Bu evliliğe devam mi tamam mi

Karamela83

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
54
16
3
42
Merhaba.aklda hep bu soru var.tamam mi devam mi.alti senelik evli, 37 yasinda, çalışan bir bayanım.auc yaşında bir kizim da var.
Görücü usulüne benzer şekilde evlendik.ikimizin de öyle flörtü olmamıştı.daha çok evlendikten sonra tanıdık birbirimizi.hos albebinili değilim.otuz yaşına kadar sevgilim.de olmamıştı.
Evlilik sonrası pismanliklarim oldu ilk etapta.kizginlik anında şiddet hakaret vs oldu evliliğin ilk üç ayında oldu.devam ettirdim.geri dönme durumum yoktu çünkü.iki kez şiddet gördüm.sonra düzeldi.ideal bir adama dönüştü.ama şiddet hakaret olaylari sevgimi alıp götürdü.evlilik devam ettiev arkadaşı gibi.sevgi paylaşım cinsellik yok.yavan hayat.kavgalar ve iki ay önce çok asabilesti.surekli kavgalar başladı.ve ben baba evine döndüm.dondum ama burada ailemle yaşayamam.hayatim şu an daha kötü.gercekten buraya geldigine pişman oldum.babam da zaten evliliğini yürüt, benim durumum belli, maddi olarak yetemem.annen de rahatsız çocuğa bakamaz dedi.olgunlikla karşılıyorum.olabilir.ev üstüne ev olmaz.
Şimdi eşim barismak istiyor.sanirim ben de.onu sevmiyorum, hatta ona güvenmiyorum.ama evimde huzurluyum.tek başıma mumkunati yok çocuğumla rezil olacağımı anladım ortalarda.sanirim bu evliliğin yürümesi gerek.sevmeden güvenmeyen evlilik yürür mu.ya da çözüm olarak ne yapmalı.arkamda ailem.olsa bosanacagim.ama yok.tek başıma naparim çocukla.oyle çok güzel de değilim tekrar evleneyim.hadi evlendim.kizimi kimselere emanet. Edemem.tvlerdr neler dönüyor.37 yaş biri için dışarda çok da parlak adaylar yok.ne yapmali

Bir şekilde para biriktirmeye bak sonra boşanmak istersen yine boşanırsın ama bu süreçte nerede kalırsın bilemiyorum. Tabi bir sürelik ayıya dayı demeyi göze alabilir misin bilemem ama o sırada işe falan girersin, kendini toparladıkça durumlara göre gönlünce karar verirsin.
Ailen istemiyorsa onların yanında da çok zor maalesef.

Bir şekilde para biriktirmeye bak sonra boşanmak istersen yine boşanırsın ama bu süreçte nerede kalırsın bilemiyorum. Tabi bir sürelik ayıya dayı demeyi göze alabilir misin bilemem ama o sırada işe falan girersin, kendini toparladıkça durumlara göre gönlünce karar verirsin.
Ailen istemiyorsa onların yanında da çok zor maalesef.
Olay para değil.calisiyorum.kizimin sorumluluğu tek başıma ben de olacak.bu bir.ikincidi yalnızlık.evde ne ses olacak ne seda.tek başına kimse yapamaz.

Parlak aday hiç bir yaş için yok artık valla. Iyi erkek demiyorum iyi insan çok az...

Ilk şiddet ardından çek git hemen boşa derdim ama devam etmiş çocuk yapmışsınız ideal bir eş oldu demissiniz. Yine de affedemeyip ev arkadaşı modunda sürdürdüğünüz için anlamsız olmuş bu düzelme. Bu sevgisizlik asabiyet yapar.

Yerinizde olsam eş kişisinde madem düzelme olmuş bu evliliğe çocuğum için gerçek anlamda şans veririm ama ev arkadaşı gibi değil.
Yeniden tanışıyormuş gibi yaklaşın ısınacak ortamlar yaratın. Tatil vS ne gerekiyorsa..

Umarım her şey duzelir.

Mutluluklar dilerim.

Parlak aday hiç bir yaş için yok artık valla. Iyi erkek demiyorum iyi insan çok az...

Ilk şiddet ardından çek git hemen boşa derdim ama devam etmiş çocuk yapmışsınız ideal bir eş oldu demissiniz. Yine de affedemeyip ev arkadaşı modunda sürdürdüğünüz için anlamsız olmuş bu düzelme. Bu sevgisizlik asabiyet yapar.

Yerinizde olsam eş kişisinde madem düzelme olmuş bu evliliğe çocuğum için gerçek anlamda şans veririm ama ev arkadaşı gibi değil.
Yeniden tanışıyormuş gibi yaklaşın ısınacak ortamlar yaratın. Tatil vS ne gerekiyorsa..

Umarım her şey duzelir.

Mutluluklar dilerim.
Aslında elinden geleni yaptı.bunu biliyorum.ben sevemedim.

Eee o zaman kabulleneceksiniz.Siz kendinizi sevmiyorsunuz ki eşiniz sevsin saygi duysun.Üzüldüm halinize eşiniz de biliyor korktugunuzu cesaret edip hamle yapamiyorsunuz(boşanma gibi)susup oturacaksiniz
Kendimi seviyorum bu bir.bosanma bir kayıp benim için.cocuksuz olsam ikimiz de ardimiza bakmadık.ondan başka kimsem yok.

Umarım her şey duzelir.

Mutluluklar dilerim.
Belli bir yaştan sonra düzgün biriyle evlenmek otobüs carparsak vefat etme olasılığından daha dusukmus.bence de oyle

Zaman içinde yakinlasilan anlar oluyor.alti sene bu.anne olmak istedim.yurutebilecegimi düşündüm evliligi ama olmuyo

Elimden geleni ben de yaptım sevmek adına.
Ama olmadı diyorsanız boşa zaman harcamaya gerek yok.
Boşansanız da baba olarak size destek olacaktır iyi bir insansa eğer.

Ama elimden geleni yapmadım içimden gelmedi diyorsanız. Bir kez daha bambaşka şartlarda denemeye deger diyorum. Dışarısı düzgün erkek kaynamıyor maalesef..

😂😂😂Siz beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün.Bu kadar umutsuz olmayin ya
Öyleymiş.calistigim yerde 50 erkek var hepsi evli.oto park yeri gibi düşünün.iyileri kapılmış.evlensem decocuklari olacak.gorusecekler.ben başkasının çocuğuna annelik yapacak gibi hissediyorum.bu yaşta aşk da olmuyor öyle körkütük.daha mantıklı bakıyorum olaya

Sevmiyorsunuz istemiyorsunuz, kafanızda da bitirmişsiniz tek çekinceniz yalnız yaşamayı istememek, boşanmaya cesaret edememek anladığım kadarıyla. Seçim sizin tamamen.
Annem babam bile yoklar hani düşün.varlar ama yoklar
Anne babadan hayır yoksa dost arkadaş akraba hikaye.insanlari maddi kaygılar bürümüş.bu yetmiş yaşında da olsa değişmiyor.ve sonuç boşanıp evladımı da kendimi de sokaklarda rezil etmek istemiyorum

Zaman içinde yakinlasilan anlar oluyor.alti sene bu.anne olmak istedim.yurutebilecegimi düşündüm evliligi ama olmuyo
sorunlarınızı gözden geçirin siz eşiniz anlamamış olabilirsiniz diye bir de uzmana danışın derim

gelecegim için aynı evde iki yabancı olarak yaşamayı ölmeyi göze alamam çocugum o evde mutlu olamaz

evlilik bu degil inanın ban bu degil

Olay para değil.calisiyorum.kizimin sorumluluğu tek başıma ben de olacak.bu bir.ikincidi yalnızlık.evde ne ses olacak ne seda.tek başına kimse yapamaz.

Evde bir ses var kızınız. Ikincisi yarin esiniz aniden ölsede cocugun sorumluluğu da tek sizde olur. Kadınlar çocuklara tek bakma ihtimalini hep göz önünde bulundurmali. Dünyanın binbir hali var. Yani bunlar bana göre bahaneler daha cok. Illaha birilerine sığınmaya gerek yok.evlilige devam edecekseniz evlilik terapisi alin yoksa bir kac ay sonra yine bu noktaya dönersiniz

Allah yardimcin olsun bir mesleğiniz yokmu düzen oturtana kadar ailenizde kalsaniz yada onlara destek olsaniz esinize dönmek yerine😐

Mesleğiniz varsa çocuk için nafaka da alacaksınız...eee? Bir sürü kadın var yalnız çocuğu ile yaşayan.

Illa bir erkek mi olmalı? Yalnız da değilsiniz çocuğunuz var. Madem maddi yönden bağımsızlığınız var çocuğunuzla birlikte yaşayın. 3 yaşına gelmiş zaten yuvaya verin çalışırken. Sevmiyorsanız sevilmiyorsanız bu işkence niye?

Back
X