah sabır versin. Bu zamana kadar sabretmişsin, düğün arifesi sorun çıkmasın boşver. Düğünden sonra sizinkilerle görüşmezsin. TV de olmayıversin önemli bi ihtiyaç değil. Ev dediğin zamanla kurulur

Gelinlik almaktansa kiralasan ? Ya da düğün yapmasan zaten önceki konular da takı takacak birilerinin de olmadigini söylemiştin. Düğün yapmazsaniz gelinlik yerine de beyaz elbise alırsan cok tasarruf edersiniz. Düz beyaz elbiseler biraz işlenip 5bin liraya gelinlik diye satılıyor hayret ediyorum o parayı verenlere

Babanız zaten sözünü tutmuyomuş buna ragmen hala kiramı öder diye gercekten düşünüyo musunuz anlayamadım.
Siz kendiniz bu kadar ezilirseniz karşınızdakiler bunu devamlı kullanır. Bu ruh halinden çıkın bian önce ben böyleyim kabul edene diye başlayın hayata. Yoksa şuanda canım cicim biz yaparız diyenler yarın herseyi biz yaptık sen naptın ki ye dönüverirler. Annenizin de durumu yokmuş zorlamayın. Sonucta nişanlınızda durumunu biliyordur. Evden gelinlikle çıkın kesinlikle kimsenin canı yanmaz millet iki gün konusur unutur. Ömür size yapışır bu durum. İnşallah evlilipinizde aradıgınız mutluluğu yakalarsınız.

Nişanlım kredıye bulasmak ıstemıyor.ben zaten nikah sonrası gırcem işe de. Aılem yok gıbı ne bıleyım
Nişanlınız cok akıllı krediye bir kere girerseniz çıkamazsınız. Anlattıklarınıza göre iyi de birine benziyor. Size destekçi. Siz de artık bazı şeylerden vazgeçin. Mesela Tv yerine 2.el laptop falan bakın. Daha mantıklı
Ben A101 den almıştım 2 sene önce 1000 tl falandı. 2 senedir de sorunsuz çalışıyor. Tek yaptigim dizi izleyip ders calışmak zaten. 2. Elleri uyguna bulunur

ailevi durumunuzu bile bile diğer işten neden ayrıldınız ki onu anlayamadım.
yani mobing taciz vs mi oldu
yoksa normalde destek görmeyeceğini bilen biri, hem de herşeyi nişanlı yaptı diye çekinecek biri işten ayrılmamalı sebepsiz yere.
Mobing tarzı bırsey oldu

Gelinlik almaktansa kiralasan ? Ya da düğün yapmasan zaten önceki konular da takı takacak birilerinin de olmadigini söylemiştin. Düğün yapmazsaniz gelinlik yerine de beyaz elbise alırsan cok tasarruf edersiniz. Düz beyaz elbiseler biraz işlenip 5bin liraya gelinlik diye satılıyor hayret ediyorum o parayı verenlere
Gelınlık zaten ıkıncı el aldım. Dügün yapmıycaz sadece nıkah yapcaz. Kınayı da evde yapcam

Back
X